|
|
| Autor |
Zpráva |
ziman
Registrace: 07. 05. 2007 Příspěvky: 2 Bydliště: londyn
|
Zaslal: po květen 07, 2007 4:52 am Předmět: vylosovali me na gc - Poradi mi nekdo? |
|
|
caute,vylosovali me na gc bydlim toho casu v londyne.Byl bych rad kdyby mi nekdo poradil.Vzdelani mam pouze 13.5 lete jelikoz nemam maturitu,za komousu nebylo moc oboru kde se koncilo maturitou.Poslednich 7 let jsem podnikal,vedl jsem restauraci,mel zamestane lidi.chtel bych mit jistotu jestli tohle staci.Ve statech jsem byl naposled v 99 nejaky ten rok jsem pretahl ale doufam ze uz je to dost dlouha doba.
Diky za pomoc
Zdenek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po květen 07, 2007 8:55 am Předmět: |
|
|
| Pretahly pobyt v USA te diskvalifikuje od dostani GC pres loterii. Ale znam jednoho cloveka kteremu to pred 10 lety proslo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
petr londyn Anonymní
|
Zaslal: so květen 12, 2007 3:43 am Předmět: Re: vylosovali me na gc - Poradi mi nekdo? |
|
|
zdravim Petr,procitam tuhle diskuzi jelikoz me taky vylosovali na GC a jsem v naprosto stejne situaci jako ty ,ze Statu jsem se vratil na konci 1999 samozrejme jsem pretahl asi o 2 roky,ted ziju 3 roky v Londyne.Zkousim taky zjistit jestli pri pohovorech na ambasade lhat o praci a pretahnutem pobytu mam 3 znamy co maj zelenou budu je ted kontaktovat jestli neporadi.tady je muj telefon v anglii 07875147654 pokud mas zajem o komunikaci zdravi Petr |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: so květen 12, 2007 6:34 am Předmět: |
|
|
"samozrejme jsem pretahl"?
samozrejme se s tim ted poper |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Daisy7
Registrace: 09. 05. 2007 Příspěvky: 9
|
Zaslal: so květen 12, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
Zdravim,
nevim, jestli pomuzu, ale napisu vam sve zkusenosti:
Byla jsem vylosovana v DV2007, pohovor jsem mela v unoru, ted jsem jiz v USA.V US jsem byla v minulosti 4x.U posledniho pobytu v r.2005 jsem zadala o prodlouzeni B2 statusu o 6 mesicu.Prislo mi zamitnuti.Odjela jsem 2 mesice po obdrzeni zamitnuti prodlouzeni,ale ve lhute 180 dni.Nicmene,kdyz mi prislo oznameni o vylosovani,mela jsem z toho docela bolehlav.V tech dokumentech z KCC je otazka,zda jste byli v US nelegalne vic jak 180, nebo jste byli "ordered removed",coz se priznam,jsem si nedokazala prelozit.Ja jsem do tech papiru vypsala vsechny sve pobyty popravde,u teto otazky zaskrtla "ne".Pri pohovoru se me konzulka zeptala,zda jsem zadala o prodlouzeni,ze muj posledni pobyt byl 9 mesicu na B2 vizum.Nakonec si to potvrzeni o obdrzeni zadosti o prodlouzeni z USCIS okopirovala a prilozila do zlute obalky s vysvetlenim,abych nemela problemy s imigracnim pri priletu.Z toho mi vychazi,ze je asi dost riskantni lhat o delce pobytu,nicmene cetla jsem ruzne story,ze "pretahnuti" pobytu nekomu proslo,ale taky nekomu ne. A take nezapomente,ze poplatek 755 USD platite po odevzdani dokumentu,ale pred pohovorem s konzulem.Tj.castka je nevratna.(nepocitam naklady na zdravotni prohlidku a notarsky overene dokumenty se soudnim prekladem).
Asi jsem vam jeste vic zamotala hlavu,ze? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|