|
|
| Autor |
Zpráva |
Alenka Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 1:45 pm Předmět: otazky na K1 |
|
|
Moc se omlouvam, jiste se tu jiz ptalo tisice lidi na tuto otazku. Prosim ale jeste jednou o radu. Vracim se z USA po nekolika letech. Planujeme s pritelem vyrizeni K1. Chci vedet zda je mozne aby on byl v Praze se mnou. Cetla jsem ze to obcas trva az 6 mesicu. Je to dlouha doba. Ten pohovor na us embassy v praze bude jen pro me ci pro nas oba? Taky sem slysela neco o vypis z trestniho rejstriku. Pres rok jsem zila v Anglii... musela bych predlozit i vypis z tr.r. od tam? A pokud ano, musim tam jet osobne aby mi ho vydali nebo se to da poslat postou? Musi se prekladat i nejaky dokument o danich ci o mych vydelcich? Myslim tim pro mne? Jestli ano, nevite kde se to nekde vyrizuje. A jeste jaka je sance na dostani viza? Strasne se bojim, ze mi ho nedaji a co potom? Tak ahojte vsichni a diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 508 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 3:20 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
Snoubenec na ambasade v Praze pritomen byt nemusi, vypis z restriku trestu musis mit, ale jen z CR. Z Anglie mit nemusis, jelikoz kdubys mela zaznam tam, tak ho mas i v CR. Kazdopadne bych doporucil mit vyrizene dokumenty z USA predem, nez budes zadat v Praze. Ne kazdy dostane K-1. A jestli jsi v USA uz ted nelegalne, tak ti K-1 zamitnou automaticky.
Hodne stesti
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Vyrid si to tadu (v USA) do Cech nejezdi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alenka Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Dekuju. Jsem rada, ze nemusim jezdit i do GB. Nejsem tu nelegalne. Vizum mi ale brzo konci tak planuji navrat. Slysela jsem hodne lidi rikat, ze svatba v us je lepsi a at do Cech nejezdim, ale slysela jsem i rady at si urcite vyridim K1, ze je to legalni cesta jak vdat. Tak sama nevim. Ahoj |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ilsalmi
Registrace: 13. 06. 2006 Příspěvky: 26 Bydliště: Phila
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 4:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, do Uk jezdit nemusis - ale dej si pozor, abys v formulari Geographic Information vyplnila dobu pobytu v UK kratsi nez 1 rok, do pasu uz tam stejne razitka nedostavame, tak nevim jak by si to overili:)Pokud bys tam vyplnila dobu delsi - tak po tobe BUDOU chtit vypis z rejstriku i odtamtud.
Jinak - K-1 je urcite legalni, nevim jestli snazsi. V Praze to bude trvat min 6 mesicu, pritele tam nepotrebujes - on musi predem tady v USA pozadat o K-1 zaslanim Petition for foreign Fiancee. Pak to imigracni posle na americkou ambasadu do Prahy a zaslou ti pozvani na interview a lekarskou prohlidku.
Nevyhoda svatby v USA a propadleho viza je, ze tu asi budes bez zelene karty tvrdnout dyl - a pravdepodobne bez moznosti vycestovat domu.
hodne stesti!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alenka Anonymní
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 7:27 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Asi to nakonec tedy bude problem s tim vypisem z trest.rej. V GB jsem byla skoro rok a pul a vzpominam si, ze kdyz jsem zadala o nynejsi vizum co ted mam, uvadela jsem tam data pobytu v GB, z duvodu predeslych referenci. V tomto pripade se chci zeptat kde se o to zada a jak?
Ach jo....tohle je tak problematicky. At uz proboha zrusi viza. V cem si mysli ze jsou lepsi? Jsem z toho unavena, je toho tolik na vyrizeni, tolik co nas s pritelem jeste ceka, takovych formularu a to behani na uradech, vecne dokazovani a obhajovani. Takovy plitvani penezi a pak koukat se tem .... urednikum do tech nacucenejch tvari a doufat ze maji zrovna dobrou naladu aby se jim clovek libil!!!
Omlouvam se! Spadlo to na mne! Jsem na ne nastvana! Asi nas bude vic takovych!
Zatim ahoj. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 251 Bydliště: 33131
|
Zaslal: so duben 07, 2007 12:11 am Předmět: |
|
|
| Alenka napsal: | | Asi to nakonec tedy bude problem s tim vypisem z trest.rej. |
Nebude. Kamaradka taky vyrizovala na dalku vypisy z RT a Anglicani po ni v r. 2005 chteli jen kopii pasu, vyplneny formular, co ji tehdy poslali emailem, a 10 liber.
| Alenka napsal: | | ...kde se o to zada a jak? ... |
http://www.met.police.uk/dataprotection/forms.htm |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|