|
|
| Autor |
Zpráva |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: so duben 21, 2007 7:03 am Předmět: |
|
|
.... Mea culpa. Docetla jsem az POTOM prispevky. Nesouhlasim s Libby. Fakt ne.
Amerika vuci nam nema zadnou povinnost!
jestli nam nabidne nejakou sanci, je to od ni velmi velkoryse gesto. Je uz pak na nas, jak s ni nalozime.
Ze tady budeme PROTI zakonu, jsme vedeli vsichni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
|
Zaslal: so duben 21, 2007 7:54 am Předmět: |
|
|
Ono je to stejne velmi relativni... Jakapak levna pracovni sila, kdyz se pak cela Amerika sklada na vzdelani deti, na lek.osetreni a co ja vim, na co vsechno.
Vzdycky se zkusim podivat na problem i z jine strany : jak by se tak asi Cechum libilo, kdyby se do CR zacaly stahovat pocetne rodiny cigosu? Kdyby zily z JEJICH dani, Cesi by jim pekne platili lek.osetreni a oni by pak rvali ( cikansky, jelikoz jinak neumi ) : dejte nam vase prava! Zlegalizujte nas tady! My jsme taky Cesi!
A pak si strihli ceskou hymnu hezky v cikanstine. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: so duben 21, 2007 8:15 am Předmět: |
|
|
To ocean:
Diky za upresneni informaci k chystane novele zakona. Ty uvadene castky odpovidaji zhruba tomu, co jsem za poslednich 10 let zaplatil za udrzeni sveho legalniho statutu ja. Neni to castka mala, ale urcite taky ne takova, na kterou by se nedalo vydelat. Myslim, ze je spocitana prave tak, aby mela pro USA prinos, ale pritom mela byt realna i pro cloveka, pracujiciho za nizsi mzdy. Ty by ostatne okamzite po legalizaci prvnich par milionu nelegalu v jejich tradicnich "oborech" vyskocily nahoru. Vubec si nemyslim, ze by to melo na ekonomiku nebo celkove zdrazeni v USA nejaky markantni vliv. Ta hodnota jejich prace je v celkovem meritku dana a znama. Srazena je pouze regionalne a bohuzel nesnizuje cenu sluzby firem, ktere je na praci vyuzivaji. Pouze temto firmam, ktere riskuji a prekracuji zakon, zvysuje zisky a stavi je tak z ekonomickeho hlediska do stejne role, jako jejich nelegalni zamestnance. jejich osobni prospech je tu povysen nad zajem statu, podobne jako v pripade dany a jejich Ukrajincu.
2. Nikdy jsem netvrdil, ze Mexici na stavbach berou praci Americanum nebo lidem s pracovnim povolenim. Prace je tu porad dost. Oni jim ji neberou, ale srazi svou ochotou pracovat za minimum cenu te prace. Nic jineho jim ani nezbyva. Ty sama jsi tak urcite taky zacinala. Urcite jsi byla ochotna spravit pocitac za min, nez American. Taky jsi jim v te chvili brala praci. Oni se meli v tu chvili pravo ozvat a chtit po sve vlade, aby jim jejich trh chranila. Tobe by se taky nelibilo, kdybys mela zabehnutou firmu v Cesku, svuj standart, platila pujcky hypoteku a najednou by se tam zacali kupit sikovni kluci z Kyjevske univerzity, kteri zadne takove naklady nemaji a zacali by nabizet stejnou praci o tretinu u levneji.
3. Napad, jak si ukratit volne chvile pri nekonecnem cekani na jakoukoliv moznost legalizace nemam. Respektive mam. Jsou jich spousty, ale legalizaci bohuzel neresi. Nejlepsi asi bude byt maximalne informovany a pripraveny. Na tobe se mi libi, ze neskuhras a nesnazis se najit vinika jinde. Jsi realista, prijimas svuj osud a cekas na prvni prilezitost, kterou urcite dokonale vyuzijes.
GL a kdybys neco potrebovala, cislo mas  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
|
Zaslal: so duben 21, 2007 8:18 am Předmět: |
|
|
Ale ja s tebou souhlasim...
ZENICHA potrebuju! Ha ha ha.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: so duben 21, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
Scoute, ty ses rozjel A pritom to stacilo rict tak krasne snadne a jednoduse:
Kazdej jsme sveho stesti strujcem,
a kazdej jsme si vybrali co budeme delat
a jak to budeme delat.
