|
|
| Autor |
Zpráva |
Genius75
Registrace: 30. 10. 2005 Příspěvky: 62
|
Zaslal: st leden 10, 2007 3:09 pm Předmět: Kdy muzu zadat o obcanstvi? |
|
|
Nekdo rika, ze musim 5 let bydlet v US, nekdo rika, ze staci abych byl 3 roky zenatej a nemusim bydlet v US.
V breznu to budou 3 roky, kdy jsem uzavrel snatek s americankou. V breznu to taky bude 1 rok, kdy jsem prijel do US.
Kdy muzu zadat o obcanstvi? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salaska
Registrace: 27. 01. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Chicago,IL
|
Zaslal: st leden 10, 2007 4:16 pm Předmět: |
|
|
Po trech letech od te doby, kdy jsi dostal svou prvni zelenou kartu= od udeleni trvaleho pobytu.
Podivej se na stranky uscis.gov, tam je napsane, jake jsou presne podminky pro udeleni obcanstvi. Myslim, ze se na uzemi US musis i zdrzovat- nesmis byt v cizine dele nez 1 rok (soucet dni, kdy jsi venku) nebo tak nejak to bylo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Genius75
Registrace: 30. 10. 2005 Příspěvky: 62
|
Zaslal: st leden 10, 2007 4:30 pm Předmět: |
|
|
| salaska napsal: | Po trech letech od te doby, kdy jsi dostal svou prvni zelenou kartu= od udeleni trvaleho pobytu.
Podivej se na stranky uscis.gov, tam je napsane, jake jsou presne podminky pro udeleni obcanstvi. Myslim, ze se na uzemi US musis i zdrzovat- nesmis byt v cizine dele nez 1 rok (soucet dni, kdy jsi venku) nebo tak nejak to bylo |
Prave tam jsem nasel -- "usually 5 years" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 12:45 am Předmět: Re: Kdy muzu zadat o obcanstvi? |
|
|
| Genius75 napsal: | Nekdo rika, ze musim 5 let bydlet v US, nekdo rika, ze staci abych byl 3 roky zenatej a nemusim bydlet v US.
V breznu to budou 3 roky, kdy jsem uzavrel snatek s americankou. V breznu to taky bude 1 rok, kdy jsem prijel do US.
Kdy muzu zadat o obcanstvi? |
Po trech letech od udeleni zelene karty. Tak tomu rozumim ja  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 556 Bydliště: Michigan, Algonac
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marci Anonymní
|
Zaslal: po duben 09, 2007 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Je to 3 roky po obdrzeni zelene karty ale take 2 roky po uzavreni manzelstvi tak si vyber. Nejlepe asi zavolat na USCIS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|