|
|
| Autor |
Zpráva |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 9:07 am Předmět: Ukazkovy pripad! |
|
|
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=426264
Nedalo mi to a musel jsem to tu pripomenout. Z me strany obrovska gratulace! A taky kus dalsi motivace, ze jde dokazat vsechno z toho, o cem clovek od malicka snil!
Bohuzel nejvetsi sok prichazi v diskuzi pod clankem! A to i na jinych serverech. Je to sice neuveritelne, ale je to pravdivy obraz toho, jak smysli cesky narod
Lidi, ted nekecam, ale mne se z tech prispevku udelalo po rano opravdu fyzicky nevolno! Tesil jsem se na dobrou snidani, ale nebyl jsem schopen pozrit soustu. V takovychto chvilich jsem rad, ze jsem dostatecne daleko. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 272
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 9:38 am Předmět: |
|
|
| Ty reakce jsou opravdu na grcku,ale porad se uklidnuju,ze je to jen ukazka internetove anonymity..pokud jde o Bema,nevedel jsem,ze je takovy sportak a samozrejme gratulace.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1331 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 10:31 am Předmět: Re: Ukazkovy pripad! |
|
|
| scout66 napsal: | Bohuzel nejvetsi sok prichazi v diskuzi pod clankem! A to i na jinych serverech. Je to sice neuveritelne, ale je to pravdivy obraz toho, jak smysli cesky narod
|
Souhlasim s chopperem. Neni to ceskym narodem, ale pristupem pubertakum k internetu. Jen se podivej co se pise v diskuzich pod clankami v USA. Je to stejna vec. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 10:38 am Předmět: |
|
|
No kluci nerekl bych. Pubertakum je nejakej Bem na Everestu uplne ukradenej. To jsou vsechno lidi, co jsou v praci, maji tam pocitac i internet a umi ho pouzit. Takze dost reprezentativni vzorek a to, aby ukazal nalady a myslenkove pochody vetsiny populace. A prave diky te anonymite jsou ty nazory nezkreslene  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 11:14 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | No kluci nerekl bych. Pubertakum je nejakej Bem na Everestu uplne ukradenej. To jsou vsechno lidi, co jsou v praci, maji tam pocitac i internet a umi ho pouzit. Takze dost reprezentativni vzorek a to, aby ukazal nalady a myslenkove pochody vetsiny populace. A prave diky te anonymite jsou ty nazory nezkreslene  |
Ok,jeste jednou..tady nejde o Bema,mlynek to napsal dobre a doufam,ze jsme se pochopili..jde o nevyspele dospele:-)
Nevid to scoute tak cerne.. .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 11:48 am Předmět: |
|
|
Vidim to cerne, protoze prave tech nevyspelych jedincu je nejak moc. A vubec nemyslim, ze by byli nevyspeli diky svemu veku, ale spis diky tomu, v cem vyrustaji. A klidne jim muze byt i 60. Ti jsou mnohdy nejhorsi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 1:54 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Vidim to cerne, protoze prave tech nevyspelych jedincu je nejak moc. A vubec nemyslim, ze by byli nevyspeli diky svemu veku, ale spis diky tomu, v cem vyrustaji. A klidne jim muze byt i 60. Ti jsou mnohdy nejhorsi  |
Ja teda nemela naladu cist pripominky "pod clankem", jelikoz si myslim ze nemaji s clankem nic spolecneho, tak jsem to vynechala.
Ale je mi to uplne jasny vo co go
Scoute, nevid to tak cerne, ono je to asi takhle : do takovych trapnych diskuzi, pomluv a takoveho jineho bordelu se pousteji magori kteri maji moc volneho casu, nikdy nic nedokazali a tak sedi u compu a pomlouvaji ostatni.
Get a life fuckers!
A ty scoute taky, protoze se snazis rozebirat magory kteri nemaji nic jineho na praci nez prudit a zavidet uspechy jinym. To mi mimo jine trochu pripomina tohle chicago-cz  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 3:38 pm Předmět: |
|
|
Pripadas mi nekdy opravdu jako ta hrdinka ze serialu "Spadla z oblakov". Ta debata byla samozrejme jenom o tom, co bylo v tom clanku, jak desaty Cech zdolal Mt. Everest! Ale neverim, ze by byla v jakekoliv jine zemi vedena stejnym zpusobem.
Vsichni ti magori toho maji na praci bohuzel mnohem vic, nez jen prudit a zavidet. A na te jejich praci se to seredne odrazi. Ti magori sedi na uradech, uci deti, ridi ostatni zamestnance, jsou ve sluzbach, v komunalni i vyssi politice.....a vyrabi tak dalsi a dalsi magory. Ja bych ti to pripomel ve chvili, kdybys ses jednomu takovemu dostala do sparu
Ale nejlepsi asi opravdu bude mavnout nad tim rukou a byt srujcem sveho VLASTNIHO stesti. A na to, co je kolem se z vysoka ..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 4:11 pm Předmět: |
|
|
| Ty scoute,vis ze se zname docela dobre,beru te jako hodne blizkeho kamose,kteremu vdecim za dost,ale nemas posledni dobou nejakou depku,ci problem?Zda se mi,ze az hodne hluboce rozebiras veci..nic proti,ale tve uvahy poslednich dnu trochu vybocuji z normalniho sveta a pokud me pamet neklame(vlastni kratkodoba zkusenost)tyhle myslenky maji lidi,co fici na rychlovkach.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 659 Bydliště: Canada
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 6:30 pm Předmět: Re: Ukazkovy pripad! |
|
|
| scout66 napsal: | http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=426264
Nedalo mi to a musel jsem to tu pripomenout. Z me strany obrovska gratulace! A taky kus dalsi motivace, ze jde dokazat vsechno z toho, o cem clovek od malicka snil!