Nekdo si vybehal GC (jako ty a ja a Mob hehe )
a nekdo se proste rozhodl "fuck the law", na me se to nevztahuje, to plati JEN PRO JINE, ja tu budu nelegalne a hotovo.
Takze asi tak.
Proste kazdej jsme jinej a tak to proste je
Co nadelas. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: so duben 21, 2007 11:07 pm Předmět: |
|
|
Sout 66
Podivej se Skoutiku ... me vazne nemuzes urazit tvejma pripominkama .. a kdyz nemas nikoho jineho,na kom by sis svou frustraci vybijel,tak si klidne posluz .. me to nemuze byt vic volny.Ja diky Bohu,zadnyma osobnima frustracema netrpim!
Jsi proste typickej chlap ... potrebujes si zvysovat Ego na zensky,ale ja ti klidne poslouzim, ja mam svoje ego v poradku.
Akorat bych k tomu dodala,ze souhlasim s tim,ze Libby to malicko prepiskla s tim,kdyz rekla,ze US by mohlo byt vic jako CR a vitat pristehovalce s vlajeckama,soli a chlebem.
Davat "ilegala" a "masoveho vraha" do jednoho pytle,se mi zda malicko prehnane ba primo trapne.
Tim,jestli nekom beru nebo neberu praci je dost diskutabilni. Za prve by moji parci moc lidi nedelalo,za druhe kdyz clovek chce najit praci tak ji najde a hlavne,zadny ilegal nedela na takovem miste a za takove penize, kde by delal clovek s papirama a za treti to same by se dalo rict o lidech,kteri se na pracovni posty dostanou diky znamym a penezum ale jinak jsou tupy jak stoudev. A i kdyz si tam hrejou prdelky se zelenejma kartickama,hned venku ceka patnact dalsich uchazecu (taktez s GC) a k tomu jeste s praxi,diplomama a titulem - a k cemu jim to je? Taky k nicemu .. takze se nemuzes furt jen otacet na tom, jak ti to tu nicej a prebiraj ilegalove ...
Jak se sem lidi dostali nebo nedostali je uz jedno. Dulezite prece je,ze hledaji pomoc a lidi zde na foru by se jim meli snazit vyjit vstric a ne je furt odsuzovat za to,co udelali nebo neudelali jak se sem dostali nebo nedostali. Aspon jsem si teda mysela,ze od toho tu to Forum je .. jenomze ty jedine co delas, ze vecne nekoho schazujes a urazis. Ze te to bavi .. nemas nic jineho na praci nebo co?
Je super chranit ostani lidi predtim aby udelali tu samou chybu a prisli sem nelegalne,jako jini (to ti chvalim), ale kdyz pises nekomu,kdo uz tu chybu udelal a nema moc na vyber,tak bys je nemel informovat o tom "Co MELI" udelat, ale o tom, co by jim teda momentalne v te ci one situaci pomohlo a nebo se k tomu vubec nevyjadrovat.
Mozna ze ses hodnej kluk,ja ti to neberu (nakonec te vlastne vubec neznam),ale nekdy by ses fakt mel zamyslet nad tim, co sem do toho Fora v tech tvejch slohovkach pises. Jak hrozne surove,nepratelsky a "neprejicne" tvoje nazory ci odpovedy vyzni ostatnim lidem. A i kdyz tebe ostatni Nezajimaj,jak jsi naznacil ... furt to jsou jen lidi, kteri hledaji pomoc a nekdy treba i porozumeni a ne surovej utok,ktery ty jim nabidnes.
Ale jsem rada,ze ti timto alespon dopravam pocit jistoty a nadrazenosti nad nekym slabsim ! Nakonec jsem tvym tercem uz od prvni chvile,co jsem na Forum vlezla,tak co bych te nenechala se strefovat dal .. nakonec,ja hraju sipky,strasne rada ...
A chci jeste dodat,ze v tech tvejch slohovkach, se jiste najde spousta pravdy! To ti brat nebudu,jen ten sarkasmus a pripadne slovni utoky by jsme snad mohli vynechat ...
Ahoj |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: so duben 21, 2007 11:07 pm Předmět: |
|
|
Sout 66
Podivej se Skoutiku ... me vazne nemuzes urazit tvejma pripominkama .. a kdyz nemas nikoho jineho,na kom by sis svou frustraci vybijel,tak si klidne posluz .. me to nemuze byt vic volny.Ja diky Bohu,zadnyma osobnima frustracema netrpim!
