|
|
| Autor |
Zpráva |
tom Anonymní
|
Zaslal: po duben 23, 2007 3:25 pm Předmět: Vydelavani penez pres Internet |
|
|
Muze mi nekdo poradit jak se daji vydelavat nejake penize na internetu nebo s pocitacem?
Dik za moc.
Tom |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 914 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út duben 24, 2007 10:16 am Předmět: |
|
|
| Zacni obchodovat na burze. K tomu ti internet a pocitac staci. Nekdy staci i mobil pripojeny na internet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Koblizek Anonymní
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 6:40 am Předmět: Internet |
|
|
| Pokud mas dobry zdroj dodavatelu jakehokoli "zbozi" E-bay je nejrychleji rostouci E-business jaky znam. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
Registrace: 21. 05. 2006 Příspěvky: 76 Bydliště: Prazska liska podsita
|
Zaslal: út červen 12, 2007 2:50 am Předmět: Re: Internet |
|
|
| Koblizek napsal: | | Pokud mas dobry zdroj dodavatelu jakehokoli "zbozi" E-bay je nejrychleji rostouci E-business jaky znam. |
eBay je dobry pro ziskani zkusenosti - Sve sem shrnul treba tuhttp://superweby.cz/2007/02/01/strasti-a-slasti-obchodovani-na-ebay/nicmene diky obrovske konkurenci , ktera silne stlacuje veci pokud nemas jedinecne veci je lepsi jit jinam. Pokud clovek ma malo penez ci nechce mit starosti jsou idealni veci jako Drop Shipping respektive jeho komplexni varianty. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 9:44 am Předmět: Re: Vydelavani penez pres Internet |
|
|
| tom napsal: | Muze mi nekdo poradit jak se daji vydelavat nejake penize na internetu nebo s pocitacem?
Dik za moc.
Tom |
Francouzsky surfbar. Neinstaluje se, jen stahne a spusti. Asi nejmensi rozmer. Bere CR, ktera se sama navoli podle IP bez moznosti zmeny. Stranky jsou rozsahlejsi a s francoustinou trohu komplikovanejsi, ale da se to najit (podobne jako ecbarre, eurobarre nebo eurokiddies)
Za 1000 bodu je posledni mesice 14,25 eurocentu.
Reff jsou 4 urovne - 40%/30%/20%/10%
Vyplata na paypal 10Euro (volba boutique)
Moznost cliku za body (relativne malo)
Registrace pres inscription (vlevo nahore)
Logovaci udaje v cernem pruhu (druhy zhora - mail+pass z registrace) - uvadim to proto, ze je to trosku neprehledne a neni to hned videt (alespon pro me slepce)
Udaje pro registraci (povinne tucne):
Nom/Prenom - Jmeno/Prijmeni
Code Postal - Psc
Ville - Mesto
Date de Naissance - Datum narozeni
Sexe Femme/Homme - Zena/Muz
Mot de passe - 2x heslo
A POTVRDIT
Logovat se lze hned (neni treba cekat na mail, ktery prijde a ma v sobe jen logovaci udaje bez nutnosti aktivace)
Surfbar se stahne pres volbu Barre de surf (vlevo) a dale odkazem v bode 2 "ici" (prvni veta bodu 2 posledni slovo) - staci ulozit a spustit.
Logovaci udaje do webu jsou mail+pass z registrace.
Logovaci udaje do surfbaru jsou ID a pass z registrace. ID je videt po zalogovani do webu. (v menu uzivatelske sekce uplne vlevo).
Menu :
ESPACE MEMBRE - statistika bodu a penez
BOUTIQUE - obchod, lze koupit vyplatu 10Euro na paypal
PARRAINAGE - pocet a struktura reffu
MESSAGERIE - zpravy
PROFIL - moznost zmeny udaju
DECONNEXION- odhlaseni
Visites rémunérées - kliky za 5 bodu. Odkliknout, nechat pripsat body a stranku s kliky obnovit. Je jich tu jen par denne.
