|
|
| Autor |
Zpráva |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: st březen 07, 2007 1:23 pm Předmět: |
|
|
Otazka by mela byt musime mu na vsechno odpovidat?? Kdyz je to debil nemuze si dat Hledat v prispevkach ...vsadim se na tyhle otazky je tu nekolik jiz odpovedi. Lazy motherfucker!!
Za $30 ti poradim kde najit tlacitko "Hledat" a za dalsich 30 ti poradim jak ho pouzivat! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 874 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st březen 07, 2007 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: |
Otazka by mela byt musime mu na vsechno odpovidat??
|
Za $30 ti tuto otazku zodpovim. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: st březen 07, 2007 7:06 pm Předmět: |
|
|
| He he he..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 499 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st duben 11, 2007 5:34 pm Předmět: |
|
|
No Mobe, nemusis zase byt tak hrubej na novacky. Zpomen si na sebe jak si zacinal!!! Takze "prosim" i kdyz se clovek na neco pta co tady uz je, tak by mel byt odkazan na danou stranku a ne byt krute napaden. Diky za novacky Bucky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | No Mobe, nemusis zase byt tak hrubej na novacky. Zpomen si na sebe jak si zacinal!!! Takze "prosim" i kdyz se clovek na neco pta co tady uz je, tak by mel byt odkazan na danou stranku a ne byt krute napaden. Diky za novacky Bucky  |
Jak jsem zacinal ...
Z cikanskym narodem uprchl do Kanady, kde jsem neprosel cikanskym testem. Pry nejsem az zas takovy cikan, makeup nepomohl.
Musel jsem najit jiny zpusob, pohli mistni Indiani. Za maly poplatek na malym vorku me prevezli pres par louzi do statu. A tak zacal muj zivot v USA. Anglicky sice neumim, ale to nepotrebuji. Naucil jsem se krasne bliskat podlahy, rychle trhat listky do kin a varit dobre a chutne cinske polevky ...tak zacal muj pribeh  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | No Mobe, nemusis zase byt tak hrubej na novacky. Zpomen si na sebe jak si zacinal!!! Takze "prosim" i kdyz se clovek na neco pta co tady uz je, tak by mel byt odkazan na danou stranku a ne byt krute napaden. Diky za novacky Bucky  |
Jak jsem zacinal ...
Z cikanskym narodem uprchl do Kanady, kde jsem neprosel cikanskym testem. Pry nejsem az zas takovy cikan, makeup nepomohl.
Musel jsem najit jiny zpusob, pohli mistni Indiani. Za maly poplatek na malym vorku me prevezli pres par louzi do statu. A tak zacal muj zivot v USA. Anglicky sice neumim, ale to nepotrebuji. Naucil jsem se krasne bliskat podlahy, rychle trhat listky do kin a varit dobre a chutne cinske polevky ...tak zacal muj pribeh  |
Co ja bych za takovy skills dala... Ja jenom umim, jako kazda jina, poradne roztahovat nohy ;]]]]]]]]]] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | | Mob napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | No Mobe, nemusis zase byt tak hrubej na novacky. Zpomen si na sebe jak si zacinal!!! Takze "prosim" i kdyz se clovek na neco pta co tady uz je, tak by mel byt odkazan na danou stranku a ne byt krute napaden. Diky za novacky Bucky  |
Jak jsem zacinal ...
Co ja bych za takovy skills dala... Ja jenom umim, jako kazda jina, poradne roztahovat nohy ;]]]]]]]]]] |
Nahodou to ti vynese jeste vic, nez trhani listku v kine  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 584 Bydliště: Canada
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | | Mob napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | No Mobe, nemusis zase byt tak hrubej na novacky. Zpomen si na sebe jak si zacinal!!! Takze "prosim" i kdyz se clovek na neco pta co tady uz je, tak by mel byt odkazan na danou stranku a ne byt krute napaden. Diky za novacky Bucky  |
Jak jsem zacinal ...
Kde bydlis?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: čt duben 12, 2007 10:46 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | Nahodou to ti vynese jeste vic, nez trhani listku v kine  |
a ja myslel ze jsi pracovala v golf country club
| Buba napsal: | | Co ja bych za takovy skills dala... Ja jenom umim, jako kazda jina, poradne roztahovat nohy ;]]]]]]]]]] |
Thats funny shit!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: pá duben 13, 2007 3:32 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | Marketa_NY napsal: | Nahodou to ti vynese jeste vic, nez trhani listku v kine  |
a ja myslel ze jsi pracovala v golf country club
| Buba napsal: | | Co ja bych za takovy skills dala... Ja jenom umim, jako kazda jina, poradne roztahovat nohy ;]]]]]]]]]] |
Thats funny shit!!  |
FURT PRACUJU,ALE MOZNA ZACNU TRENOVAT TY "NOHY" CLOVEK NIKDY NEVI,KDY BUDE MUSET POUZIT SVE TELO ABY SE UZIVIL
JUST KIDDING PEOPLE!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 499 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: pá duben 13, 2007 3:55 pm Předmět: |
|
|
No sexy fotku na to mas Marketo, tak mozna se chytis
Good luck
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: so duben 14, 2007 8:48 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | No sexy fotku na to mas Marketo, tak mozna se chytis
Good luck
Zdar Bucky |
Ahoj ..
Hehe toz diky .. ale snad to vydrzim aj bez te jiz zminovane prace nohou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 2:01 am Předmět: |
|
|
Jak jsem zacinal ...
haha, "nice, how much???"
Borat rulezzzz
pockej az sem hodim ty fotky jak jsme byly na party u mojeho nejlepsiho kamose LOL  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|