|
|
| Autor |
Zpráva |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 499 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st duben 04, 2007 2:52 pm Předmět: Jakej je tvuj status? |
|
|
Ahoj,
Zajimalo by me jakej je vas status.
Chci zjistit, kolik procento lidi na Chicagu-cz je tu legalne
Buckethead 2001-2005 status turist viza, potom ilegal
2007 unor status green card
Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 977 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st duben 04, 2007 3:02 pm Předmět: |
|
|
| Tak udelej anketu pro vsechny co kdy byli v US s dvema odpovedmi. Bude to vice anonymni a lidi se nebudou bat kliknout. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 499 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st duben 04, 2007 3:07 pm Předmět: |
|
|
Miro, kazdej muze napsat nick name a status.
To vse  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
USCIS Agent Anonymní
|
Zaslal: st duben 04, 2007 3:25 pm Předmět: |
|
|
Taky se pridam:
1985 prijel do usa jako uprchlik
1987 GC
1990 Citizenship
Momentalne zamestnan u: USCIS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1252 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st duben 04, 2007 4:16 pm Předmět: |
|
|
| USCIS Agent napsal: |
Momentalne zamestnan u: USCIS |
Hmm, myslim ze ted uz se lidi vubec nebudou bat prispivat jak se obaval Mira ....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st duben 04, 2007 4:37 pm Předmět: |
|
|
Jasne aspon vedi do ceho jdou.
Timhle tematem jenom zjistis kolik je to legalnich Cechu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 855 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st duben 04, 2007 4:47 pm Předmět: |
|
|
Timhle tematem zjisti tak velky kulovy Pochybuju, ze kdokoli z nas sem kdy napsal tri pravdive slova v kuse. Tohle plati obzvlast pro vsechny ty "agenty", kteri ve skutecnosti behaji nekde s mopem po K-Martu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st duben 04, 2007 5:34 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Timhle tematem zjisti tak velky kulovy Pochybuju, ze kdokoli z nas sem kdy napsal tri pravdive slova v kuse. Tohle plati obzvlast pro vsechny ty "agenty", kteri ve skutecnosti behaji nekde s mopem po K-Martu  |
Kecy Rigu LOL
Read my lips:
"Ja mam Lexus"
"Jsem tu legalne"
Tak aspon Chopper ted nebude zase moci dva tydny spat
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: st duben 04, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
| ja mam holou rit a sem tu taky legalne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 12:53 pm Předmět: |
|
|
Jsem tady uz osm let ilegalne,mam Kia Sephia z roku 94(uz 3roky si slibuju,ze necham opravit AC,v lete je fakt horko,snad na to uz konecne nasetrim),ale i tahle situace mi nebere radost ze zivota..
..jestlize mi chces lexusova "damo" financne vypomoci,rad ti poskytnu me bankovni info..dekuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marci Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 4:38 pm Předmět: |
|
|
Ja mam 3 mesice starej Lexus a pak Pontiac a reknu vam at se jde lexus vycpat. Auto to neni pohodlny a prijemny jak Pontiac a nejaky assistent parking a bezklicovy pristup a kamera v zadu to nezachrani.
jinak jsem tu legalne nejdriv na pracovni vizum a ted trvalej pobyt |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 855 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
Tak ted se tu bavime o autech ??? OK! Ja mam ... a ja to sem radsi nedam. Zase by se lidi zacali hadat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1252 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Marci napsal: | | Ja mam 3 mesice starej Lexus a pak Pontiac a reknu vam at se jde lexus vycpat. Auto to neni pohodlny a prijemny jak Pontiac a nejaky assistent parking a bezklicovy pristup a kamera v zadu to nezachrani |
To myslíš vážně? Ty chceš porovnávat Pontiac, což je marketovaná jako začáteční značka pro GM, s Lexuses, což je marketovaná jako luxusní značka pro Toyotu? Né že bych neměl Pontiac rád (často si vypůjčím Pontiaca když někam zaletím), ale toto je jako porovnávat Wartburga nebo Trabanta s Mercedesem nebo Audínou. Jaký Pontiac máš? Asi Bonneville, né?
(Ale jinak máš pravdu s těmi hračkami; taky jsou mi dost na nic)  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Tak ted se tu bavime o autech ??? OK! Ja mam ... a ja to sem radsi nedam. Zase by se lidi zacali hadat. |
RIgu, nikdo to nepochopil,
zase to skoncilo nekde jinde
Ja reagovala na ty tvoje "3 pravdive slova v jedne vete" a jsem jedina ktera umi vytvorit vetu o trech slovech hehehehe  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 479 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 12:25 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Marci napsal: | | Ja mam 3 mesice starej Lexus a pak Pontiac a reknu vam at se jde lexus vycpat. Auto to neni pohodlny a prijemny jak Pontiac a nejaky assistent parking a bezklicovy pristup a kamera v zadu to nezachrani |
To myslíš vážně? Ty chceš porovnávat Pontiac, což je marketovaná jako začáteční značka pro GM, s Lexuses, což je marketovaná jako luxusní značka pro Toyotu? Né že bych neměl Pontiac rád (často si vypůjčím Pontiaca když někam zaletím), ale toto je jako porovnávat Wartburga nebo Trabanta s Mercedesem nebo Audínou. Jaký Pontiac máš? Asi Bonneville, né?
(Ale jinak máš pravdu s těmi hračkami; taky jsou mi dost na nic)  |
Mlynku, prosim, Pontiaca mam i ja a nedam na nej dopustit !!!! Tedy mam velice zachovaleho Firebirda 8V z r. 1995 (koupila jsem ho s 59tis.M za 5 tis. od znameho) v cerne barve, kozeny interier a tohle auto je fakt 'sharp'.
A i kdyz si ze me hodne lidi dela legraci, jezdim s nim i grocery shopping, proste vsude (kdyz neni snih). Jednou jsem s nim dokonce domu dovezla i palandu (bunk bed) pro kluky ... ono se to nezda, ale kdyz se zadni sedacky sklopi, vejde se do nej strasne moc veci.
A prumernou spotrebu mam 23M/gal (na higway 25-26), takze pohoda.
Sice obcas jeste porad podvedomne pravou rukou 'radim', ale to je snad jedina nevyhoda meho broucka ... no, v Evrope jsem mela ridicak 17 let a jezdila jsem velice casto, takze manual mi jeste porad prijde normalnejsi. Nebo aspon se podle me to auto da lepe ovladat (smyk a tak) a min 'zere' benzinu. Nevim, asi jde o zvyk.
Ale jasne, Lexus je proste postaveny jako luxusni auto - ovsem podle me nezalezi na tom, nakolik je dane auto luxusni ci ne, ale na tom, jak se Ti v nem jezdi. I kdyz budu mit treba Porshe a z te sedacky me pri delsi jiste bude bolet pod pravym zebrem (a to se mi stava u hodne aut), tak 'shodim Porshe ze skaly' a vratim se k Firebirdu, protoze ten mi to nedela.
Podle me auto musi hezky vypadat, to ano, ale hlavne mi musi 'sednout'. A o tom to je.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|