HiPoker - Jeden krat denne se hraje primo o eura. Otocit vsechny karty a stlacit Valider. Vyhra od centu do 100 Eur. Jde to hrat porat a i vyhrajete, ale plati jen prvni pokus denne, nez se pod kartymi objevi hlaska "Vous avez déjà joué aujourd'hui et les gains de cette partie ne seront pas crédités". Pak uz vyhry nepripisuji a zase zitra. (je to tam jako reklama a aby bylo videt, ze se da vyhrat)
http://www.*s*p*a*m*/
P.S. Data ve statistice se obnovuji vzdy po par minutach.
Body za reffy se nepripisuji do osobni statistiky on-line, ale denne. Ale jsou videt v prehledu reffu (ID reffa a jeho body a info o %, ktere bude pripsano) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 7:12 am Předmět: |
|
|
Vsechny Surfbary jsou podvod ci temer podvod. A tech nekolik malo co chvilku platej se nevyplati pouzivat. Obvykle spolu s surfbarem si clovek do pc natahne spoustu spyware a jine haveti. Hodinovej prijem je maximalne v centech. Kdyz uz clovek po neskutecne drine se dopracuje k smenym nekolika malo eurum potrebnym k vyplate velmi casto nastava vyrazeni z programu bez udani duvodu. Pripadne majitele surfbaru delaji mrtveho brouka a proste nevyplati. Duvody proc se stale a stale objevuji "lakave" nabidky na vydelani penez za nic jsou predevsim ty, ze vsechny tyto surfy funguji jako letadla tudiz ucastnici se snazi pod sebe vzdy nekoho sehnat a tudiz *S*P*A*M* vsechny mozna fora. Pokud nekdo chce skutecne vydelat penize na netu, nemel by rozhodne skocit na lep temto podnikavcum a spise se venovat realnym vecem. Prodeji : Aukro, eBay. Spekulovani :- komodity, akcie. Provozovani Shopu : vlastich, drop shipping ci affiliate. Webu : staci byt prumerny psavec a jakejkoliv blog se muze provozovat bez IT znalosti a nejaky ten peniz pres AdSense to hodi take... Moznosti je opravdu hodne.
meppovic |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út srpen 28, 2007 9:06 am Předmět: |
|
|
| Linky na surfbary s affiliate ID zde na foru nejsou povoleny. Surfbary jsou opravdu podvod nejen pro cloveka co se snazi vydelat nejakou tu kacku a pak stejne nic nedostane, ale predevsim pro ty kdo inzeruji na internetu a plati nekomu za proklik falesnych navstevniku, kteri jsou mu nanic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mr Anonymní
|
Zaslal: st leden 09, 2008 5:14 am Předmět: Vydelevanim poskytnutim vykonu Vaseho CPU |
|
|
Znám mnohem pohodlnější způsob vydělávání peněz na internetu. Každý jistě máte doma nadupané mašiny neustále připojené k internetu - jejich nevyužitý výkon lze poskytnout na velké projekty a za poskytnutý výkon Vašeho CPU potom dostanete peníze.
Nejznamejsi projekt se jmenuje Gomez PEER Community a jedna se o pomerne dost duveryhodnou spolecnost. Zabyva se merenim vykonu webu na internetu. K tomu pouziva pocitace lidi z ruznych zemi s ruznou rychloti pripojeni (ano - i mereni pripojeni pres modem je pro ne dulezite) a potom zpracovava rozsahle statistiky, ktere prodava velkym firmam a *S*P*A*M* webu. Tyto sluzby jsou ve svete velmi zadane.
Zaregistrovat se muzete zde:
Registrace na Gomez Peer Community
Po registraci staci stahnout jejich software, ktery existuje pro ruzne platformy a je bezpecny (Gomez je opravdu solidni spolecnost).
Jeste budete potrebovat nejaky ten ucet na paypal (https://www.paypal.com/), ktery je bezplatny. K prijimani plateb staci pouze identifikace e-mailovou adresou.
Ze zacatku zadne penize nevydelavate, protoze se musi nejdriv behem tydeni zkusebni lhuty proverit, zda jste pro ne uzitecny zdroj statistik. Je to proto, ze se snazi mit mereni rozmistena hodne rovnomerne co se tyce geograficke polohy, rychlosti pripojeni, atd. Vzhledem ke zvysujicimu se zajmu o tyto statistiky vsak v posledni dobe berou kazdeho noveho clena a navic penize Vam zpetne prictou i za uvodni zkusebni lhutu. Ja jsem mel jejich program spusteny na dvou pocitacich a aktivovali me za 5 dni.
