Jak zacit v US?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jak zacit v US?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History
Autor Zpráva
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2007 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Mob napsal:

das nebo nedas at vim na cem jsem Twisted Evil Amici u toho hrajou hrozny divadlo ...

In your case it might be helpful to pay upfront Mr. Green

Rig, jaky jsou dneska vlastne ceny? Twisted Evil
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemam zdani. Ja jenom vystrcim hlavu z trucku uz mi lot lizzards nabizeji freebies
Mob

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Nemam zdani. Ja jenom vystrcim hlavu z trucku uz mi lot lizzards nabizeji freebies

Urcite mas u sebe kameru, nemuzes obcas nejakeho toho lot lizzarda vyfotit? Wink
Big_Rig

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to nemam cas, pac prcham a zaroven je odhanim smetakem i hasicim pristrojem. Rekni Karlovi, at Ti posle fotku, kde je blondyna - nejhezci lot lizzard, kterou jsem videl kdysi v Jersey, byla neco jako hezci , blond, sestnactileta verze (nebo sestra) naseho Karla. Uplne mi z toho bylo do breku, tak jsem ji misto placnuti metlou po zadku koupil veceri a dal kupon na sprchu.

That's my America, don't see shit like THIS on "Friends"!
Mob

PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Na to nemam cas, pac prcham a zaroven je odhanim smetakem i hasicim pristrojem. Rekni Karlovi, at Ti posle fotku, kde je blondyna - nejhezci lot lizzard, kterou jsem videl kdysi v Jersey, byla neco jako hezci , blond, sestnactileta verze (nebo sestra) naseho Karla. Uplne mi z toho bylo do breku, tak jsem ji misto placnuti metlou po zadku koupil veceri a dal kupon na sprchu.

Znas Karla, mesic casu na ptani se na fotku nemam. Ja jsem moc tech lizzardu nevidel, ale co jsem videl tak zadnej kupon by to nezpravil Laughing
Btw, nevedel jsem ze jedes po sestnactiletych verzich Twisted Evil
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:

No tak Karle, fuj, blondyna Rolling Eyes to jsem udelala jednou a pripadala jsem si jak Paris Hilton a Britney SPears v jednom Confused Neni nic hnusnejsiho nez odbarveny blond vlasy Rolling Eyes
Big_Rig

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2007 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejedu po zadnych verzich - ani tech ubohych lot lizzards, kterych mi obzvlast tech 16-tiletych je vzdycky strasne lito, ani tech luxusnich typech jako Paris Hilton. Jenom jsem predtusil Tvou odpoved a zduraznil, ze zdaleka ne kazdy lizzard je zrudna troska a obcas je tezke odolat. Ver mi, kdyby Te takova kocka oslovila v baru, misto truck stopu, tak bys paltil bez mrknuti oka i bez kuponu.
Mob

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2007 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Nejedu po zadnych verzich - ani tech ubohych lot lizzards, kterych mi obzvlast tech 16-tiletych je vzdycky strasne lito, ani tech luxusnich typech jako Paris Hilton. Jenom jsem predtusil Tvou odpoved a zduraznil, ze zdaleka ne kazdy lizzard je zrudna troska a obcas je tezke odolat. Ver mi, kdyby Te takova kocka oslovila v baru, misto truck stopu, tak bys paltil bez mrknuti oka i bez kuponu.

Laughing Ver mi jeste jsem za zadnou lizzardku neplatil ani kupony nepouzil...ja se ti sverim, ja ani nevim co to je...nikdy jsem to nemel, cekam na tu pravou Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com