Jsi proste typickej chlap ... potrebujes si zvysovat Ego na zensky,ale ja ti klidne poslouzim, ja mam svoje ego v poradku.
Akorat bych k tomu dodala,ze souhlasim s tim,ze Libby to malicko prepiskla s tim,kdyz rekla,ze US by mohlo byt vic jako CR a vitat pristehovalce s vlajeckama,soli a chlebem.
Davat "ilegala" a "masoveho vraha" do jednoho pytle,se mi zda malicko prehnane ba primo trapne.
Tim,jestli nekom beru nebo neberu praci je dost diskutabilni. Za prve by moji parci moc lidi nedelalo,za druhe kdyz clovek chce najit praci tak ji najde a hlavne,zadny ilegal nedela na takovem miste a za takove penize, kde by delal clovek s papirama a za treti to same by se dalo rict o lidech,kteri se na pracovni posty dostanou diky znamym a penezum ale jinak jsou tupy jak stoudev. A i kdyz si tam hrejou prdelky se zelenejma kartickama,hned venku ceka patnact dalsich uchazecu (taktez s GC) a k tomu jeste s praxi,diplomama a titulem - a k cemu jim to je? Taky k nicemu .. takze se nemuzes furt jen otacet na tom, jak ti to tu nicej a prebiraj ilegalove ...
Jak se sem lidi dostali nebo nedostali je uz jedno. Dulezite prece je,ze hledaji pomoc a lidi zde na foru by se jim meli snazit vyjit vstric a ne je furt odsuzovat za to,co udelali nebo neudelali jak se sem dostali nebo nedostali. Aspon jsem si teda mysela,ze od toho tu to Forum je .. jenomze ty jedine co delas, ze vecne nekoho schazujes a urazis. Ze te to bavi .. nemas nic jineho na praci nebo co?
Je super chranit ostani lidi predtim aby udelali tu samou chybu a prisli sem nelegalne,jako jini (to ti chvalim), ale kdyz pises nekomu,kdo uz tu chybu udelal a nema moc na vyber,tak bys je nemel informovat o tom "Co MELI" udelat, ale o tom, co by jim teda momentalne v te ci one situaci pomohlo a nebo se k tomu vubec nevyjadrovat.
Mozna ze ses hodnej kluk,ja ti to neberu (nakonec te vlastne vubec neznam),ale nekdy by ses fakt mel zamyslet nad tim, co sem do toho Fora v tech tvejch slohovkach pises. Jak hrozne surove,nepratelsky a "neprejicne" tvoje nazory ci odpovedy vyzni ostatnim lidem. A i kdyz tebe ostatni Nezajimaj,jak jsi naznacil ... furt to jsou jen lidi, kteri hledaji pomoc a nekdy treba i porozumeni a ne surovej utok,ktery ty jim nabidnes.
Ale jsem rada,ze ti timto alespon dopravam pocit jistoty a nadrazenosti nad nekym slabsim ! Nakonec jsem tvym tercem uz od prvni chvile,co jsem na Forum vlezla,tak co bych te nenechala se strefovat dal .. nakonec,ja hraju sipky,strasne rada ...
A chci jeste dodat,ze v tech tvejch slohovkach, se jiste najde spousta pravdy! To ti brat nebudu,jen ten sarkasmus a pripadne slovni utoky by jsme snad mohli vynechat ...
Ahoj |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1398 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 11:52 am Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: |
Podivej se Skoutiku ...
Jsi proste typickej chlap ... potrebujes si zvysovat Ego na zensky,
|
Marketo, Marketo, mam dojem ze urazis asi polovinu lidi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 404
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 12:41 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | No, Libby, doufam, ze jsi nasla spoustu uzitecnych informaci v techto odpovedich a zvedly Ti naladu tak jako mne. |
Souhlasim..........pisk. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 404
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 12:48 pm Předmět: |
|
|
| ocean* napsal: | Mily Scoute, ten navrh je : $3500 na hlavu kazde 3 roky na obnoveni visa Z. $10 000 je poplatek za moznost ziskani statusu permanent resident.
To je pro takovyho Mexika, kterej ma prijem $10 000 rocne a zivi celou rodinu tady i tam, uplna sranda. Ze jo?
Ona to takova sranda neni pro nikoho.
