otazky na K1

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

otazky na K1

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Alenka
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 1:45 pm    Předmět: otazky na K1 Odpovědět s citátem

Moc se omlouvam, jiste se tu jiz ptalo tisice lidi na tuto otazku. Prosim ale jeste jednou o radu. Vracim se z USA po nekolika letech. Planujeme s pritelem vyrizeni K1. Chci vedet zda je mozne aby on byl v Praze se mnou. Cetla jsem ze to obcas trva az 6 mesicu. Je to dlouha doba. Ten pohovor na us embassy v praze bude jen pro me ci pro nas oba? Taky sem slysela neco o vypis z trestniho rejstriku. Pres rok jsem zila v Anglii... musela bych predlozit i vypis z tr.r. od tam? A pokud ano, musim tam jet osobne aby mi ho vydali nebo se to da poslat postou? Musi se prekladat i nejaky dokument o danich ci o mych vydelcich? Myslim tim pro mne? Jestli ano, nevite kde se to nekde vyrizuje. A jeste jaka je sance na dostani viza? Strasne se bojim, ze mi ho nedaji a co potom? Sad Tak ahojte vsichni a diky.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
Snoubenec na ambasade v Praze pritomen byt nemusi, vypis z restriku trestu musis mit, ale jen z CR. Z Anglie mit nemusis, jelikoz kdubys mela zaznam tam, tak ho mas i v CR. Kazdopadne bych doporucil mit vyrizene dokumenty z USA predem, nez budes zadat v Praze. Ne kazdy dostane K-1. A jestli jsi v USA uz ted nelegalne, tak ti K-1 zamitnou automaticky.
Hodne stesti
Zdar Bucky
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyrid si to tadu (v USA) do Cech nejezdi.
Alenka
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuju. Jsem rada, ze nemusim jezdit i do GB. Nejsem tu nelegalne. Vizum mi ale brzo konci tak planuji navrat. Slysela jsem hodne lidi rikat, ze svatba v us je lepsi a at do Cech nejezdim, ale slysela jsem i rady at si urcite vyridim K1, ze je to legalni cesta jak vdat. Tak sama nevim. Ahoj
ilsalmi

Registrace: 13. 06. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, do Uk jezdit nemusis - ale dej si pozor, abys v formulari Geographic Information vyplnila dobu pobytu v UK kratsi nez 1 rok, do pasu uz tam stejne razitka nedostavame, tak nevim jak by si to overili:)Pokud bys tam vyplnila dobu delsi - tak po tobe BUDOU chtit vypis z rejstriku i odtamtud.
Jinak - K-1 je urcite legalni, nevim jestli snazsi. V Praze to bude trvat min 6 mesicu, pritele tam nepotrebujes - on musi predem tady v USA pozadat o K-1 zaslanim Petition for foreign Fiancee. Pak to imigracni posle na americkou ambasadu do Prahy a zaslou ti pozvani na interview a lekarskou prohlidku.
Nevyhoda svatby v USA a propadleho viza je, ze tu asi budes bez zelene karty tvrdnout dyl - a pravdepodobne bez moznosti vycestovat domu.

hodne stesti!!!
Alenka
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Asi to nakonec tedy bude problem s tim vypisem z trest.rej. V GB jsem byla skoro rok a pul a vzpominam si, ze kdyz jsem zadala o nynejsi vizum co ted mam, uvadela jsem tam data pobytu v GB, z duvodu predeslych referenci. V tomto pripade se chci zeptat kde se o to zada a jak?

Ach jo....tohle je tak problematicky. At uz proboha zrusi viza. V cem si mysli ze jsou lepsi? Jsem z toho unavena, je toho tolik na vyrizeni, tolik co nas s pritelem jeste ceka, takovych formularu a to behani na uradech, vecne dokazovani a obhajovani. Takovy plitvani penezi a pak koukat se tem .... urednikum do tech nacucenejch tvari a doufat ze maji zrovna dobrou naladu aby se jim clovek libil!!!

Omlouvam se! Spadlo to na mne! Jsem na ne nastvana! Asi nas bude vic takovych!
Zatim ahoj.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2007 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alenka napsal:
Asi to nakonec tedy bude problem s tim vypisem z trest.rej.

Nebude. Kamaradka taky vyrizovala na dalku vypisy z RT a Anglicani po ni v r. 2005 chteli jen kopii pasu, vyplneny formular, co ji tehdy poslali emailem, a 10 liber.

Alenka napsal:
...kde se o to zada a jak? ...

http://www.met.police.uk/dataprotection/forms.htm
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com