|
|
| Autor |
Zpráva |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 283
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 1:56 am Předmět: |
|
|
Kecy Rigu LOL
Read my lips..
Nectes Rigu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 9:55 am Předmět: |
|
|
| Marci napsal: | Ja mam 3 mesice starej Lexus a pak Pontiac a reknu vam at se jde lexus vycpat. Auto to neni pohodlny a prijemny jak Pontiac a nejaky assistent parking a bezklicovy pristup a kamera v zadu to nezachrani.
jinak jsem tu legalne nejdriv na pracovni vizum a ted trvalej pobyt |
Husty, ja jsem si zrovna koupila auto na vikendy, je to cervenej pontiac grand am GT, sice starej piece of shit z roku 1999, ale teda taky musim rict ze jsem s nim (zatim) maximalne spokojena
Rychlost a razeni je uplne bez chyby!!
Ale co se tyce pohodlnosti, do Lexuse to ma hodne daleko!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
Pontiac
PONTIAC - Poor Old Nigger Think It's A Cadillac |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1403 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 2:35 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: |
Husty, ja jsem si zrovna koupila auto na vikendy, je to cervenej pontiac grand am GT, |
No, taky jsem si chtěl koupit nějaké auto na víkendy. Nějaký pick-up jako F-150 nebo Silverado když dělám kolem baráku, ale žena mi to zakázala, že mi klidně půjčí její mommy-van ....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | XxX napsal: |
Husty, ja jsem si zrovna koupila auto na vikendy, je to cervenej pontiac grand am GT, |
No, taky jsem si chtěl koupit nějaké auto na víkendy. Nějaký pick-up jako F-150 nebo Silverado když dělám kolem baráku, ale žena mi to zakázala, že mi klidně půjčí její mommy-van ....  |
Silverado by se mi taky libilo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 10:29 pm Předmět: |
|
|
Toz jsem premejslela,jestli je tohle tema o LEGALITE A ILEGALITE a nebo prodeji a nakupu automobilu ... ... hm ... toz auto neprodam,pac zadny nemam .. a nekoupim, pac zadny nechci
A jinak jsem tu krasne, ale ne zelene  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so duben 07, 2007 5:37 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: |
RIgu, nikdo to nepochopil ...
|
No jo, ja mam s tim pochopenim vubec v posledni dobe problemy.
Jinak srovnavat auta jenom podle toho jak jsou pohodlne, je jako srovnavat zenske jenom podle obvodu hrudniku. Kazdy Lexus je urcite pohodlnejsi nez '69 Yenko Camaro nebo originaly od Shelbyho, ale neznamena to, ze jsou to srovnatelne nebo snad dokonce lepsi auta. Pokud Lexus uvede do vyroby ten LF-1 concept, tak budou mit konecne dobre auto z meho pohledu. Ale v konecnem dusledku je to stejne malo dulezite jako to, kdo tu je a kdo tu neni legalne.
Grand Am jako vikendove auto, Karle??? Nedavalo by smysl koupit si neco sportovnejsiho nebo aspon trochu cool??? Nebp opet spatne chapu vyznam pojmu vikendove auto??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: so duben 07, 2007 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | XxX napsal: |
RIgu, nikdo to nepochopil ...
|
No jo, ja mam s tim pochopenim vubec v posledni dobe problemy.
Jinak srovnavat auta jenom podle toho jak jsou pohodlne, je jako srovnavat zenske jenom podle obvodu hrudniku. Kazdy Lexus je urcite pohodlnejsi nez '69 Yenko Camaro nebo originaly od Shelbyho, ale neznamena to, ze jsou to srovnatelne nebo snad dokonce lepsi auta. Pokud Lexus uvede do vyroby ten LF-1 concept, tak budou mit konecne dobre auto z meho pohledu. Ale v konecnem dusledku je to stejne malo dulezite jako to, kdo tu je a kdo tu neni legalne.
Grand Am jako vikendove auto, Karle??? Nedavalo by smysl koupit si neco sportovnejsiho nebo aspon trochu cool??? Nebp opet spatne chapu vyznam pojmu vikendove auto??? |
RIgu, LOL, vikendove auto je starej used piece of crap u kteryho ti nebude vadit kdyz ho odrovnas napriklad jako muj GT V6 hehe  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po duben 09, 2007 4:19 pm Předmět: |
|
|
No jo, pro me vikendove auto je spis neco, co lestim kazdy vikend v garazi. Auto, u ktereho mi je jedno jestli ho odrovnam, je to, se kterym jezdim pres tyden  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po duben 09, 2007 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | No jo, pro me vikendove auto je spis neco, co lestim kazdy vikend v garazi. Auto, u ktereho mi je jedno jestli ho odrovnam, je to, se kterym jezdim pres tyden  |
Rigu, nelamej si s tim hlavu, kazdej jsme jinej ne Kazdej vidime svet jinak
Ale mas pravdu, o vikendu nam lestej auta mexici v garazi, takze aspon v jednom se shodneme  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 557 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: po duben 09, 2007 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | Toz jsem premejslela,jestli je tohle tema o LEGALITE A ILEGALITE a nebo prodeji a nakupu automobilu ... ... hm ... toz auto neprodam,pac zadny nemam .. a nekoupim, pac zadny nechci
Marketo, tema aut je pouze kulturni vlozka; neco jako ve skole, kdyz deti chteji pauzu a prosi pani ucitelku "zazpivame si prsi prisi, jen se leje ... ano?"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po duben 09, 2007 6:40 pm Předmět: |
|
|
Cele je to jedna velka vlozka ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po duben 09, 2007 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | | Marketa_NY napsal: | Toz jsem premejslela,jestli je tohle tema o LEGALITE A ILEGALITE a nebo prodeji a nakupu automobilu ... ... hm ... toz auto neprodam,pac zadny nemam .. a nekoupim, pac zadny nechci
Marketo, tema aut je pouze kulturni vlozka; neco jako ve skole, kdyz deti chteji pauzu a prosi pani ucitelku "zazpivame si prsi prisi, jen se leje ... ano?"  |
hehe Dani, tak tohle jsi vystihla presne
No co, zivot se nesmi brat tak vazne, je hezky si nekdy udelat pauzu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 557 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: po duben 09, 2007 9:00 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Dana_MI napsal: | | Marketa_NY napsal: | Toz jsem premejslela,jestli je tohle tema o LEGALITE A ILEGALITE a nebo prodeji a nakupu automobilu ... ... hm ... toz auto neprodam,pac zadny nemam .. a nekoupim, pac zadny nechci
hehe Dani, tak tohle jsi vystihla presne
No co, zivot se nesmi brat tak vazne, je hezky si nekdy udelat pauzu  |
Souhlas - o tom to je; nekdy si rikam, ze nebyt tohohle fora a prima lidi na nem, tak uz davno visim na nejblizsim maple tree . No nic, to stejne neni muj styl (pry jsem trooper, tak snad to vydrzi ). Show Must Go On. Tak si pustim Russian Pop (mimochodem, velice dobra muzika) a pujdu spat .
Ale sveho Firebirda nedam - Mobe, slysis?! - tohle baby ma jiskru!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: po duben 09, 2007 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | | .... Mobe, slysis?! - tohle baby ma jiskru!!! |