Penize, ktere dostanene, zavisi jednak na casu, ktery poskytnete jejich merenim a taky na tom, jak moc jsou Vase statistiky zajimave. V praxi se da bezne vydelat 5-10$ mesicne, coz celkem ujde, kdyz nemusite hnout ani prstem;) Dalsi penize dostanete za kazdeho aktivovaneho clena, ktery se zaregistruje na zaklade referenci od Vas. Za kazdeho takoveho dostanete 2$.
Zadne dalsi rady k tomu nemam, protoze neni potreba se o to v prubehu nijak starat - jen mit zapnutych co nejvic pocitacu. Jeste poznamka na zaver: je povoleno mit jen jeden ucet, ale na jeden ucet muzete byt pripojeni z nekolika pocitacu najednou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
|
Zaslal: st leden 23, 2008 5:46 am Předmět: |
|
|
| No pokud odhlednu , ze odkaz je reffer tak jako zpusob vydelavani mi to neprijde dobre... Minimalne na elektrine clovek mesicne propali vice nez vydela. A nez za takovouhle smesnou castku propujcovat vykon pc tak radsi podporim neco zajimavejsiho..http://www.seti.org/ Ale vzhledem k tomu, ze presne tenhle post jsem videl webech.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so květen 17, 2008 1:18 am Předmět: Výdělek na internetu |
|
|
Při občasném pročítání různých diskusí jsem náhodně narazil na odkaz na web, informující o vydělávání peněz klikáním na nabízené reklamní odkazy. Myšlenka mě zaujala, tak mi přišlo rozumné postupně pročíst několik diskusních fór zabývajících se vyděláváním pomocí klikání na reklamní bannery - tzv. klikačky - dokud nezjistím názor větší skupiny lidí a u vítězné klikačky se potom zaregistruji.
Následně jsem věnoval dostatek času tomu, abych vždy vybral jednu nalezenou klikačku, prošel zkušenosti jejích uživatelů a zjistil převahu všech PRO nebo PROTI. Také jsem na mnoha stránkách českých i cizích objevil seznamy tzv. scamů, čili podvodů a levot, které buď přímo nevyplácejí peníze nebo obsahují jiný "háček" a poznámku "pod čarou".
Vítězem mého soukromého průzkumu se nakonec stala společnost *S*P*A*M*, u které jsem se také posléze zaregistroval. Dle rad na jedné z mnoha stránek jejích zaregistrovaných uživatelů byla jako první krok doporučena registrace na AlertPay, jakožto elektronické peněžence, přes kterou budou následně realizovány veškeré příchozí i odchozí platby (nákup refferalů, nákup reklamy, nákup speciální *S*P*A*M* karty, výdělky za klikání).
Přestože vše, co dále napíšu, platí také v malých obměnách pro další PTC (paid to click) systémy, zaměřím se na mnoha uživateli (zakladatelé dnes uvádějí na oficiálním fóru 3,5 mil. aktivních uživatelů) ověřený systém *S*P*A*M*, který používám nyní ke svému přivýdělku také já.
Začnu ale hezky od začátku popisem pro nezasvěcené . . .
*S*P*A*M* je Britská firma (adresa: *S*P*A*M* Ltd., Corporation House, 46 Peel St., Hull, HU3 1QR), která denně nabízí registrovaným uživatelům několik reklamních odkazů. Kliknutí na každý odkaz představuje výdělek $ 0,01, čili jeden cent. Po kliknutí na odkaz se otevře nové okno s odkazovaným webem a časovač nastavený na 30 sekund. Na této stránce je třeba těch 30 sekund vydržet, poté se místo časovače zobrazí symbol připsání kreditu na váš účet.
Možná si říkáte, jak to, že někdo platí jen za to, že na jeho stránku pouze vstoupím a nic víc. Tím klikáním se firmy na internetu zviditelňují. Čím víc lidí na jejich stránku klikne, tím lépe se zobrazují ve vyhledavačích. Navíc mívají na svých stránkách reklamu, za kterou dostávají peníze, takže opět: čím víc lidí na jejich web klikne, tím vyšší je pravděpodobnost, že kliknou i na tu reklamu. (Problematika SEO je však mnohem komplexnější, takže statistiky počtu kliknutí členů vs. vnějších návštěvníků nedají žádný ucelený obraz, jak "zabírá" ten který banner.)
