Kdy muzu zadat o obcanstvi?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> INS - USCIS
Autor Zpráva
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 3:09 pm    Předmět: Kdy muzu zadat o obcanstvi? Odpovědět s citátem

Nekdo rika, ze musim 5 let bydlet v US, nekdo rika, ze staci abych byl 3 roky zenatej a nemusim bydlet v US.

V breznu to budou 3 roky, kdy jsem uzavrel snatek s americankou. V breznu to taky bude 1 rok, kdy jsem prijel do US.

salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po trech letech od te doby, kdy jsi dostal svou prvni zelenou kartu= od udeleni trvaleho pobytu.
Podivej se na stranky uscis.gov, tam je napsane, jake jsou presne podminky pro udeleni obcanstvi. Myslim, ze se na uzemi US musis i zdrzovat- nesmis byt v cizine dele nez 1 rok (soucet dni, kdy jsi venku) nebo tak nejak to bylo
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

salaska napsal:
Po trech letech od te doby, kdy jsi dostal svou prvni zelenou kartu= od udeleni trvaleho pobytu.
Podivej se na stranky uscis.gov, tam je napsane, jake jsou presne podminky pro udeleni obcanstvi. Myslim, ze se na uzemi US musis i zdrzovat- nesmis byt v cizine dele nez 1 rok (soucet dni, kdy jsi venku) nebo tak nejak to bylo

Prave tam jsem nasel -- "usually 5 years"
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 12:45 am    Předmět: Re: Kdy muzu zadat o obcanstvi? Odpovědět s citátem

Genius75 napsal:
Nekdo rika, ze musim 5 let bydlet v US, nekdo rika, ze staci abych byl 3 roky zenatej a nemusim bydlet v US.

V breznu to budou 3 roky, kdy jsem uzavrel snatek s americankou. V breznu to taky bude 1 rok, kdy jsem prijel do US.

Po trech letech od udeleni zelene karty. Tak tomu rozumim ja Wink
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 1:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak - 3 roky tu mas byt a USA nesmis opustit dele nez na 6 mesicu.

Viz http://www.uscis.gov/files/article/M-476_English.pdf strana 17 (respektive 22 v pdf).
Marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to 3 roky po obdrzeni zelene karty ale take 2 roky po uzavreni manzelstvi tak si vyber. Nejlepe asi zavolat na USCIS
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> INS - USCIS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com