|
|
| Autor |
Zpráva |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so červen 25, 2005 1:42 am Předmět: miro |
|
|
Jsem docela obycejny clovek. Mam rad pivo, internet, krasne zeny a rychle motorky. Myslim ze jsem obcanem cele planety a nerad rozlisuji lidi podle toho z ktere zeme zrovna jsou. Jestli je nekdo zrovna z Cech, ze Slovenska, nebo z USA je v mem internetovem svete uplne jedno. Take mam rad pisnicku “Imagine” od Johna Lennona a myslim, ze by si ji vsichni meli poslechnout a zamyslet se.
Kdyz se me obcas nejaky Amik zepta proc jsem prijel, vetsinou reknu, ze jsem mel sen tak jako jeho pradeda. Vsichni vetsinou hned chapou co myslim. Cenim si lidi kteri dokazi byt prospesni svemu okoli a dokazi byt tolerantli k lidem. Myslim, ze clovek by se mel alespon nekdy trochu snazit byt clovekem a nehnat se jen za penezma, nebo lepsim postavenim v kariere. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mary Anonymní
|
Zaslal: so červenec 16, 2005 11:52 am Předmět: reakce na prispevek |
|
|
miro, chodim casto na tyto stranky a tento prispevek me vzal u srdce. Jsem jiz ta starsi generace a moc rada ctu vse co ma smysl. Take nesoudim lidi podle narodnosti, ale podle toho jak se chovaji. Moc vam vsem fandim, kteri jste se rozhodli jit do sveta. Pisu z Ceska, ale dospela decka mame jiz nekolik let v Chicagu. Mame z nich radost, pracují, spoří, ale umí se i bavit. Mají partu kamarádů, kde jsou jak Cesi, Slovaci, Polaci i Amici, scházejí se, jezdí na výlety. Ted i na motorkách. Moc vsem preji, volny pohyb po celem svete, bez omezeni a nutnosti viz.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 17, 2006 3:40 am Předmět: Countrymen |
|
|
Jsou to opravdu hezké příspěvky.Taky bych si přál,aby se nerozlišovaly lidé dle národností,bohužel tomu tak zatím není.Aspoň zde ve střední Evropě či na Blízkém Východě ne. Volný pohyb bez víz je nedosažitelný.Státy se nějak chránit musí.Je těžké rozlišit mezi občany opravdu slušnými,kteří by si volný pohyb zasloužili a mezi teroristy,kteří se snaží ohrozit demokratické zřízení.Demokracii je třeba bránit a násilí nelze porazit jinak
než útočnou cestou.Ochranná opatření Spoj. států jsou nutná. Have a great day. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 17, 2006 3:17 pm Předmět: |
|
|
To miro;  |
|
| Návrat nahoru |