Práce v Kanadě

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Práce v Kanadě
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Ja mam pocit, ze jsem tady nechaval pomerne nedavno kontakt na pravnika v Chicago. Tusim, ze to byl pan Sevcik (ale jisty si nejsem) a ten je specializovany na imigraci Cechu do Kanady. Nekolikrat jsem mu i volal a jeho informace byly hodne presne a podrobne.

Ale je tam zima Laughing

Mozna je zima v zimnich mesicich, ale od jara do podzima je tam pekne.
A co v NYC, tam zima neni? Shocked
Karel_Pawlas
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zimu rád Smile
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdyt to rikam porad! Kazdy at si zije tam, kde je mu dobre. Hlavne si navzajem nevnucujte vlastni predstavy o nejlepsim miste pro bydleni Wink
Pro mne je v Kanade proste zima. A nic na tom nemeni ani fakt, ze je tam od jara do podzimu "pekne" Laughing
V NYC je taky zima, ale ruku na srdce, NYC ma oproti vsem mestum na svete takova specifika, ze se tam kvuli nim letni i zimni extremy pocasi daji prekousnout. Ale proc to same snaset v kanadskych nebo i americkych mestech (i kdyz mnoha z nich jsou urcite svym zpusobem hezka)?
Pokud ma rad nekdo zimu, proc ho premlouvat k zivotu na Floride nebo v Arizone? Ja jsem cely zivot touzil po tom, bydlet nekde, kde neprsi, porad sviti slunicko a minimalne od brezna do listopadu muzu chodit v sandalech a kratasich. S postupujicim vekem je podle serioznich vyzkumu kazdy clovek vic a vic senzitivnejsi na pocasi a to ho ovlivnuje vic, nez si spousta z nas dokaze priznat. Takze pokud mate nejaky svuj vysneny ideal, nevahejte a vyrazte. Prace, bydleni, skoly, nemocnice, rekreace, sluzby uz najdete vzdycky. Ale pocasi se porucit neda Wink
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja zase teplo jednu dobu jsem zil "central america"jen dve rocni obdobi,1. prsi a 2. kdy hodne prsi porad teplo proste pohoda
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem zase spokojenej s Floridou, je tu teplo a krasne. Nekdo tvrdi ze je to hezke jak se meni zimni obdobi, ale zase kdyz volam domu a lidi nadavaj jak tam mrzne a ze vsichni chodej nabaleni. No proste to ne.
Kalhoty na sebe beru jen kdyz jdu z manzelkou nekam na veceri, jinak vubec Wink
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karel_Pawlas napsal:
Já zimu rád Smile

Jo kdyz sedis doma u krbu a koukas z okna, jak tam snesi to je pekne.
Kdyz mas ale treba delat venku ve 40 stupnovym mrazu, tak to zadny 'medicek' neni.
Karel_Pawlas
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pracovat v -40 tak to asi ne...., ale v jiných ohledech mám zimu rád.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karel_Pawlas napsal:
Pracovat v -40 tak to asi ne...., ale v jiných ohledech mám zimu rád.

No nechci te nejak lekat, ale nejvetsi zima je asi na severu Kanady. Kdyby jsi chtel bydlet napriklad ve meste Vancouver, tam je zima "prijatelnejsi". Vetsinou tam jen prsi a snezi jen malokdy.
Musis ale pocitat s tim, ze je tam dost draho(tak jako v kazdem vetsim meste).
Je tam ted dost prace, protoze v roce 2010 tam budou zimni olympijske hry.
Jesteli se nebojis delat rukama, tak na stavbe te vezmou kdekoliv. Musis ale znat trochu anglicky.
Karel_Pawlas
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2007 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já pojedu do Vancouveru na 3 měsíční jazykový kurz. Jde to udělat, tak že kdybych si během toho kurzu našel práci, šlo by přímo z tama požádat o pracovní vízum?
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2007 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:

Kdyz mas ale treba delat venku ve 40 stupnovym mrazu, tak to zadny 'medicek' neni.

No, ale platí se za práci v takových podmínkách docela dobře.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2007 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Rumburak napsal:

No, ale platí se za práci v takových podmínkách docela dobře.

No ale jak ktera companie. Nektery jsou velice "cipacky". Sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2007 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karel_Pawlas napsal:
Já pojedu do Vancouveru na 3 měsíční jazykový kurz. Jde to udělat, tak že kdybych si během toho kurzu našel práci, šlo by přímo z tama požádat o pracovní vízum?

Nevim nic o tom jestli se to pracovni visum da zaridit az z Kanady. Tady toto si ale muzes prostudovat http://www.canadaworkpermit.com/
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 17, 2007 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karel_Pawlas napsal:

http://www.canadaimmigrants.com/Vancouverliving.asp
SENGVIN

Registrace: 29. 11. 2005

PříspěvekZaslal: út červen 17, 2008 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Ja mam pocit, ze jsem tady nechaval pomerne nedavno kontakt na pravnika v Chicago. Tusim, ze to byl pan Sevcik (ale jisty si nejsem) a ten je specializovany na imigraci Cechu do Kanady. Nekolikrat jsem mu i volal a jeho informace byly hodne presne a podrobne.

Ale je tam zima Laughing

No jo no ale pan Sevcik si uctuje $1800 za osobu plus kanadske poplatky kolem $500 takze ja s pritelkini bych zaplatil kolem $5000 dolaru a to se mi zda moc ,jenom by me zajimalo kde je nejake spolehliva stranka kde by se to dalo vyresit za poplatek pouze kanade a ne zlodejskym agenturam???!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com