|
|
| Autor |
Zpráva |
MarketKa
Registrace: 11. 04. 2007 Příspěvky: 1
|
Zaslal: st duben 18, 2007 5:38 am Předmět: Farncouzské legie.. |
|
|
| Souhlasíte s lidmi, kteří se "upíšou" a nechají tady vše? Nechají tady své rodiny, přátele...? Jaký mají důvod "jít na jistou smrt"?? Je nějaká šance, i když se "upsali", že by tam nemuseli nastoupit? Je ještě možnost to zrušit?! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st duben 18, 2007 6:21 am Předmět: |
|
|
| Ja mam kamarada a ten po pul roce z legie utekl do CZ a uz je to 5 let a nic se nedeje. Ne ze by to byla jista smrt, ale je to velka buzerace a clovek se vlastne stane najemnym vrahem. On mi treba vypravel o mistech v africe kde vojaci musi strilet do deti, protoze velka vetsina deti maji zbrane a jsou na opacne strane. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 196 Bydliště: CA
|
Zaslal: st duben 18, 2007 10:53 pm Předmět: Re: Farncouzské legie.. |
|
|
| MarketKa napsal: | | Souhlasíte s lidmi, kteří se "upíšou" a nechají tady vše? Nechají tady své rodiny, přátele...? Jaký mají důvod "jít na jistou smrt"?? Je nějaká šance, i když se "upsali", že by tam nemuseli nastoupit? Je ještě možnost to zrušit?! |
Mam taky jednoho kamarada, byl v legii, pilot, vysadkar ...co laka....penize.....uz by nemusel pracovat....
nocni mury.....uz nemuze spat....vidis a zazijes vic nez si muze kdo predstavit...
ted dela pilota pro hotelove korporace....
pze se z toho co zazil uplne nezblaznil....a litani miluje.....
vymenil Afriku kde podrezavani zajatcu je pro mistni atrakce za bohatou klientelu hotel korporaci.....
Ale nocni mury jej provazeji....... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 1:54 am Předmět: Francouzské legie |
|
|
| Nemusel by pracovat, to máš pravdu, ale ty peníze mezi něma kolují, na co jim jsou peníze, když je nemají za co utratit, můžou je poslat rodině.... On sám ty peníze moc neužije, protože si myslím, že nemá šanci tam přežít 5 let...Natož 10.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 18, 2007 3:37 pm Předmět: |
|
|
| ZAS TOLIK MRTVEJCH V LEGII NENI,PRACHY TAM JSOU SLUŠNÝ ,NAUČÍŠ SE BOJOVAT ,JAZYK -JE TO DOBRODRUŽSTVÍ NO |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hitman
Registrace: 19. 02. 2007 Příspěvky: 12
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 5:31 am Předmět: Re: Francouzské legie |
|
|
| Anonymous napsal: | | Nemusel by pracovat, to máš pravdu, ale ty peníze mezi něma kolují, na co jim jsou peníze, když je nemají za co utratit, můžou je poslat rodině.... On sám ty peníze moc neužije, protože si myslím, že nemá šanci tam přežít 5 let...Natož 10.. |
To je podle tvího výroku jeden známý polobůh, protože tam funguje už patnáctým rokem. Jistá smrt to byli tam možná u Dien Pien Phu, už dávno to není pravda. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
David Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 8:10 am Předmět: Slusne penize? |
|
|
| Tak ja nevim, jeden muj znamej byl 5 let v legii. Kapesne 1.000 USD na mesic + vsechny naklady (ubytovani, uniforma, buzerace zdarma). Poslali ho snad nekam do Senegalu (to nevim ted jiste) hlidat hranice. Prej docela nuda. Vetsina to delala k vuli Francouzskemu obcanstvi, ale pro penize? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
proč bojovat za cizí stát ?a ještě za francii
většína stejně uteče u přijímače  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 2:31 pm Předmět: Re: Slusne penize? |
|
|
| David napsal: | | Tak ja nevim, jeden muj znamej byl 5 let v legii. Kapesne 1.000 USD na mesic + vsechny naklady (ubytovani, uniforma, buzerace zdarma). Poslali ho snad nekam do Senegalu (to nevim ted jiste) hlidat hranice. Prej docela nuda. Vetsina to delala k vuli Francouzskemu obcanstvi, ale pro penize? |
Ten kdo dobrovolne vztoupi do armady, musi byt nejak "postizeny".  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1385 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 9:16 pm Předmět: Re: Slusne penize? |
|
|
| Anonymous napsal: |
Hele, anonyme, není potřeba ponižovat lidi kteří jsou ochotní za nás sloužit. Mám velikou úctu ke klukům a holkám kteří slouží v podmíkách a za prachy které by většina mladých lidí odmítla. Jsem vděčný že to dělají. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 10:02 pm Předmět: Re: Slusne penize? |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Anonymous napsal: |
Hele, anonyme, není potřeba ponižovat lidi kteří jsou ochotní za nás sloužit. Mám velikou úctu ke klukům a holkám kteří slouží v podmíkách a za prachy které by většina mladých lidí odmítla. Jsem vděčný že to dělají. |
Byl jsi vubec nekdy na vojne, ze ty lidi branis?
Co jsem slysel, tak jsi prisel do USA ve 14 letech, cili jsi na vojne v byvalem Ceskoslovensku byt nemohl. A v USA vojna povinna neni, tak jak muzes neco o vojne vedet?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1385 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po srpen 20, 2007 7:53 am Předmět: Re: Slusne penize? |
|
|
| Anonymous napsal: |
Co jsem slysel, tak jsi prisel do USA ve 14 letech, ... |
Jo, ty lidi bráním.
Podobně jako policajti, a hasiči, lidé co slouží v armádě, pracují ve těžkých podmínkách, dělají nebezpečnou práci, je to docela mizerně placené, a je to nutná práce. Já bych to dělat nemohl, a ani bych nechtěl aby moji děcka šli na vojnu.
A do toho kde jsem já sloužil nebo nesloužil, kdy jsem do USA přešel, Ti Anomyme nic neni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: po srpen 20, 2007 7:12 pm Předmět: Re: Slusne penize? |
|
|
| Anonymous napsal: | | pdmlynek napsal: | | Anonymous napsal: |
Co jsem slysel, tak jsi prisel do USA ve 14 letech, cili jsi na vojne v byvalem Ceskoslovensku byt nemohl. A v USA vojna povinna neni, tak jak muzes neco o vojne vedet?  |
Co to ma spolecneho z Francouzskou legii,Anonyme?
Proc by mel Mlynek byt na vojne? Mlynek sem prisel ve 14,s rodicema.
Jsem si jisty ze meli neco s tim rozhodnutim spolecneho.
Take obdobi kdy Americke "Armed forces" prijimaji jsou cyklycke. V 80.a 90. letech si hodne vybirali,dnes je to opak.Vezmou skoro kazdeho.Coz je podle me spatne. Tvuj partner ti muze zachranit zivot a jestli nema to co by mel mit, tak jses "dead meat".
Stejne jako Mlynek si vazim vsech co riskuji zivot aby se spolecnost mela dobre,i kdyz nesouhlasim s Irakem,Bushem a radarem.Azpete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní