zamitnute vizum?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

zamitnute vizum?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Simca
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 11:45 am    Předmět: zamitnute vizum? Odpovědět s citátem

Ahoj lidicky. Snazim se o prodlouzeni viza z J1 na turisticky. Chci se zeptat, kdyz mi to prodlouzeni zamitnou a naridi mi opustit us do 1mesice a ja se misto toho vdam do toho jednoho mesice, budu mit hodne velke problemy. Prodluzuji si to abych mela vice casu na pripravu svat.obradu. Nebo by bylo lepsi tu pobyt chvilku jen s tim propadlym J1 a pak se vdat.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2007 10:37 pm    Předmět: Re: zamitnute vizum? Odpovědět s citátem

Simca napsal:
Ahoj lidicky. Snazim se o prodlouzeni viza z J1 na turisticky. Chci se zeptat, kdyz mi to prodlouzeni zamitnou a naridi mi opustit us do 1mesice a ja se misto toho vdam do toho jednoho mesice, budu mit hodne velke problemy. Prodluzuji si to abych mela vice casu na pripravu svat.obradu. Nebo by bylo lepsi tu pobyt chvilku jen s tim propadlym J1 a pak se vdat.

Me zamitli prodlouzeni viza, pze advokat dokumenty neposlal v terminu.......
Take me prislo ze bych mela opustit USA jinak se vystavuju deportaci a blabla.....ja byla v te dobe uz soucasne v rozvodovem rizeni, takze jsem ani netusila jak velky casovy prostor to vse vezme a ja vubec obdrzim rozvod certifikat......
Ale mnoho zkusenosti rika.....ze pokud se nepripletes do konfliktu se zakony USA....vyjma tohoto nelegalniho pobytu....ze imigracni se o tebe zas az tak zajimat nebude........
Zkratka vdej se co nejdrive, pokud ho mas rada......zajdi na marriage office, oddaji vas hned a ty nebudes muset resit otazky ohledne pripadne deportace.....ja se toho taky bala........
Svatebni hostinu uz pak muzes udelat i jako vadana, ale ted je to v tvem pripade mozna trosku risk.......a toho casu tolik nemas na svatebni pripravy.......

Ono i ta odpoved ze ti zamitaji vizum ti muze prijit az za tri mesice.....nevim kdy ti propada J1......
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 2:22 pm    Předmět: Simca Odpovědět s citátem

Ahojky. Takze rikas, ze se mam vdat radeji ted hned? No kdyby mi teda opravdu to vizum zamitly a prisel mi ten dopis ze musim opustit us jinak se vystavuji deportaci, a ja se teda vdala i potomhle prichozim dopise-Je to prusvih? Budou me to komplikovat nebo me nechajit normalne projit intviewem a proces bude postupovat tak jako s kazdym co se nelegalne provdal? A nebo me deportuji provdanou? Mam z toho ted nahnano.... Asi to nezvladame drive ... prani nasih rodin a i nas. Chceme proste huge wedding! Porad prosim!! Diky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com