Jaky je rozdil mezi Cechem a Americanem?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jaky je rozdil mezi Cechem a Americanem?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2007 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ach jo Rigu help!!!! Ironie a nadsazka uz tu nenachazi misto. Je mozne, ze to skutecne mohl nekdo pochopit tak, ze obezita je to, co je na Ceskach pro Americany pritazlive????????????????? Rolling Eyes
Je mozne, ze to nekdo vubec muze brat osobne???????? Rolling Eyes
Je mozne, ze to nekdo nemuze pochopit jako protiklad tomu v Cesku oblibenemu a prevladajicimu nazo "tluste, prdelate Americanky"??????

Sverak: "Pane inzenyre, je to mozne?"
Hrabeta: "Ano. To je mozne."

Laughing Laughing Laughing
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2007 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ja se te teda scoute zastanu a zcela bez ironie priznavam, ze nemit lety poctive pivem a lenosti vypracovane telo, tak se tomu svymu vubec nelibim ;] ne kazdy mame stejny vkus, ze ;] love handles rulezzzz Twisted Evil

a na to klidne muzu prisahat na svuj holej pivni pupek cestny skautsky ;]]]
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to smutne ale dnesni media propaguje nechutne,vulgarni,asexualni zeny jako je Rosie Mc'Donald a zeny ktere jsou pekne,elegantni,slusne a chytre maji dost malo sanci se uplatnit v politice a v medii. Jsou vyjimky ale ty to maji tezke.AzPete. Confused
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Je to smutne ale dnesni media propaguje nechutne,vulgarni,asexualni zeny jako je Rosie Mc'Donald a zeny ktere jsou pekne,elegantni,slusne a chytre maji dost malo sanci se uplatnit v politice a v medii. Jsou vyjimky ale ty to maji tezke.AzPete. Confused

Vzdycky je divak ci volic na prvnim miste. Takze to co vidis v televizi nebo v politice teoreticky odrazi nejsirsi skupinu divaku - volicu. A to mi kolikrat prijde jeste smutnejsi.
scout66

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzel s tim musim souhlasit. Podle toho, na co dnes vetsina populace chodi do kina, co ctou a co sleduji v televizi, se da konstatovat pouze to, ze lidstvo (nebo aspon ta cast zvana "zapadni civilizace") zacina pomalu degenerovat Sad
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Bohuzel s tim musim souhlasit. Podle toho, na co dnes vetsina populace chodi do kina, co ctou a co sleduji v televizi, se da konstatovat pouze to, ze lidstvo (nebo aspon ta cast zvana "zapadni civilizace") zacina pomalu degenerovat Sad

Ale ty nepatris do te vetsiny vid, ty jsi v te mensine Smile
Hmmm, scoute, na co VETSINA lidi chodi do kina? Na to co prave promitaj??? A co VETSINA lidi cte?? A co VETSINA lidi sleduje v televizi? Zpravy?? Napis, at vim zda patrim do vetsiny nebo mensiny Wink
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:

Nevím přesně co se ti na filmech nelíbí, ale já se chodím dívat na filmy většinou abych se pobavil. Někdy to je komedie, jindy horor, jindy detektivka, jindy nesmyslný film. Na co se domníváš že se člověk má dívat aby nebyl považovaný za degenerovaného člověka?
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Je to smutne ale dnesni media propaguje nechutne,vulgarni,asexualni zeny jako je Rosie Mc'Donald

Nevím jestli si děláš srandu nebo jestli vážně nevíš o Rosie O’Donnell. Souhlasím že je nechutná, a vulgární, ale asexuální? Vždyť je jedna z nejznámějších lesbiček. Wink
scout66

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podivejte se, co vydelava v kinech a ve sledovanosti TV nejvic penez. Kolik se dnes proda braku oproti kvalitni literature. Ja chapu, ze lidi reknou "ja se tim jenom bavim", ale tento zpusob zabavy je odraz pomale degenerace. Reknu vam, ze jsou mesice, kdy se proste neda do kina jit, protoze neni na co!
jestli nechapete, co myslim, tak zopakuju myslenku, ktera tu zaznela uz nekolikrat.
Je to cim dal min o umeni a cim dal vic o zabave. A i ta je postupne plitsi, primitivnejsi a vulgarnejsi. Jinak uz by na sebe nevydelala. Navic lidi u te "zabavy" travi v prumeru stale vice casu. Kde je dnes umelecka kvalita oproti ziskovosti? Vzdyt se jen projdete po videopujcovnach a porozhlednete se po tech regalech! Jestli to, co tam prevlada je zaroven zpusob zabavy nasi populace, tak se mnoha vecem nelze vubec divit.
Pro tebe je mozna mlynku film jenom druhem zbavy, ale ja osobne si hodne vybiram a vnimam ho spis jako umeni. Ale jak to tu tak vidim, ja jsem asi opravdu z jineho sveta Sad
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Podivejte se, co vydelava v kinech a ve sledovanosti TV nejvic penez. Kolik se dnes proda braku oproti kvalitni literature. Ja chapu, ze lidi reknou "ja se tim jenom bavim", ale tento zpusob zabavy je odraz pomale degenerace. Reknu vam, ze jsou mesice, kdy se proste neda do kina jit, protoze neni na co!
jestli nechapete, co myslim, tak zopakuju myslenku, ktera tu zaznela uz nekolikrat.
Je to cim dal min o umeni a cim dal vic o zabave. A i ta je postupne plitsi, primitivnejsi a vulgarnejsi. Jinak uz by na sebe nevydelala. Navic lidi u te "zabavy" travi v prumeru stale vice casu. Kde je dnes umelecka kvalita oproti ziskovosti? Vzdyt se jen projdete po videopujcovnach a porozhlednete se po tech regalech! Jestli to, co tam prevlada je zaroven zpusob zabavy nasi populace, tak se mnoha vecem nelze vubec divit.
Pro tebe je mozna mlynku film jenom druhem zbavy, ale ja osobne si hodne vybiram a vnimam ho spis jako umeni. Ale jak to tu tak vidim, ja jsem asi opravdu z jineho sveta Sad
(a pak se ze neshodneme, Scoute!!! V tomhle tedy Ti davam 100% za pravdu!!! Wink ). Osobne ja tedy telku skoro vubec nesleduji, protoze tam fakt skoro nic neni, co by me nadchlo - a nebo jen sporadicky.
scout66

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, tak. Jedna z veci, kterou jsem v Americe vypustil ze zivota. Dodnes se hrozim toho, kolik myho drahocenyho casu mi sezrala v Cesku Shocked
scout66

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX:

Odpoved je jednoducha. Podivej se na zebricky sledovanosti a zkus se zamyslet, jestli to taky znas a jestli jsi to videla. Pokud se orientujes v titulech na prvnich mistech, tak jses taky vetsina. pokud ne, tak ses mensina. Staci, kdyz znas vsechny ty trapny celebrity. Protoze uz to svedci o tom, ze je nekde musis sledovat. pokud nevis, o kom je rec, tak ses proste ta mensina, ktera si vybira kvalitu. Mne se lidi smeji, ze neznam spoustu jmen, ktere tady hybou medii. Jako treba ta blondynka, co nedavno umrela. Slysel jsem to jmeno vubec poprve a byl jsem za blba. Ale v cem mela byt tak vyznacna mi nedokazal rict nikdo. Snad ze si vy*ukala nejaky velky jmeni a ted se to nejaci ti dalsi jeji nabijeci snazi urvat pres jeji dite. A to je jen zrnko pisku v tech vsech s*ackach. Jsem rad, ze to jde mimo mne.

Jako posledni priklad uvedu momentalni situaci v kinech Las Vegas (a neni to zadna dedina), kde trha rekordy trapna komedie Blades Of Glory a pry jeste horsi horor Perfect Stranger, ale Inland Empire od Lynche se clovek nedocka!!!!!!!!!!!
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Tak, tak. Jedna z veci, kterou jsem v Americe vypustil ze zivota. Dodnes se hrozim toho, kolik myho drahocenyho casu mi sezrala v Cesku Shocked
Jiste, presne tak; ja tedy daleko radeji si venku rozdelam ohen, opecu "hot dogy", s rodinou si u toho zazpivam ci tak a proste hodim veget. A nebo budu delat neco jineho (ja nevim, treba hrat karty, hrabat zahradu, presazovat rajcata, napisu nejakou tu utilitku, prectu knizku, uvarim fajn veceri atd. ... a budu to delat daleko radeji, nez cucet na bednu ... Crying or Very sad (a u toho vareni daleko radeji posloucham muziku, nez televizi). Televizi pokladam za ztraceny cas - az na par vyjimek (jiste, je par filmu, co mam rada, ale tech je fakt pouze par). Treba zatancovat si takhle tango, ze Wink (ted zertuji, Scoute ...). Un perfecto tango Argentino - como te gusta?
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2007 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
XxX:

