Co dovazet z USA?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Co dovazet z USA?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Prace - Business v USA
Autor Zpráva
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne únor 18, 2007 8:10 pm    Předmět: Re: co dovazet z usa do CR Odpovědět s citátem

Miska napsal:
potrebovala bych poradit, co dovazet sem do cr, a prodavat na aukru, alespon aby si clovek zaplatil letenku atd.ad a neco vydelal a mohl v klidu fungovat. pritel je american, ma kontakty na levne oblecni a dokonce s tim obchoduje na ebay, ale rad by sem za mnou do CR a bydlel tady. jenze jak urcite vsichni vite prace v praze pro americana asi nic moc nebude.
nedavno jsme premysleli ze ja poletim tam,ale je to vsechno komplikovane. a delat predcasna rozhodnuti jako svadba ihned se mi nechce.pokud nekdo vite jak poradit nebo nejaky dobry napad na cem by se dalo z domova vydelavat, urcite by to moc pomohlo a bylo i oceneno.i v opacnem pripade po cem je poptavka v usa, co by se dalo dovazet tam. a nejlepe- bez blbeho cla:)dekuji za kazdou dopoved
Misa

Zajimalo by me, jestli se to vubec vyplati v Cechach prodavat. Vdyt uz se tam da koupit skoro vsechno. A kdyz ne, tak se to muze koupit kdekoliv v Evrope.
Proc to tahat z Ameriky? Wink
Lucinka
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 12:51 pm    Předmět: Vyplati se toho dost Odpovědět s citátem

Ja pozitri odletam a stale resim co privezt zpet do CR...uz mam jasnej jeden notebook, digikamerku (pro vlastni potreby a s usetrenejma 4000), 3znackovy boty a hromadu znackoveho obleceni, ktere se tam poridi za smesne levno a u nas krasne proda. Letenka me vysla na 15 000, tak pak dam vedet, kolik se mi vratilo a na cem Smile) Kdyby jste nekdo vedel zarucene osvedceny a levny net obchod s notebooky v USA, budu moc vdecna!! Budu sem projistotu nakukovat. Smile
Lucinka
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 11:16 am    Předmět: dovoz do CR Odpovědět s citátem

TAK KDYBY TO NEKOHO ZAJIMALO, JSEM ZPET Z USA A PRIVEZLA JSEM: DVA NOTEBOOKY, KDE NA KAZDEM MAM ZHRUBA 5000, KUFR ZNACKOVYCH HADRU A NADMERNYCH BOT, KTERE PRODAVAM NA AUKRU A JESTE KUFR CAJU, KTERE MENIM A TAKE PRODAVAM....SECTENO A PODTRZENO, PLATILA JSEM SICE 100 DOLACU ZA 3.KUFR, ALE VYPLATILO SE TO A JÁ SI NA SVOU NÁKUPNÍ DOVCU VYDELALA A JESTE SI PRIVEZLA 15 PÁRŮ BOT A SUPER HADRIKY A NOVÉ ČAJOVÉ PYTLÍČKY DO SBÍRKY ...A PO NEJAKE CELNÍ KONTROLE NEBYLA ANI ZNÁMKA!! Twisted Evil
www.teabagsexchange.ic.cz
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 11:19 am    Předmět: Re: dovoz do CR Odpovědět s citátem

Lucinka napsal:
TAK KDYBY TO NEKOHO ZAJIMALO, JSEM ZPET Z USA A PRIVEZLA JSEM: DVA NOTEBOOKY, KDE NA KAZDEM MAM ZHRUBA 5000, KUFR ZNACKOVYCH HADRU A NADMERNYCH BOT, KTERE PRODAVAM NA AUKRU A JESTE KUFR CAJU, KTERE MENIM A TAKE PRODAVAM....SECTENO A PODTRZENO, PLATILA JSEM SICE 100 DOLACU ZA 3.KUFR, ALE VYPLATILO SE TO A JÁ SI NA SVOU NÁKUPNÍ DOVCU VYDELALA A JESTE SI PRIVEZLA 15 PÁRŮ BOT A SUPER HADRIKY A NOVÉ ČAJOVÉ PYTLÍČKY DO SBÍRKY ...A PO NEJAKE CELNÍ KONTROLE NEBYLA ANI ZNÁMKA!! Twisted Evil
www.teabagsexchange.ic.cz

Tak to gratuluji, jenom bych se chtel optat, co ma cajovy pytlicek spolecneho s vymenou sexu? Laughing
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teabag sex change.ic.cz

nebo

teabags exchange.ic.cz

Laughing
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 6:13 pm    Předmět: Re: dovoz do CR Odpovědět s citátem

Mob napsal:

Tak to gratuluji, jenom bych se chtel optat, co ma cajovy pytlicek spolecneho s vymenou sexu? Laughing

Laughing Laughing Laughing
Tak tomuhle rikam nejlepsi for Chicaga-cz vsech dob.

Kdovi kolik transsexualu uz s marnou nadeji navstivilo tuhle stranku?
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2007 5:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lucinko, pripominas mi nakupy Rusu v CSSR.
BigBossMiami
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2007 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

......a o kolik to je v usa cirka levnejsi???hadry
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Prace - Business v USA Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com