Pracovní vízum

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Pracovní vízum

Autor Zpráva
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 10:32 am    Předmět: Pracovní vízum Odpovědět s citátem

Jak je to s pozváním od firmy? Když mě pozve firma, jako že u ní budu pracovat, dostanu tim padem pracovni vizum?
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakudo,
neni to jednoduche dostat H1B viza, tvuj zamestnavatel v USA musi prokazat Departmentu of Labor ze nema na tuto pozici jak US citizena tak ani Permanet Residenta, je to spousta papirovani a poplatku.
Pokud jsi biologickej inzenyr, Doktor a co ja nevim jeste tak sance je, ale pokud nemas jeste dodelanou vysku tak je tezke prokazovat neco.
jakudo

Registrace: 28. 01. 2006

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě to jen zajímalo. Kdybych to chtěl zkusit, tak jedině až po vysoké. Jen mě to tak napadlo.
Diky;)
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Jakudo,
... ale pokud nemas jeste dodelanou vysku ...

A taky nejakou praxi v oboru. Primo z vysky jsou nejlepsi sanci internships, tak aspon na rok a pak uz si o to zadat primo tady.

Nebo jako to udelala moje kamoska - nejdriv dodelala chemii v Pardubicich, pak jeste dva roky tady na nejake Uni, pak internship a pak H-type visa.
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 10:55 am    Předmět: H1B Odpovědět s citátem

Bohuzel H1B vizum je v soucasnosti skoro nemozne ziskat, jedine, ze najdes neziskovou organizaci, ktera je exempt from annual H1B visa cap. V cele americe je pouze 65,000 H1B rocne a ted v dubnu kdy se to znova otevrelo jim behem prvnich 3 dnu prislo 150,000 zadosti. To znamena ze je to zablokovany na dalsi dva roky. Co se tyce soucasne legislativy v senatu, tak je v navrhu jeste pocet techto viz snizit. Jak uz jsem rekl, jedinou moznost mas prijet na turisticke vizum a najit si zamestnavatele v neziskovem sektoru a pak oni musi sehnat pravnika, kterej ti udela to H1B vizum coz je bude stat celkem tak $2,500-$4,000. Pak jses privazanej na 3-7 let a nemuzes menit zamestnani ani pracovat legalne pro druheho zamestnavatele. Nemusim pripominat, ze v neziskovem sektoru plati zpravidla o polovinu mene nez v normalnim svetu businessu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com