Bohuzel nejvetsi sok prichazi v diskuzi pod clankem! A to i na jinych serverech. Je to sice neuveritelne, ale je to pravdivy obraz toho, jak smysli cesky narod
Lidi, ted nekecam, ale mne se z tech prispevku udelalo po rano opravdu fyzicky nevolno! Tesil jsem se na dobrou snidani, ale nebyl jsem schopen pozrit soustu. V takovychto chvilich jsem rad, ze jsem dostatecne daleko. |
Scoute s tema diskusema mas uplnou pravdu. Cesi jsou na diskuse "machri". Nic se jim nelibi a je mezi nima velika zavist. Misto aby byli radi, ze mame sportovce jako Jagr, Hasek, Nedved, tak jim nadavaji a vymysleji si kde jaky debiloviny.
A nejsou mezi diskutojicimi jen mladi lide.
Vzdy kdyz prijedu do Cech, tak zasnu , jak jsou tam ty lidi ubohy.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 10:53 pm Předmět: Re: Ukazkovy pripad! |
|
|
| Rumburak napsal: | | scout66 napsal: | http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=426264
Scoute s tema diskusema mas uplnou pravdu. Cesi jsou na diskuse "machri". Nic se jim nelibi a je mezi nima velika zavist. Misto aby byli radi, ze mame sportovce jako Jagr, Hasek, Nedved, tak jim nadavaji a vymysleji si kde jaky debiloviny.
Rumburaku, nejak mi to porad nedocvaka. Ty nejsi Cech ? Nebo jsi? Co rodice? Cesi??? Hmm tedy, furt pises jaky jsou cesi trapaci a ubozaci. To se vztahuje na vsechny Cechy? Nebo jen na vsechny teda krome tve rodiny a tebe samotneho????
Ja jsem z Cech, cela moje rodina je z Cech, ale nenadavame, nezavidime, protoze proste ne vsichni cesi jsou takovy jak je tu popisujes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 10:56 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Pripadas mi nekdy opravdu jako ta hrdinka ze serialu "Spadla z oblakov". Ta debata byla samozrejme jenom o tom, co bylo v tom clanku, jak desaty Cech zdolal Mt. Everest! Ale neverim, ze by byla v jakekoliv jine zemi vedena stejnym zpusobem.
Vsichni ti magori toho maji na praci bohuzel mnohem vic, nez jen prudit a zavidet. A na te jejich praci se to seredne odrazi. Ti magori sedi na uradech, uci deti, ridi ostatni zamestnance, jsou ve sluzbach, v komunalni i vyssi politice.....a vyrabi tak dalsi a dalsi magory. Ja bych ti to pripomel ve chvili, kdybys ses jednomu takovemu dostala do sparu
Ale nejlepsi asi opravdu bude mavnout nad tim rukou a byt srujcem sveho VLASTNIHO stesti. A na to, co je kolem se z vysoka ..... |
Ja te nechapu.
Ja nesedim ani na urade, neucim, ani nejsem v politice,
ale ziju normalni zivot, a urcite nebudu psat pomluvy do diskuze pod clankem.
A ze nad tim mavam rukou?? Nemavam, jen se mi zda zbytecny cist co si myslej ti co tam pod clankem pisou. Precetla jsem si clanek, bylo to fantasticky!!! Co vic ode me chces?? Abych se tam pripojila do diskuze pod clankem? Co z toho? Ja to vidim jinak - LIVE AND LET LIVE  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 588 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 11:20 pm Předmět: |
|
|
Muj nazor je takovy.
Jestli Bem chce uskutecnovat sve detske sny tak se bude muset rozhodnout.
Praha ma hodne problemu a rozhodne potrebuje "hands on" Mayora.
Naposledy kdyz jsem tam byl a potreboval jsem pomoc od lokalni policie tak me poslali do prdele.
Koupil jsem si parek v rohliku na Vaclavaku a byla v tom kost.Kost me rozpulila zub.
Sel jsem na policejni stanici a tam se me vysmali.
Najit zubare v Praze jako turista bylo dalsi horror.
Stezovat si vladnim predstavitelum v Praze je jako si stezovat v Kocourkove.. Vsichni si tak mysleli..tak co tu hledas,,kurvo Americka.
Myslim si, ze by Bem mel,jak se rika tady,ridit heslem: "Business before pleasure".
Kdyz letim do Cech tak se snazim co nejdriv vypadnout a co nejmin utratit v Praze.Smutne ze jako Cesky patriot se tak musim stydet za svou Prahu...ale stejne se citim za Washington. D.C.
Scotty ..please..beep me Up. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 659 Bydliště: Canada
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 11:47 pm Předmět: Re: Ukazkovy pripad! |
|
|
| XxX napsal: | | Rumburak napsal: | | scout66 napsal: | http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=426264
Rumburaku, nejak mi to porad nedocvaka. Ty nejsi Cech ? Nebo jsi? Co rodice? Cesi??? Hmm tedy, furt pises jaky jsou cesi trapaci a ubozaci. To se vztahuje na vsechny Cechy? Nebo jen na vsechny teda krome tve rodiny a tebe samotneho????
Ja jsem z Cech, cela moje rodina je z Cech, ale nenadavame, nezavidime, protoze proste ne vsichni cesi jsou takovy jak je tu popisujes. |
Tak se na to podivej "holcicko". Jses zrejme mlada a nezkusena. To vis ze jsem Cech, i my rodice.
Zrejme uz ale ziju mimo Cechy moc dlouho a tak tem Cechum(myslim tim tem doma v Cechach) nerozumim.
Ja jsem vypadl jeste za komousu, protoze me srali. Ty zrejme ani komunismus nepamatujes.
To co tady pises je jenom nejaka "fantasmagorie". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|