|
|
| Autor |
Zpráva |
Redneck
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 43 Bydliště: Deep South
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 10:17 am Předmět: |
|
|
Glope, Stani ma jednoznacne pravdu, jeji rada je logicka a velice racionalni... Presto radim, pokud muzes, urcite jed', v tvem veku je to velmi dobra zkusenost. Souhlasim s tim, ze, pokud planujes vyrazit do sveta na delsi dobu, bylo by moudre dodelat skolu. Pokud chces ziskat nejake zkusenosti a neco se naucit, vyraz sam, nesjednavej si zadnou praci pres kontraktory. Nejakou praci si vzdycky najdes i sam, rec se naucis rychle, otrkas se... Ale pozor, tato cesta muze byt velice, velice bolestiva..., ale po nejakem case budes rad, ze jsi ji podstoupil.
Ale radeji me vubec neposlouchej, to vis, jsem dobrodruh a redneck...
Zdravi Mike. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 12:54 pm Předmět: |
|
|
Redneck diky taky jsem hodne takovej dobrodruznej skolu dodelam ale kdybych nahodou mel velke problemy a vyhodili me tak bud pojedu na dlouho a nebo pudu na nejaky remeslo to je taky velky uplatneni jsem zjistil
Jinak moc siky za rady ste v pohode Glop  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
damini
Registrace: 22. 01. 2005 Příspěvky: 39
|
Zaslal: so květen 21, 2005 9:13 pm Předmět: vyhrat zelenou kartu |
|
|
asi stejna jako vyhrat sportku,
P>S< nejen tvoje anglictina potrebuje vypilovat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1000 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne květen 22, 2005 7:00 am Předmět: |
|
|
| Glop napsal: | | jeste otazka sorry moc se ptam a doufam ze tim neotravuju ale kolik se da vydelat na mesic ale de jen o to nepredstavuju si ze prijedu a budu milionar ale abych si udelal predstavu co je kec a co pravda diky moc |
Kolik se da vydelat zjistis na techto strankach:
http://www.dol.gov/esa/minwage/america.htm
Jsou tam minimalni mzdy v jednotlivych statech v USA. Jako ilegal nemuzes moc pocitat s tim, ze ti nekdo bude na hodinu platit vic nez minimum. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
|
Zaslal: ne květen 22, 2005 11:03 am Předmět: |
|
|
Diky moc jo a jeste Stripovani a waxování co to je co to obnasi dik
P.S. Uz je me to blby vas takhle otravovat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R6
Registrace: 10. 04. 2005 Příspěvky: 7
|
Zaslal: po květen 23, 2005 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Pokud ses trosku sikovnej a nejses linej tak na stavbach se o tebe poperou.Ja jsem zacinal pred 5ti lety za 5$ na hodinu bez jedinyho slova anglicky na falesnou zelenou kartu.Dneska mam 25$ na hodinu coz si myslim ze je docela dobry. Jinak tady kde jsem ja se na stavbe zacina na 9dolarech ale ve velkejch mestech muzes dostat na zacatek tak 15$. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
|
Zaslal: út květen 24, 2005 2:04 am Předmět: |
|
|
R6 diky a doufam ze tvuj nick prestavuje Yamahu YZF R6 ZDRAVIM VŠECHNY MOTORKAŘE V USA
Ve kterym ses statu??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R6
|
Zaslal: út květen 24, 2005 4:00 pm Předmět: |
|
|
Tedka Indiana. Pristi tyden jedu domu a motorku tady bohuzel nechavam. No jeste mam 5 dni se na ni trosku vyradit . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 462 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: út květen 24, 2005 5:54 pm Předmět: |
|
|
| R6 napsal: | Tedka Indiana. Pristi tyden jedu domu a motorku tady bohuzel nechavam. No jeste mam 5 dni se na ni trosku vyradit . |
aHOJ JA bydlim taky v Indiane motorku muzes nechat klidne u mne?????????????? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
|
Zaslal: út květen 24, 2005 11:47 pm Předmět: |
|
|
Henek to by se ti libilo co Je to moc mazec motorka!!!!!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Karla Anonymní
|
Zaslal: st květen 25, 2005 7:17 am Předmět: |
|
|
Glope,nedavej tady moc na reci a normalne prijed.Skolu muzes prerusit a dokoncit pozdeji.Kazdopadne Amerika je dobra zkusenost pro kazdeho.Otrkas se a zkusenosti z Ameriky muzes vyuzit treba v Irsku.Pokud tady chces zustat a budes si tim jisty,tak se ozen.Po 2 letech dostanes zelenou a jses vysmatej.Zalezi jak si to zaridis a rid se svou hlavou.Ahoj  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1000 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st květen 25, 2005 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Karla napsal: | | Glope,nedavej tady moc na reci a normalne prijed.Skolu muzes prerusit a dokoncit pozdeji. |
To si nemyslim, ze by byl dobry napad. Lepsi je skolu dodelat a pak nekam vyrazit. Zvlaste kdyz chybi jeden rok. Kdyz jednou prerusis, tak se tezko vraci. Navic po x letech nemusi skola uznat predchozi studium a budes studovat odznova. Amerika ti neutece  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
|
Zaslal: st květen 25, 2005 3:13 pm Předmět: |
|
|
Cau vše záleží na tom jak me to pude na zavěr tedka jestli projdu a jak me to pude pristi rok kdyz proste neudelam školu tak jedu vše záleží na škole uvidím každopádně dik moc za vsechny mozny rady a zkusenosti
Jo tak jsem rozhodlej ze nejlepsi prace bude na nejaké stavbe ale zatim jsem nevidel ani jeden inzerat na toto takze kdyztak piste zkusenosti dik cau |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Karla Anonymní
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 7:15 am Předmět: |
|
|
Ahoj,na stavbe muzes zacit na 10dolarech na hodinu.Ziskas nejakou praxi a muzes brat i 20.Pak uz zalezi na Tve sikovnosti jestli si udelas firmu a zacnes podnikat,nebo jestli budes makat na druhe.Muzes delat ze zacatku i na obchodech(1500-2500 na mesic,zalezi na typu obchodu a praci a taky muzes uklizet i dva obchody za den),uklizet hotely(kolem 7 na hodku),delat v baru,v restauraci.....Praci tady sezenes jednoduse,zalezi jakou mas predstavu.Ahoj  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R6
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 2:40 pm Předmět: |
|
|
Henek pozde .Uz je zamluvena. |
|