Budu ted psat o ME zkusenosti. Ta je samozrejme neobjektivni, jelikoz trcim hodne let na jednom miste. Na mistnim ostrove se delaji velke prace na silnicich. 7 let trva celkova rekonstrukce. NIKDY jsem tam nevidela drit nikoho jineho, nez Mexiky, totez po pohromach z hurikanu... Vidim je na vsech moznych stavbach domu. A kdyz projizdim napr. cernosskou ctvrti ( omylem ), vidim ty original US obcany, jak se valej pred barakama. FAKT jim ti Mexici berou praci? Jsou tady lide, jako vsude jinde, kteri proste delat nebudou!
Ptala jsem se mnoha Amiku - jasne, jsou nastvani na mnozstvi Mexiku, jsou nastvani, ze prijdou do kramu a tam nikdo neumi slovo anglicky, ale co je fakt stve je to, ze diky Mexikum je silene dole cena za praci.
Ja bych si teda od Maria opravit PC nenechala, ale Mario chce za hodinu IT prace $25.
Kdyz na ne pak clovek, ktery v oboru pracuje radu let a holt musel neco postudovat, aby ziskal kvalifikaci, vybali svou cenu, jsou z toho stajf a rikaji : ale spousta firem ( no firem... ) bere 3x mene...
Je tady spousta hodne bohatych - a i ti ( nebo mozna ti nejvic ) srovnavaji... Tak najmou uklizecku za $10/hodinu, protoze ty chces 2x vic. Nastesti ti vetsinou po nejakem case volaji, jelikoz nejsou s praci spokojeni.
A ty pak uklizis stoletej binec po Mexicce, nebo opravujes PC totalne podelany Mariem. To uz je ale jina kapitola.
Hele, pro imigraci mel kazdy z nas asi duvod. V dobe, kdy jsem prijela, byl otevreny zakon 245. Holt veci casto nedopadnou tak, jak bylo cloveku slibeno, nebo jak si predstavoval. Zkusila jsem i jine moznosti, nevysly... Vsak vis, po telefonu jsme toho naklabosili dost.
Ano, platime Americe dane, platim kazdy cent za lekarske osetreni, povedlo se mi dostat pojistku, takze platim naprosto nevyhodnou pojistku + dalsi, snazime se chovat tak, jak tato zeme vyzaduje. Ano, prekrocili jsme imigracni zakon.
A ted sedime na zadku a cekame, jak dopadne. A zatim pracujeme a zijeme. Mas jinej napad, jak si ukratit tyto chvile? Ja ne. |
Jo,jo...tak nejak.Porad bude rozdil v prispevcich legala a nelegala.Pro legala je vsechno jasne,srozumitelne,jednoduche.Pro nas...blbce ne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 5:55 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Marketa_NY napsal: |
Podivej se Skoutiku ...
Jsi proste typickej chlap ... potrebujes si zvysovat Ego na zensky,
|
Marketo, Marketo, mam dojem ze urazis asi polovinu lidi  |
No kdyz si to nekdo chce vztahovat na sebe, branit mu v tom bohuzel nemuzu. A timto jsem nikoho neurazila,to je bohuzel svetove znama teorie ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
neverim svym ocim Anonymní
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:26 pm Předmět: Scout |
|
|
Teda Scout to je teda sila.Ty ses typickej vymatlanec co zblbnul z Ameriky.Utikej s flintou do Iraku vrazdit maly deti a posilej domu pozdravny telegramy jak hrdine branis svou vlast blbe.Jakoze kazdej muze mit svuj nazor na tohle nebo tamto je stopro jasny,ale ty tvoje 10-ti strankovy demagogie jsou k zbliti.Nejenom,ze si nabubrelej sprostak(neumis se chovat k zenskejm),ale budes tu vyskakovat se svoji zelenou prdeli na lidi co hledaj pomoc a radu?Jak tobe mohl Mira dat moderatora nechapu.Ocekavam,ze budes ihned argumentovat svym typickym 3-strankovym citovym vylevem,ale usnadnim ti praci.Nehodlam s tebou diskutovat,jenom ti chci napsat,ze si HOVADO ! Typicka ukazka ubohyho cechacka,kterej "ke stesti prisel" a ted se hodla povysovat nad ostatni a rozdavat rozumy.Strc si je vis kam.Nikoho tu nezajimaj tvoje rozbory pracovnich sil a prav pro toho ci tamtoho ani tvoje antipatie k ilegalum(pro tve info uz cca.12 let jsem citizen).Padla tu jasna otazka ci dotaz o radu a ty z toho udelas Bushuv sahodlouhy projev o srackach.Bez se vycpat.Pokud nemas lidem( jak legalnim tak ilegalnim) jak poradit ci pomoct,tak si nech sve projevy pro partu GOP a dej prostor ostatnim efektivne pomoc resit danej problem.Prochazim tenhle web pomerne casto i presto,ze nejsem *S*P*A*M*,ale tohle mi vazne nedalo.Uroven techto stranek viditelne klesa prave diky takovym jako jsi ty.Lide si sem drive chodili pro rady a pomoc,ale dnes se jim dostava jen skrytych urazek a kazani o tom,jak by meli nebo nemeli zit a co delat.Milej zlatej,od toho jsou tu jini,aby kritizovalio nekoho za to,co udelal,jak se zaridil,co prosral a nebo v cem neuspel(povetsinou rodina,pratele),nemyslis?
Ocekavam opet snusku boholibejch amerikanskejch kecu z lamparny,ale pokud to vsem co nepochopili muj prispevek udela dobre,necht si poslouzi.
Libby existuji stale moznosti jak si vyridit DL v urcitych statech.Mrkni do kategori DL a ostatni(nevim ted presnej nazev) a najdes tam par prispevku lidi z Michigan nebo NC,co se jim to povedlo.Drzim palce.
Jinak se omlouvam vsem zbylym za vyslovnost,ale precteni si tohoto stromu me celkem nakrklo a myslim si ,ze obcas sproste slovo nebo radne prolozena veta rekne obcas mnohem vic,nez 1000 zbytecnejch kecu okolo.Mejte se ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Neverim svym ocim Anonymní
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 7:53 pm Předmět: Re: Scout |
|
|
Libby:oprava-tak v te dane kategorii prave jsme:))Zrovna par radku pod je celkem detailni navod jak si zaridit DL v NC.
Jinak jsem po 2 minutovem prohlizeni nasel dalsi 2 skoro na facku stejne prispevky pana moderatora se stejnymi blitky jake ukazal zde.Krasny typicky argument stylu:"nemam vubec nic proti nikomu,ale tohle si ten a ten nezaslouzi a nebo na to by nemel mit pravo"jsou uz Scout vazne ohrane a zatim jsem zde nikde nevidel jedinou kladnou reakci (krome par tvych stejne zblblych kumpanu).Boze,ja nepochopim,jak muze takhle nekdo zblbnout.Mel bys cece jezdit asi vic domu,abys nezapomnel odkud pochazis a kdo vubec ses.
Ziju tu 16-ct let,12 jako obcan.V zivote by me nenapadlo nekoho stirat za to,jestli je tu legalne nebo ne a machrovat,ze zrovna ja byl tak dobrej a dokazal se zaridit a ty ses ta sracka,co mela stejny moznosti a neudelal to.Nestydis se?Nemyslis si ,ze lidsky zivoty a osudy +nazory jsou proste u kazdyho odlisny?To,ze zrovna ja a nebo ty byl ten pan moudrej,kterej si dokazal poradit tak ci onak mi preci nedava jakekoli pravo odsuzovat nekoho jinyho nebo se na nej povysovat a davat mu to vyzrat. Cece prober se a zacni tu bejt lidem prospesnej.A nebo si tu ve finale zaridte "American heaven" forum a piste si story o tom,kdo si jak kde vonave uprdnul a zpival u toho americkou hymnu a bude vyreseno:))Lidi si najdou jinou stranku,kde najdou rady a pomoc nejen od tech "nejmoudrejsich a nejuzasnejsich" pravejch US vlastencu:))
Jo a jinak ano,jestli te napada,ze jsem nejakej chytrej(blbej) demokrat,tak mas recht.Nekradu,nejsem proti potratum,jsem pro legalizaci imigrantu a jsem proti valce a republikanum.Myslim,ze to napovi hodne o mych reakcich na tve GOP prispevky:)) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: po duben 23, 2007 1:03 pm Předmět: Re: Scout |
|
|
| neverim svym ocim napsal: | Teda Scout to je teda sila.Ty ses typickej vymatlanec co zblbnul z Ameriky.Utikej s flintou do Iraku vrazdit maly deti a posilej domu pozdravny telegramy jak hrdine branis svou vlast blbe.Jakoze kazdej muze mit svuj nazor na tohle nebo tamto je stopro jasny,ale ty tvoje 10-ti strankovy demagogie jsou k zbliti.Nejenom,ze si nabubrelej sprostak(neumis se chovat k zenskejm),ale budes tu vyskakovat se svoji zelenou prdeli na lidi co hledaj pomoc a radu?Jak tobe mohl Mira dat moderatora nechapu.Ocekavam,ze budes ihned argumentovat svym typickym 3-strankovym citovym vylevem,ale