|
|
| Autor |
Zpráva |
Laky
Registrace: 02. 04. 2007 Příspěvky: 2
|
Zaslal: po duben 09, 2007 4:04 am Předmět: |
|
|
| Ahoj miro, mám pár otázeček snad na ně budeš mít odpověď. Jsem v Čechách a chtěl bych založit firmu v Californii. Jedná se o Sole proprietorship na vlastní jméno. Jde to vše vyplnit a vyřídit přes internet? Můžu pak dostat v SSN a ID kartu? A pak jsem se chtěl zeptat, pokud už budu mít takovouhle firmu založenou dostanu na základě toho jiné vízum než turistecké? Předem díky za radu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1281 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po duben 09, 2007 7:23 am Předmět: |
|
|
| Laky napsal: | | Ahoj miro, mám pár otázeček snad na ně budeš mít odpověď. Jsem v Čechách a chtěl bych založit firmu v Californii. Jedná se o Sole proprietorship na vlastní jméno. Jde to vše vyplnit a vyřídit přes internet? |
Nemám zájem Ti o tom moc radit protože o Kalifornským bus org law nic nevím, ale mám dojem že jestliže si chceš založit Sole Proprietorship ("SL") na své jméno, tak není co vyplňovat. SL není od Tebe odlišitelný: příjem z SL je Tvůj, platíš daně pod svým jménem a né pod jménem SL, můžeš cominglinglovat peníze osobní a SL, povinnosti SL jsou Tvé osobní povinnosti, žaloby podané na SL jsou podané na Tvojí osobu, atd. Jestli budeš kšeftovat pod fiktivním jménem a né pod osobním, tak se musíš přehlásit na county kde máš sídlo svého kšeftu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 983 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po duben 09, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
| Laky> hledej na CZ internetu. Jsou CZ-US firmy, ktere ti to za poplatek vse zaridi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|