Uprava imigr.statusu po svatbe II

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Uprava imigr.statusu po svatbe II

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Maxi
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 26, 2006 1:00 pm    Předmět: Uprava imigr.statusu po svatbe II Odpovědět s citátem

ahoj lidicky,

mam s pritelem patrne veliky problem...

jsem v USA devaty mesic a odjizdela jsem sem na pozvani pribuznych....procistit si hlavu, prozivala jsem dost tezke obdobi....
Poznala jsem tu bezva chlapa a zacala jsem uz zase koukat na svet veseleji....

jeste pred odjezdem jsem prostrednictvim advokata v CR zazadala o rozvod, ktery se neuveritelne protahuje....v CR jsem nemela silu rozvod prozivat, vse za me vyrizuje na dalku advokat....zadost o rozvod i kdyz jsme se nakonec s manzelem dohodli....lezi na soude uz nekolik mesicu.......
mezitim me propadla bila karticka.....
pritel jeste pred jejim vyprsenim, zase prostrednictvim sveho advokata, poslal zadost o vydani snoubeneckeho viza, aby jsme predesli memu nelegalnimu statutu tady....
vcera me, po 4 mesicich, co advokat udajne zadost na U.S. Citizien and Immigration Services poslal, prisla zamitava odpoved z duvodu pozdniho doruceni zadosti....akceptuje se 30 dni pred vyprsenim pobytu....
Mela bych se urychlene vratit do CR, abych se vyhnula deportaci....
Vracet se ale nemuzu....ani nemam kam....manzelovi jsem podstoupila vse co jsme meli, nalezi ani nezalezelo me na tom.....
Zazemi a svuj domov citim tady......
V CR mam jen svyho otce, ktereho bych ale moc rada mohla navstevovat....celou rodinu, mam ale po celem svete....do CR me nic nevraci zpet........

Jake jsou teda me moznosti ??
Cekat ze me uz snad v dohledne dobe prijde divorce dokument a vzit si pritele, jeste driv nez bych se mohla potkat s Imigration..
....nebudou pak problemy....s mym statusem tady ?
Ma nekdo podobne zkusenosti ?
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne prosinec 31, 2006 1:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podobne zkusenosti nemam, ale protoze Ti propadla I-94, tak jsi se odsoudila na docela dlouhy pobyt tady bez kloudne moznosti vycestovat.
Jasne, po svatbe si podas (myslim I-130) a pokud nebudou dalsi problemy, tak Ti zelenou nejspis daji, ale muze to trvat i 2 roky. Prekracovat pobyt je zbytecna komplikace (zbytecny 3yr ban), mela sis pozadat o prodlouzeni turistickeho pobytu ... a nebo odjet a vdat se v Cechach.
Sakra, nekteri imigracni pravnici tedy fakt umi pomoct ... leda tak do hrobu a nebo Vas privedou na buben ... or both.
Maxi
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2007 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim,

takze dnes jsem po cele eskapade, rozvod, svatba, byla na interviev, probihal docela pohodove, ale....

Dear aplikant,
Security cheks pertinent to your case are still pending. Urfotunately, we cane take no further action on your case until these checks clear. We will, however, monitor the status of your case on e weekly basis and immediately notify you when the security checks are completed and an appontment can be sheduled regarding your pending applications. Please bear in mind that security checks sometimes take several months to clear.

Tak budes mit asi Danus pravdu, timhle se da zadatel odpalkovat na neurcito.........
Pri dotazu. zda muzu zazadat o ssn uz pri probihajicim procesu, odpoved ne.....ale pry za par mesicu......
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2007 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maxi napsal:
Zdravim,

takze dnes jsem po cele eskapade, rozvod, svatba, byla na interviev, probihal docela pohodove, ale....

Dear aplikant,
Security cheks pertinent to your case are still pending. Urfotunately, we cane take no further action on your case until these checks clear. We will, however, monitor the status of your case on e weekly basis and immediately notify you when the security checks are completed and an appontment can be sheduled regarding your pending applications. Please bear in mind that security checks sometimes take several months to clear.

Tak budes mit asi Danus pravdu, timhle se da zadatel odpalkovat na neurcito.........
Pri dotazu. zda muzu zazadat o ssn uz pri probihajicim procesu, odpoved ne.....ale pry za par mesicu......

Kdyby ti nepropadla I94, tak je to o neco rychlejsi a jednodusi, ale v tomto prispevku cos napsala neni zadne zamitnuti, jenom "pending" kvuli security check, takze bys mela byt v pohode.
Maxi
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2007 12:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Maxi napsal:
Zdravim,

Dear aplikant,

Kdyby ti nepropadla I94, tak je to o neco rychlejsi a jednodusi, ale v tomto prispevku cos napsala neni zadne zamitnuti, jenom "pending" kvuli security check, takze bys mela byt v pohode.

Karticka me prijde do tri tydnu, dnes me prisel mejl, musim uznat, ze imigracni pracovalo rychle.
A nakonec, slo to i bez pravniku........
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2007 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to gratuluji!!!!!!!! Super!!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com