|
|
| Autor |
Zpráva |
Koblizek Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2007 9:18 am Předmět: Zaskrtnout Citizen na DL ? |
|
|
Vyzkouseli jste nekdo nedky zaskrtnout ze jste Citizen Of United States pri vyplnovani papiru pro DL ?
Zajimalo by me jestli to checkujou, no jestli jo tak je z toho asi dost pruser co ? Perjury charge = basa...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 909 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st duben 25, 2007 3:04 pm Předmět: |
|
|
tak to zkus sam a pak nam napises jak to dopadlo (mozna z basy)  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st duben 25, 2007 4:46 pm Předmět: |
|
|
| staci kdyz zaskrtnes resident ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
kdyz zaskrtnes resident tak se te zeptaji to dolozit.
Kdyz zaskrtnes US Citizen; driv se nic neptali a automaticky to prijali ale nemusi to platit v dnesni dobe. To je tvoje rozhodnuti ktery risk chces podstoupit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2007 5:03 pm Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | tak to zkus sam a pak nam napises jak to dopadlo (mozna z basy)  |
nastesti anebo nanestesti jeste nemaji pravomoc te zbalit hned v DMV, takze te jenom poslou domu s prazdnou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 471 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 1:28 am Předmět: |
|
|
Nevim, ale memu starsimu synovi pri zadosti o SSN rovnou vyplnili, ze je citizen - coz je nesmysl. No, bordel neni je v Cechach  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Koblizek Anonymní
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 7:25 am Předmět: dlouhodobe nasledky |
|
|
| Tak, dneska mam schuzku s typem co dela na DMV aby mi sdelil jak dlouho se schovavaji ty papiry ktery bych podepsal jako citizen a co se vubec objevi v pocitaci. Perjury je felony coz je hnusna basa a hlavne konec sance na jakykoli pozdejsi udeleni green card jestli se to nekdy stane. Ridicak jsem jako citizen dostal pred 6ti lety v jinym state a na nic se neptali, ted teda nevim. Mam SSN a ted jsem dostal od bany pujcku a prosel background checkem u zamestnavatele takze asi vedej prd. Kdo vi jak jim ta databaze funguje. Ptam se jestli by to na me mohli jednou vybalit a pekne mi zavarit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Koblizek Anonymní
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 7:51 am Předmět: ach jo... |
|
|
Na pravu te sbalit hned na DMV se pracuje, pokud tam bude policajt kolem tak mas prusvih. Zaskrtnout resident jsem zkousel to se 100% musi dolozit. To neprehlidnou. Pruser je ze predtim ani citizen nemusel ukazovat birth certificate, a ted uz musi i amici.
To budeme za chvili pekne v riti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 9:01 am Předmět: Re: ach jo... |
|
|
| Koblizek napsal: | Na pravu te sbalit hned na DMV se pracuje, pokud tam bude policajt kolem tak mas prusvih. Zaskrtnout resident jsem zkousel to se 100% musi dolozit. To neprehlidnou. Pruser je ze predtim ani citizen nemusel ukazovat birth certificate, a ted uz musi i amici.
To budeme za chvili pekne v riti. |
To mas pravdu, ono to nijak neprospeje lidem bez papiru, ale na druhou stranu to dava smysl. Neda se poznat podle reci a vyzoru kdo je legalne ci nelegalne anebo kdo se tu narodil nebo prisel kdyz mu bylo 5 let, takze dneska uz nema accent. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 10:53 am Předmět: Re: dlouhodobe nasledky |
|
|
| Koblizek napsal: | | Tak, dneska mam schuzku s typem co dela na DMV aby mi sdelil jak dlouho se schovavaji ty papiry ktery bych podepsal jako citizen a co se vubec objevi v pocitaci. Perjury je felony coz je hnusna basa a hlavne konec sance na jakykoli pozdejsi udeleni green card jestli se to nekdy stane. Ridicak jsem jako citizen dostal pred 6ti lety v jinym state a na nic se neptali, ted teda nevim. Mam SSN a ted jsem dostal od bany pujcku a prosel background checkem u zamestnavatele takze asi vedej prd. Kdo vi jak jim ta databaze funguje. Ptam se jestli by to na me mohli jednou vybalit a pekne mi zavarit. |
Hele Koblihu, a ty jsi byl pred 6 lety citizen a uz nejsi? Nebo jsi to zaskrtl jen tak? A to neprodluzujou automaticky??? Ty mas vsechny potrebny doklady ne?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so duben 28, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
| Zaskrtnul jsem to protoze jsem musel. Baba za prepazkou mi to jinak dat nechtela, na vsechno ostatni potrebujes papiry. Kamos co dela na DMV mi vcera rekl ze vsechny papiry se scanujou a ukaldaji do osobniho profilu. Pri vytazeni profilu si je muze kdokoli zkontrolovat, takze pokud se v tom bude nekdo stourat tak je velice jednoduchy zjistit co jsi kde podepsal. Proto zavedli ze i US citizen musi predlozit rodny list nebo passport. Melo by to ovsem platit pouze pro prvni vydani takze teoreticky pokud uz mate DL jednou ve state vydano na prodlouzeni ci vystaveni noveho ( jako ja ted delam na motorku pristi tyden) by melo stacit jen SSN a platny ridicak + proof of residency. Teoreticky ! Vzdycky zalezi kdo sedi za pepazkou, nelibis se mu ci baba se spatne vyspala necha te cekat frontu a pak te osle domu pac se ji nezda accent. Zkusis to na druhy strane mesta kde se baba vyspala do ruzova a ani nechce nic videt a za par minut jses venku s novym ridicakem na kterym se porad jeste krenis s trumfalnim usmevem ze mas zase na par let pokoj. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Koblizek Anonymní
|
Zaslal: so duben 28, 2007 11:41 am Předmět: Jsem se zapomel minule podepsat . |
|
|
| To nad timhle jsem psal ja... jenom pro ujisteni. Dam vedet jak jsem dopadnul pristi tydne s tim ridicakem na motorku.Zalezi jen jak na to budou koukat, pokud jako "fisrt issuance" tak je to spatny. pokud ne pak nevidim duvod proc by me to nemeli dat... uvidime. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 817 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so duben 28, 2007 11:53 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: |
Melo by to ovsem platit pouze pro prvni vydani takze teoreticky pokud uz mate DL jednou ve state vydano na prodlouzeni ci vystaveni noveho ( jako ja ted delam na motorku pristi tyden) by melo stacit jen SSN a platny ridicak + proof of residency. Teoreticky ! Vzdycky zalezi kdo sedi za pepazkou, nelibis se mu ci baba se spatne vyspala necha te cekat frontu a pak te osle domu pac se ji nezda accent. Zkusis to na druhy strane mesta kde se baba vyspala do ruzova a ani nechce nic videt a za par minut jses venku s novym ridicakem na kterym se porad jeste krenis s trumfalnim usmevem ze mas zase na par let pokoj. |
Potvrzuju! Pokud jde jenom o obnoveni uz drive vydaneho USDL, tak neni nutne (zatim) predkladat zadne dokumenty - kamosovi stacil tady v OH, kde to je uz dlouho dost drsne, pouze DL s koncici platnosti a kreditka/debitka jako druhotne potvrzeni totoznosti. SSN uz mel primo vytistene na DL tudiz ho nemusel predkladat, jinak by pozadovali i SSN karticku. Otazka 5 minut ... plus hodiny ve fronte na DMV. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Koblizek Anonymní
|
Zaslal: so duben 28, 2007 11:59 am Předmět: jo |
|
|
Tady v SC se SSN na DL nedava tak ji vemu s sebou a pripadne ji na ne vytasim kdyby mi delali problemy..
Kazdopadne dam vedet jak to dopadlo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|