|
|
| Autor |
Zpráva |
Renata Anonymní
|
Zaslal: čt květen 17, 2007 5:40 pm Předmět: au pair svatba |
|
|
Ahojte! Mam otazku na mou komplik. situaci. Prave jsem zacala muj druhy rok au pair progr.a pritel me zrovna pozadal o ruku. Chci se zeptat-Pokud si ted pritele vezmu, mohu opustit mou host family? Vim, ze by byli nastvani, jelikoz za mne zaplatili silenej poplatek, kterej jim uz agentura nejspis nevrati. I presto bych chtela co nejdrive odejit. Mohou me pak nejak stihat? Kdyby ano, ale ja uz byla provdana tak by s tim nic nenadelali nebo ano? Nechci jim ublizit, ale vim, ze by s tim naprosto nesouhlasili a cely rok cekat na to zacit svuj vlastni zivot je prilis dlouha doba. Poradte prosim?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 12:57 am Předmět: |
|
|
Tak jestli ty sama vis, jak budou nastvani a proc, tak ti nikdo neporadi. To si musis vyrikat se svym vlastnim svedomim. To, ze ti par lidi rekne, ze je to podraz, nebo naopak vy*er se na ne, ti prece nemuze nijak pomoct, ne?
Ted to bude uz rok, co cekam na svoji holku, protoze uci ve specialni skole pro autisticky deti a nechtela se na tam na ne v Chicagu v prubehu skolniho roku vyflaknout. A to vsechno za penize, za ktery by mozna vetsina lidi rano ani nevstala z postele Bylo to sakra tezky, ale copak se na to dalo neco namitnout? A ted jsem na ni hrdej a konecne si ji muzu za tri tydny prestehovat k sobe!!!!
Nevim ale, jestli je toto "rada", kterou ocekavas. Asi spis cekas na to, jak s tim vy*ebat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 8:59 am Předmět: Re: au pair svatba |
|
|
| Renata napsal: | Ahojte! Mam otazku na mou komplik. situaci. Prave jsem zacala muj druhy rok au pair progr.a pritel me zrovna pozadal o ruku. Chci se zeptat-Pokud si ted pritele vezmu, mohu opustit mou host family? Vim, ze by byli nastvani, jelikoz za mne zaplatili silenej poplatek, kterej jim uz agentura nejspis nevrati. I presto bych chtela co nejdrive odejit. Mohou me pak nejak stihat? Kdyby ano, ale ja uz byla provdana tak by s tim nic nenadelali nebo ano? Nechci jim ublizit, ale vim, ze by s tim naprosto nesouhlasili a cely rok cekat na to zacit svuj vlastni zivot je prilis dlouha doba. Poradte prosim?  |
To je jen na tobe, bud chces radsi byt s host rodinou nebo se svym pritelem
To me pobavilo, lol, nechces rodine "ublizit". Jsem si nebyla jista, zda to myslis citove nebo financne, ale neverim ze jsou na tobe nejak citove fixovani
Stihat te nikdo nebude. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marci Anonymní
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 2:01 pm Předmět: |
|
|
| no nenalhavej si ze oni po tobe budou tak moc truchlit, je jim to v podstate fuk agentura jim doda jinou a kazdej si pujdete vlastni cestou. Stihat te nikdo nebude , v USA muzes skoncit s praci ze dne na den. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 2:52 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: |
Nevim ale, jestli je toto "rada", kterou ocekavas. Asi spis cekas na to, jak s tim vy*ebat  |
Scoute, zase rada jak vystrizena z Rychlych Sipu
Nebud zlej, proste takovej je zivot, nelibi se mi prace, chci skoncit, tak skoncim a tim to hasne. Neboj, oni zamestnavatele se dneska snazej se svyma zamestnancema (jak slusne rikas) taky vy**bavat jen kde muzou. A nakonec, je to na ni jak se rozhodne, tak ji nesud  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 3:24 pm Předmět: |
|
|
| v tomhle pripade te nikdo stihat nebude, ale jde o princip a jestli podepises, at je to kdekoliv nejenom v tehle situaci,smlouvu a pri prvnim tezsi situaci to vzdas a uteces tak s tim ze jsi clovek na ktereho se neda spolehnout se budes muset vyrovnat sam. Jasne ze jsou lidi kterym to vubec nevadi at je to zamestnanec nebo zamestnavatel. Ale takovy je svet co se da delat. Good luck to good people!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 3:30 pm Předmět: |
|
|
Proc tu porad ze mne nekdo dela soudce? Vzdyt jsem to byl ja, kdo prvni napsal, ze si toma vyresit sama a neptat se druhych! A jestli chce nejaken nazor prece jen slyset, tak at si vybere jenom ty, co se ji libi a ty ostatni necha bez povsimnuti. Ja chtel jen rict to, ze uplne koser to neni, stejny problem resi spousta jinych holek a kazda po svem. Nektera tech par zbylych mesicu ty deti pohlida, jina zmizi. Kazdej jsme jinej, jak tu porad dokola opakujes, ne? Proc do toho hned tahat Rychle sipy? Jsou i slusne rodiny, ktere by pro tu holku udelali vsechno, jen aby byla u nich spokojena. Nechteji ji jen zneuzit jako pradlenu a uklizecku. Tak proc hned mluvit o tom, ze se kazdy zamestnavatel snazi se svymi zamestnanci vy*ebat?
A nakonec co je tak spatneho na Rychlych sipech? Proc by mel byt clovek, ktery se v tech srackach kolem dokola chce zachovat ferove a slusne k smichu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Renata Anonymní
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 4:09 pm Předmět: |
|
|
Vsem vam dekuju za pozitivni nazory  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Musim s xxx souhlasit..proste se vyser na city a jdi svou cestou...tohle neni jen o americe,tohle je o zivote.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|