Plny pytel novych NET radii ;)

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Plny pytel novych NET radii ;)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hej Pete,

tak najed na Radio Humor

www.abradio.cz/radio/humor

Ta skladba je tam velice podobna a jede 24/7. Muj problem je ten, ze ho uz posloucham dost dlouho a oni se tam moc nestaraji o stavbu programu. Takze pokud poslouchas v pravidelne casy, hodne veci se ti zacne po par mesicich opakovat a dost to otravuje. Jenze ja to posloucham kolikrat v aute i nekolik hodin v kuse, takze najit pak pro mne jako posluchace nove a nove kousky nebude asi zase tak jednoduche Smile
BTW, jestli chces Simka a Grossmana, muzu ti poslat komplet jejich povidek. Mozna bych nekde v kompu nasel i Navstevni dny, ale u tech si uz nejsem tak jistej.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2007 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Hej Pete,

tak najed na Radio Humor

Ta skladba je tam velice podobna a jede 24/7. Muj problem je ten, ze ho uz posloucham dost dlouho a oni se tam moc nestaraji o stavbu programu. Takze pokud poslouchas v pravidelne casy, hodne veci se ti zacne po par mesicich opakovat a dost to otravuje. Jenze ja to posloucham kolikrat v aute i nekolik hodin v kuse, takze najit pak pro mne jako posluchace nove a nove kousky nebude asi zase tak jednoduche Smile
BTW, jestli chces Simka a Grossmana, muzu ti poslat komplet jejich povidek. Mozna bych nekde v kompu nasel i Navstevni dny, ale u tech si uz nejsem tak jistej.

Scoute diky za tip. Uz jsem najel na to nove radio. Hrozne jsem se zasmal Pitkinovy. Ja jsem ho vubec neznal.
Samo, ze Simka a Grosmanna by jsi me udelal radost. Jejich povidky byly tech par veci kterym jsme se mohli zasmat za komunistu kdyz jsem byljeste na stredni skole. Jak ten cas leti.Do Venezuely se nechces podivat? AzPete. Wink
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2007 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
scout66 napsal:
Hej Pete,

tak najed na Radio Humor

Scoute diky za tip. Uz jsem najel na to nove radio. Hrozne jsem se zasmal Pitkinovy. Ja jsem ho vubec neznal.
Samo, ze Simka a Grosmanna by jsi me udelal radost. Jejich povidky byly tech par veci kterym jsme se mohli zasmat za komunistu kdyz jsem byljeste na stredni skole. Jak ten cas leti.Do Venezuely se nechces podivat? AzPete. Wink

Simek a Grosman byli take moji "zamilovani" komici. Tady prikladam jednu jejich stranku. Bohuzel jsou to jenom povidky.
http://www.volny.cz/sigrosada/povidky/index.htm
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2007 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburaku, to je fajn. Velice dobry link, neco jako apetizer.Je tam toho dost tak bych mel prezit nez se ze scoutem nejak domluvim. AzPete. Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 09, 2007 7:13 am    Předmět: Simkovi povidky Odpovědět s citátem

Take dekuji Rumburakovi za zaslane povidky. Mnohe z nich uz jsem necetl pres 20 let. Moje oblibena byla PRVNI JIZDA TRAMVAJI. Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com