Odpoved je jednoducha. Podivej se na zebricky sledovanosti a zkus se zamyslet, jestli to taky znas a jestli jsi to videla. Pokud se orientujes v titulech na prvnich mistech, tak jses taky vetsina. pokud ne, tak ses mensina. Staci, kdyz znas vsechny ty trapny celebrity. Protoze uz to svedci o tom, ze je nekde musis sledovat. pokud nevis, o kom je rec, tak ses proste ta mensina, ktera si vybira kvalitu. Mne se lidi smeji, ze neznam spoustu jmen, ktere tady hybou medii. Jako treba ta blondynka, co nedavno umrela. Slysel jsem to jmeno vubec poprve a byl jsem za blba. Ale v cem mela byt tak vyznacna mi nedokazal rict nikdo. Snad ze si vy*ukala nejaky velky jmeni a ted se to nejaci ti dalsi jeji nabijeci snazi urvat pres jeji dite. A to je jen zrnko pisku v tech vsech s*ackach. Jsem rad, ze to jde mimo mne.

Jako posledni priklad uvedu momentalni situaci v kinech Las Vegas (a neni to zadna dedina), kde trha rekordy trapna komedie Blades Of Glory a pry jeste horsi horor Perfect Stranger, ale Inland Empire od Lynche se clovek nedocka!!!!!!!!!!!

Ja nevim Scoute, ja do kina obcas chodim, vetsina filmu se mi ale stejne nelibi, kam me to radi???
Myslim ze je to zbytecny se nekam zarazovat, ja miluju japonsky filmy, vsechno od Takeshiho Kitana, takze se radsi zaradim mezi lidi s dobrym vkusem Smile

To blades of glory je debilita debilit. Muj kamos me na to vytahl Crying or Very sad
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2007 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:

Promiň, ale já Tě vůbec nechápu.

Jó, vím že jsou lidi kteří jsou “film buffs” a vidí věci na plátně jako něco kulturního, něco jako umění. Chodí na promítání cizých filmů, mluví s režisériem jak film byl sestřihaný, považují změnu z černobílého na barevný film jako uměleckou tragédii, studují jaký je rozdíl v existenčilistickým průběhem filmu když je zvuk filmu v 5.1 a né THX, baví se jestli kostými mají být více expresionalistické a nebo reální, atd. Chápu lidi kteří považují film za umění. Jsou také lidi kteří považují architektůru za umění (jen se podívej jak u vás v Las Vegas jsou někteří posedlí art deco), nápisy (např. jsem nedávno slyšel pořad o nápisu “Welcome to Fabulous Las Vegas” kterého máš v ikonce, umělci se hádali že prý to písemko “F” není stylisticky správné), auta, letiště (LAX hlavní hala), nádraží, staré tramvaje v Praze, nádobí, broušené sklo, baseball, brokovnice, známky, designer oblečení, Francouzské jídlo, atd. Jo, já vážně umění chápu.

Ale, je to nesmysl chtít aby ostatní lidé považovali stejné věci jako umění, jen protože Ty se na to tak díváš. Je mi to jasné že někteří umělci považují letiště LAX za umělecky významný design, ale musí se smířit s tím že pro většina lidí to je prostě jen budova na letišti. Chápu že gurmáni se můžou dohadovat jestli Tripes à la mode de Caen je umělecky těžší jídlo připravit než Tripoux, ale musí rozumět že pro normální lidi jídlo je jen výživa která jim chutná nebo nechutná, a né umělecké dílo. Chápu že někteří lidé prohledávají ochody v ČR aby našli správnou skleničku na Japonské sake v stylu PK500 brusu, ale rozumí že pro normální lidi stačí že když pijí tak slenička je čistá a správné velikosti. Úplně stejně je to snad jasné že i když se Ty díváš na filmy jako na kus umění, tak přeci nemůžeš chtít aby většina lidí považovalo film jako umění? Film je druh zábavy a né umění! Nebo snad ne?

Uvědom si že filmový průmysl, stejně jako každý jiný druh kšeftu, má jen jeden účel: vydělávat prachy pro majitele. Co je podstatné pro studio je aby film vydělal prachy, a né jestli je umělecky významný nebo ne. Aby studio si vydělalo prachy, tak musí dodat filmy na které diváci se budou dívat. Diváci se dívají na filmy aby se pobavili, a né aby to považovali za nějaký kus umělství. Z jakého důvodu by někdo natáčel umělecky významné filmy? Co se domníváš že by vůdce studia řekl producerovy kdyby producer řekl: “No, my jsme radči natočili film který je umělecky význačný než film který by přineslo víc peněz!”? Filmy jsou napsané, natočeny a sestřihané tak aby byly takové co se líbí co nejvíce lidí, aby vydělali peníze, a né aby byly umělecky zajímavé.

Co Ti je na tom záhadného?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Další
Strana 11 z 13

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com