|
|
| Autor |
Zpráva |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st únor 21, 2007 12:56 am Předmět: North Baja California |
|
|
Nesmely dotaz. S pritelkyni planujeme na konec brezna vyrazit z Vegas autem na severni cast mexickeho Baja California. Vim, ze tam jezdi hodne lidi z jizni Californie, tak jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nemate nejake zajimave tipy na pekny beach camping nebo turisticky zajimava mista v teto oblasti. I velmi neformalne, podle vlastnich zazitku!
Budeme tam asi 5 dni od Tijuana po San Quintin.
Dik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 447 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so květen 05, 2007 12:58 am Předmět: Re: North Baja California |
|
|
| scout66 napsal: | Nesmely dotaz. S pritelkyni planujeme na konec brezna vyrazit z Vegas autem na severni cast mexickeho Baja California. Vim, ze tam jezdi hodne lidi z jizni Californie, tak jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nemate nejake zajimave tipy na pekny beach camping nebo turisticky zajimava mista v teto oblasti. I velmi neformalne, podle vlastnich zazitku!
Budeme tam asi 5 dni od Tijuana po San Quintin.
Dik |
Scoute! Jak pritelkyne? Do Mexica neberes zadne pritelkyne. Jak se rikavalo:Why to take a sandwich to a banquet?
O.K. Tak seriozne.
Baja je jeden z mich nejpopularnejsich mist na svete.Na nestesti je to v dnesnim Mexicu. Ja jsem to procestoval v 80.letech a to tam bylo jen par banditu a zadni federales anebo ty agresivni coyoti co mame dnes.
Je to nadherna ale smrtelna priroda.
Rozhodne nejezdit pres leto.Ne jenom ze je teplo ale take hrozne vlhko. Ja jsem tam jel s lokalnim Mexickym kamosem a to byl velky rozdil. Tijuana je nejvetsi "dira" na svete a utikej z tama.
Hodne se zmenilo za poslednich dvacet roku ale porad se tam najdou krasne oblasti.Cim vic na jih tim je tam hezci. AZPete  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: so květen 05, 2007 6:26 am Předmět: |
|
|
Uz to mame za sebou Bylo to super!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 447 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so květen 05, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
Kde jsi byl? Cabo San Lucas,je uplne na jihu a je krasne.
Jednou jsem bral lod z Guaymas do Santa Rosalie.
Jinak jsem jel autem do Puerto Valarta pres Mazatlan.
Casto jsem jezdil do San Carlos a San Felipe ale to bylo jeste v dobe kdy mel dollar opravdu cenu, benzin byl 90 centu a bydlel jsem V Palm Springs coz bylo kousek do Mexica pres El Centro.AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 404 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 8:01 am Předmět: |
|
|
| Nejpeknejsi misto v Mexicu je PUERTO VALARTA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: ne květen 06, 2007 8:42 am Předmět: |
|
|
| Pro mne byla zatim nejpeknejsi mista v Mexiku (a nejen tam) TULUM a MAJAHUAL!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|