Tak dost teorie a šup nějaký ten příklad výdělku, ostatně internet je takových příkladů plný. Ale nebojte, hned po ideálním stavu vás seznámím se skutečností, chci totiž ozřejmit pravý stav věcí a ne jen lákat další možné klikače. Ostatně pravdu ocení víc lidí, než ideální stav, který ale nikdy nenastane.
Ještě vysvětlím, co znamená slovo referral. Je to člověk, který se zaregistruje pod vámi. Každé jeho kliknutí se připisuje i na váš účet. Když bude jeho denní výdělek 10 centů, vyděláte je automaticky i vy. Například pokud kliknete na odkaz:
http://*S*P*A*M*/?r=lukinluki
následně na odkaz Join now and receive a $ 0,05 Sign-up Bonus, kde se zaregistrujete. Stanete se mými referaly.
Ovšem takovéto získávání referalů je velmi pomalé a náročné, existuje jiný způsob, a sice jejich zakoupení. Ale zpět k ideálnímu příkladu, který je převzat přímo z oficiálních stránek:
Denně kliknete na 10 nabízených reklam: $ 0,1
20 referalů také denně klikne na 10 reklam: $ 2,0
Váš denní výdělek je: $ 2,1
Váš týdenní výdělek je: $ 14,7
Váš měsíční výdělek je: $ 63,0
Toto lze najít po celém webu, ovšem není to pravda, je to spíše popis ideálního stavu. V první řadě *S*P*A*M* dnes nabízí průměrně 12 odkazů přidávaných vždy o půlnoci a v průběhu dne ještě několik postupně přibývá. Dále jsem si za tu dobu, co jsem u *S*P*A*M* zaregistrovaný všiml, že referalové nejsou nikdy tak pilní, jako vy. Pravda je, že vám ze začátku (zhruba první měsíc) vydělají asi polovinu nabízených reklam a poté zpravidla jejich úsilí postupně opadává.
A teď další pravda: Nedělám si iluze, že seženu nějaké skutečně klikající referaly přímo. Třeba přes tento článek. *S*P*A*M* nabízí možnost referaly bez referenta si koupit. Pokud to neuděláte, bude váš měsíční zisk pouze z vašeho vlastního klikání. Kdo by to dlouhodobě vydržel a proč?
Ani já nevydržel a zakoupil si zanedlouho pod sebe 35 referalů. Řekl jsem si v duchu, že přinejhorším to budou vyhozené peníze a navíc to není při dnešním kurzu dolaru zase až tak moc. Ale za týden už jsem věděl, že jsem investoval dobře a denní výdělek znatelně stoupnul. Podívejte se, za kolik si můžete referaly koupit:
15 referalů: $ 16,98
35 referalů: $ 34,95
100 referalů: $ 98,00 (plus připsání $ 5 na váš účet)
500 referalů: $ 459 (s garancí výměny neklikajících referralů, ovšem pouze těch s 0 po měsíci)
Ceny jsou uvedeny při platbě z AlertPay, avšak při placení přes kartu budou o 17% daně pro cizince vyšší!
. . . navíc po připsání referalů, které trvá 2 až 5 pracovních dnů, získáte bonus v podobě pár připsaných centů až jednotek dolarů na účet.
Tím ale možnosti systému *S*P*A*M* stále ještě nekončí. Registrací získáváte tzv. Standardní účet. Ten představuje oněch 12 reklam denně (10 garantovaných) 1 cent za kliknutí. *S*P*A*M* ovšem nabízí tzv. Premium účet (stojí $ 59 na jeden rok), který nabízí několik významných výhod:
za 1 kliknutí dostanete 1,25 centu (tedy o 1/4 víc)
denně můžete kliknout 32 reklam (kdy 20 je garantovaných)
výplata peněz probíhá přednostně (trvá 30 pracovních dní) oproti Standardnímu účtu (60 pracovních dní)
Poměrně nedávno přibylo další příjemné vylepšení v podobě *S*P*A*M* platební karty, kterou za $ 9,95 mohou objednat uživatelé s Premium účtem, kde po první platbě (do 25 pracovních dnů) mou mít připsané peníze za klikání během 2 až 5 pracovních dnů. Karta - resp. účet je založen u společnosti Pyoneer a poplatky jsou následující:
$3.00 - měsíční poplatek (pokud je na kartě $0 tak se nic neplatí)
$2.00 - transakce
Když jsem už měl Premium účet a prvních 35 refů (slangový výraz pro referraly), zatoužil jsem skutečně začít s přivýdělkem v řádu stovek dolarů měsíčně. Rozhodl jsem se pro nákup 500 referralů a zároveň vyzkoušet výměnu případných "notorických neklikačů"
Jaké jsou nyní mé reálné výdělky?
