Piskle

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Piskle

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2005 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja tez tak trosku.....
Pohlavi: zena
Znameni: blizenec
Vek: uz mi lasko neni 20 let.....hm..ani 25(ach jo)
Vzdelani: vysokoskolske(za komousu to bylo jeste easy)
Jazyky: cestina,slovenstina,anglictina(konecne velmi slusna),jeste zbytek nemciny a ciganstina...csss jsem ze severu Cech Razz
Zamestnani: otrok
Stav: vdana..jiz 20 let za JEDNOHO a toho sameho CHLAPA...hruuuuuza!!!! Laughing

Zajmy: mam hrooozne rada zvirata.
A taky ledni hokej.Hlavne Domcu Haska..staryho pardala.Jeste bojova umeni....rana,facka..mozek na zdi Laughing
Literatura: nejradeji ctu nervaky...napr.stav konta v bance.Po precteni volam 911 Laughing
Hudba:klavirni koncerty..od Cajkovskeho.Jinak nic vic,pac mi doma hrajou na nervy vlastni deti a o manzelovi ani nemluvim Razz
Postava:
Vyska: na strop nedosahnu
Vaha: dietu jeste nepotrebuji
Barva oci: kocici
Barva vlasu: no,tady se nechlubim.Nesnasim blbe vtipy o blondynach Razz
Povaha:
Jsem cholerik,realista(za to vdecim manzelovi)a extrovert.
Kourim,ale jsem 99.99999% abstinent.Kdyby nebyly Vanoce a Novy Rok,tak jsem 100% abstak.
Co mam:
Hezky dum(nezalezi jestli je hezky,proste mam),2 deti,2 psy(labradora a nemeckeho ovcaka),nekolik kocicek a 1 manzela.Pokud ho brzo neprerazim.
Co hledam:
Dosti casto sama sebe a jednu malou,skromnou mistnost,protoze uz ani na tom hajzlu(pardon) nemam klid Laughing
Co mi nevoni:
Zehleni,zehleni a jeste jednou zehleni.Ale jeste do nedavna jsem zehlila i spodary.Ten uz ne,tez zehlim jenom prusery Laughing
Uchylky:
Asi porad to uklizeni.Luxuju,lestim,vytiram,zametam kazdy den.365 dni v roce.Jsem asi blazen,ale kdyz ja miluju nablejskano.Jo a jeste k uchylkam.Nejvetsi uchylka je asi to,ze pracuju.

Tak asi tak nejak zhruba o me osobe.
Prosim pripadne dotazy adresujte na lamparnu.

S pozdravem Piskle
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2005 2:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing
Ja myslel ze kdyz hodim pradlo do susicky, ze se pak nemusi zehlit
Piskle

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2005 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Laughing

No jo Miro,ale ja jsem desna puntickarka a jeste k tomu ze stare skoly...vazne Confused
A jeste k tomu mam vecne narvanou pracku,to znamena i susicku(tim padem se to pradlo proste ususi tak,ze je zmuchlane) a kdyz vidim spoustu lidi,co maji na sobe zmuchlane dziny a triko,jako kdyz to vytahli krave z huby,tak radeji zehlim i kdyz to nenavidim Razz Razz
Piskle

PříspěvekZaslal: so říjen 08, 2005 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a vubec...nerozcilujte me...delam za manzela online traffic school.Pac on je jenom chlap Razz Laughing
Pripadne dovetky neberu v potaz Wink
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2005 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
[ jeste k tomu ze stare skoly...vazne Confused
... a kdyz vidim spoustu lidi,co maji na sobe zmuchlane dziny a triko,jako kdyz to vytahli krave z huby,tak radeji zehlim i kdyz to nenavidim Razz Razz