usnadnim ti praci.Nehodlam s tebou diskutovat,jenom ti chci napsat,ze si HOVADO ! Typicka ukazka ubohyho cechacka,kterej "ke stesti prisel" a ted se hodla povysovat nad ostatni a rozdavat rozumy.Strc si je vis kam.Nikoho tu nezajimaj tvoje rozbory pracovnich sil a prav pro toho ci tamtoho ani tvoje antipatie k ilegalum(pro tve info uz cca.12 let jsem citizen).Padla tu jasna otazka ci dotaz o radu a ty z toho udelas Bushuv sahodlouhy projev o srackach.Bez se vycpat.Pokud nemas lidem( jak legalnim tak ilegalnim) jak poradit ci pomoct,tak si nech sve projevy pro partu GOP a dej prostor ostatnim efektivne pomoc resit danej problem.Prochazim tenhle web pomerne casto i presto,ze nejsem *S*P*A*M*,ale tohle mi vazne nedalo.Uroven techto stranek viditelne klesa prave diky takovym jako jsi ty.Lide si sem drive chodili pro rady a pomoc,ale dnes se jim dostava jen skrytych urazek a kazani o tom,jak by meli nebo nemeli zit a co delat.Milej zlatej,od toho jsou tu jini,aby kritizovalio nekoho za to,co udelal,jak se zaridil,co prosral a nebo v cem neuspel(povetsinou rodina,pratele),nemyslis?
Ocekavam opet snusku boholibejch amerikanskejch kecu z lamparny,ale pokud to vsem co nepochopili muj prispevek udela dobre,necht si poslouzi.
Libby existuji stale moznosti jak si vyridit DL v urcitych statech.Mrkni do kategori DL a ostatni(nevim ted presnej nazev) a najdes tam par prispevku lidi z Michigan nebo NC,co se jim to povedlo.Drzim palce.
Jinak se omlouvam vsem zbylym za vyslovnost,ale precteni si tohoto stromu me celkem nakrklo a myslim si ,ze obcas sproste slovo nebo radne prolozena veta rekne obcas mnohem vic,nez 1000 zbytecnejch kecu okolo.Mejte se ) |
No konecne se tu taky nekdo ozval! Souhlasim se vsim a docela dobre jsem se u cteni nasmala! Fakt super!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po duben 23, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
Je to zbytecne. Tady se na pravo mit nazor jenom hraje. To, ze clovek svuj rozcileny, sprosty az hystericky prispevek v posledni vete omluvi, z nej civilizovanou polemiku neudela.
Stojim si za tim, ze jsem nikdy nikoho nenapadal ani neurazel, pokud to nebyla rakce na urazku vuci me osobe. Do Ceska jezdim pravidelne, kontakt udrzuji telefonicky denne, situaci v Cesku i Evrope sleduji podrobne. Odkud jsem prisel jsem nezapomnel, sympatizuji s republikany a vseobecne vsemi pravicove orientovanymi politickymi stranami. pozitivni reakce jsem na prispevky ohledne ilegalni imigrace nikdy necekal ani od zadnych "podobnych zblbliku". To by byla na tomto foru asi naivita.
Slova o vrazdeni deti povazuji za demagogii zase ja. Ty diskutovat nehodlas, protoze na diskusi proste nemas.
Tak cece, dobre ze si tady. Uz tyto prispevky byly lidem hodne prospesne. Aspon jedne udelal nesmirnou radost urcite
Mejte se fajn. Drzim vam vsem uprimne palce, at vam vychazi podud mozno vsechno podle vasich predstav. A snazte se chovat tak, abyste pokud mozno svym chovanim nikdy nikomu nekrivdili. Krivda je vec, ktera muze hodne mrzet a tezko se da vzit zpet
Nechci nikoho dale nakrkavat.
Predavam sve moreratorstvi nevericim ocim. Bye  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|