denně klikám na 32 až 40 (nejvíce jich jednou bylo tuším 55) za 0.0125: $ 0,4
472 (z celkových 540) referalů denně klikne na 5 až 15 reklam: $ 47,2
můj denní výdělek je tedy: $ 47,6
týdenní výdělek je: $ 330,4
měsíční výdělek je: $ 1411,34
Já osobně do *S*P*A*M* investoval celkem $ 34,95 + $ 59 + $ 459 = $ 552,95, což znamenalo návrat mého prvotního vkladu během měsíce a půl od začátku klikání.
Co udělám dál?
Klesá výkonnost mých "klikačů" a tak si koupím z vydělaných peněz další balík 500 refů a budu klikat dále! A o tom je celý *S*P*A*M* systém. Nikoliv o pracném přemlouvání přátel a kamarádů, ale o nákupu referalů, částečné reinvestici.
Kolik se dá klikáním reálně vydělat?
Ptá se mě takto obecně stále více lidí, tak tedy použiju zobecněný kalkul s jakým lze "do toho jít". Očekávejte, že zakoupení refové vám za půl měsíce vydělají sami na sebe a druhou polovinu budou klikat pro vás. Další měsíc to bude cca o 30% horší a další cca o 50% ze zbytku horší.
Takže pokud se rozhodnete k registraci na *S*P*A*M*, hodně štěstí a trpělivosti.
diskutovat a psát své zkušenosti se systémem *S*P*A*M*
registrovat se můžete na:http://*S*P*A*M*/?r=czstrangelove
nebo mi můžete poslat mail: *S*P*A*M*email.cz
================================================
AKTUALITA:
Od středy tohoto týdne poslali vybraným nejaktivnějším členům oficiálního fóra pozvánky na betatesting nové verze skriptu (www.*S*P*A*M*), kde uživatelé dostanou 100 USD a mohou zkoušet nanečisto provoz nového skriptu.
Bylo též zřízeno uzavřené vlákno na ofic. fóru právě pro připomínky betatesterů na vývojáře. Pokud nenaleznou testeři závažné chyby, tak během příštího týdne se dočkáme ostrého provozu nového skriptu!
Bude obsahovat: automatický ban po automatickém zjištěné autoklikeru. Zavádí nové pravidlo, že referentovi (upline referrala) bude snížen účet o podvodníkem naklikané reklamy. Dále bude obsahovat výrazný podíl automatického zpracování žádostí o platby, což pomůže při 3,5 milionech userů dodržovat termíny 30 / 60 pracovních dní a 2 - 5 pro nás majitele *S*P*A*M* MasterCard. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
|
Zaslal: út květen 27, 2008 5:44 am Předmět: |
|
|
Ja se neprestavam i po letech overenych faktu divit kde se neustale tihle klikaci berou. Na internetu je tisice prikladu o tom, ze toto "podnikani" je v podstate podvod. A stale se najdou dalsi a dalsi, kteri se snazi pomoci *S*P*A*M* for ziskat dalsi nebohe referali aby nejaky ten centik urvali, paklize je vubec nekdy vyplacen.
A pritom dnes je tolik moznosti jak ne netu legalne vydelavat, Ebay, Amazon, vlastni eshop reseni, blogy,weby ci proste jen affiliate weby na normalni produkty (zajezdy, elektronika atd ) nebo treba akcie, znam par lidi co se tim slusne zivi. Proste lidi neblaznete, kaslete na klikacky a zivte se normalne legalne, jde to! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|