PRESNE PRESNE JA TAKY ZEHLIM Smile JA JSEM ZVYKLA Z DOMOVA Smile
dusanmann
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 21, 2006 4:43 am    Předmět: ahoj Odpovědět s citátem

zdravim piskle,
cetl jsem tvuj prispevek a jenom musim rict,ze te to jen cti.klobouk dolu.je to od karlovejch puvodnich stranek po dvou letech jedinej prispevek.ale jeste jednou :stara skola(jak ty rikas) ale cenena. :)tak zehli,zehli...Smile
tetagaba

Registrace: 02. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
miro napsal:
Laughing

No jo Miro,ale ja jsem desna puntickarka a jeste k tomu ze stare skoly...vazne Confused
A jeste k tomu mam vecne narvanou pracku,to znamena i susicku(tim padem se to pradlo proste ususi tak,ze je zmuchlane) a kdyz vidim spoustu lidi,co maji na sobe zmuchlane dziny a triko,jako kdyz to vytahli krave z huby,tak radeji zehlim i kdyz to nenavidim Razz Razz

ja vylozene cucim, ses prvni blizenec o kterem vim ze je puntickar, se mi ani nechce verit Smile vim co rikam, taky sem dvetvare Smile)) a susicka je zatim v usa to jedine co vylozene obdivuji, protoze ja taky zehlim s takovou oblibou, ze vetsinou asi tak mesic taham jednotlive oblibene kousky veci z hromady a kazde rano zehlim jen to co nutne potrebuju ... no co uz
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Laughing

Pradlo se povesi na snuru a nemusi se zehlit..a take lepe voni. Susicky taky zerou hodne elektriny. Pouzivam jen kdyz prsi,coz je v Arizone skoro nikdy. AzPete. Very Happy
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2007 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak ja s zehlenim skoncila svym prichodem do Ameriky Cool. Ale ne uplne, neco se proste zehlit musi (kosile, halenky a tak). A nebo kdyz byl Eric jeste mimimo, tak to take, jasne, to jsem zehlila jak diva.
Ale jinak treba tricka vubec nezehlim; mozna je to tim, ze tu susicku neplnim uplne a pradlo vesim na raminka hned jeste horke.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:

A nebo kdyz byl Eric jeste mimimo, tak to take, jasne, to jsem zehlila jak diva.

Promiň, ale nechápu. Proč by někdo žehlil pro miminka? Miminka jsou snad poslední lidi které by zajímalo jestli nosí zmuchlané oblečení nebo ne. Možná tak aby vypadali pěkně na fotkách?
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Dana_MI napsal:

A nebo kdyz byl Eric jeste mimimo, tak to take, jasne, to jsem zehlila jak diva.

Promiň, ale nechápu. Proč by někdo žehlil pro miminka? Miminka jsou snad poslední lidi které by zajímalo jestli nosí zmuchlané oblečení nebo ne. Možná tak aby vypadali pěkně na fotkách?
Ne, to jsem zehlila kvuli bakteriim - nevim, jestli je to povera ci co, ale proste jsem chtela mit pro Erica vsechno absolutne ciste (a ta vysoka teplota preci bakterie nici). Tak jsem aspon byla vychovana Razz.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozor. Vysoce "sterilni" prostredi muze detem paradoxne uskodit. Na bakterie je treba si zvykat od malicka Wink
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Ne, to jsem zehlila kvuli bakteriim - nevim, jestli je to povera ci co, ale proste jsem chtela mit pro Erica vsechno absolutne ciste (a ta vysoka teplota preci bakterie nici). Tak jsem aspon byla vychovana Razz.

A já jsem považoval Američanky za moc choulostiví! Asi jiná kultůra. Very Happy Very Happy

Moje děcka když byli mimina, a plazili se všedu, tak strkávali vše do pusy. Těch bakterií co si našli, nebo co jsme přenesli z venku na oblečení nebo na pokožce bych řekl bylo daleko víc než ty bakterie co přežili vřící vodu v pračce a vysokou teplotu v sušičce a co by jsme pak museli pozabíjet horkou žehličkou...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com