|
|
| Autor |
Zpráva |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 817 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 2:32 pm Předmět: |
|
|
BBB je hlavne zamerene na male Businessy, tudiz o tehle problematice vi vic nez kdokoli z nas na tehle strance. Vcetne toho jakou konkretni license jestli vubec nejakou by si mel Mr. Pskle poridit, aby se zviditelnil. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 426 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 2:35 pm Předmět: |
|
|
| PISKLE podivej se na www.examprep.org |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 389
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | BBB je hlavne zamerene na male Businessy, tudiz o tehle problematice vi vic nez kdokoli z nas na tehle strance. Vcetne toho jakou konkretni license jestli vubec nejakou by si mel Mr. Pskle poridit, aby se zviditelnil. |
Bigu....dik za radu.Opravdu me pomohla.Jen jsem se tu na neco chtela zeptat.Ale ne na zviditelneni Mr.Pskle. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Piskle napsal: | | Pdmlynku.Asi si porad nerozumime.Manzel ma business jiz 3 roky.Praxe v oboru(svarec-welder) od roku 1986.Statni zkousky...1988... |
Promiň, ale vážně je důležité v jakým státě pracuje, protože licensii dostane Tvůj manžel od státu a né od federální vlády. V jakým státě pracuje?
Jo, je to pro něho výhodnější si tu licensii pořídit. Co přesně víc chceš vědět? |
Po odeslani meho predchoziho prispevku jsem jeste klikla na UPRAVIT a dopsala stat: FL.
Nejak se to tam neobjevilo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 6:36 pm Předmět: |
|
|
HENKU...tak tobe vazne dekuji .
Toto me opravdu bodne.To je to,co hledam.
DIKY
Jeste budu mit vice otazek,zda-li mohu.Ale ted padam do hajan. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 817 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so duben 28, 2007 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: |
Ale aby bylo vice prace,aby vedelo o nem vice firem,je pry dobre si zaridit contractor licensi.
|
Sorry, ja jsem z tohoto pochopil, ze problem je predevsim to zviditelneni firmy - vice zakazniku atp.
Never mind . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: so duben 28, 2007 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Piskle napsal: |
Ale aby bylo vice prace,aby vedelo o nem vice firem,je pry dobre si zaridit contractor licensi.
|
Sorry, ja jsem z tohoto pochopil, ze problem je predevsim to zviditelneni firmy - vice zakazniku atp.
Never mind . |
Ale prd.Jaky NEVER MIND.Vis,ja hledala par veci prave kolem te CONTRACTOR LICENSE.Co vse musim udelat,aby ji manzel udelal.Jo a docetla jsem se(pouze sem,protoze vic casu nebylo),ze chteji jakesi testy.No a to je,co jsem hledala.Jeste to prostuduji,ale zase naopak nevim,do jake kategorie toho meho chlapa s jeho businessem zaradit.
Tak ja zase letim,jsem jak baba na kosteti.Jenze neni motorove...do prd....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|