Jakej je tvuj status?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jakej je tvuj status?
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 2:52 pm    Předmět: Jakej je tvuj status? Odpovědět s citátem

Ahoj,
Zajimalo by me jakej je vas status.
Chci zjistit, kolik procento lidi na Chicagu-cz je tu legalne

Buckethead 2001-2005 status turist viza, potom ilegal
2007 unor status green card
Diky
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak udelej anketu pro vsechny co kdy byli v US s dvema odpovedmi. Bude to vice anonymni a lidi se nebudou bat kliknout.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro, kazdej muze napsat nick name a status.
To vse Very Happy
USCIS Agent
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se pridam:

1985 prijel do usa jako uprchlik
1987 GC
1990 Citizenship

Momentalne zamestnan u: USCIS
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

USCIS Agent napsal:

Momentalne zamestnan u: USCIS

Hmm, myslim ze ted uz se lidi vubec nebudou bat prispivat jak se obaval Mira .... Razz
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne aspon vedi do ceho jdou. Laughing

Timhle tematem jenom zjistis kolik je to legalnich Cechu.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Timhle tematem zjisti tak velky kulovy Rolling Eyes Pochybuju, ze kdokoli z nas sem kdy napsal tri pravdive slova v kuse. Tohle plati obzvlast pro vsechny ty "agenty", kteri ve skutecnosti behaji nekde s mopem po K-Martu Cool
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Timhle tematem zjisti tak velky kulovy Rolling Eyes Pochybuju, ze kdokoli z nas sem kdy napsal tri pravdive slova v kuse. Tohle plati obzvlast pro vsechny ty "agenty", kteri ve skutecnosti behaji nekde s mopem po K-Martu Cool

Kecy Rigu LOL
Read my lips: Laughing

"Ja mam Lexus"

Wink

"Jsem tu legalne"

Tak aspon Chopper ted nebude zase moci dva tydny spat
Laughing
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 04, 2007 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam holou rit a sem tu taky legalne
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem tady uz osm let ilegalne,mam Kia Sephia z roku 94(uz 3roky si slibuju,ze necham opravit AC,v lete je fakt horko,snad na to uz konecne nasetrim),ale i tahle situace mi nebere radost ze zivota..

..jestlize mi chces lexusova "damo" financne vypomoci,rad ti poskytnu me bankovni info..dekuji
Marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam 3 mesice starej Lexus a pak Pontiac a reknu vam at se jde lexus vycpat. Auto to neni pohodlny a prijemny jak Pontiac a nejaky assistent parking a bezklicovy pristup a kamera v zadu to nezachrani.
jinak jsem tu legalne nejdriv na pracovni vizum a ted trvalej pobyt
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ted se tu bavime o autech Shocked ??? OK! Ja mam ... a ja to sem radsi nedam. Zase by se lidi zacali hadat.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marci napsal:
Ja mam 3 mesice starej Lexus a pak Pontiac a reknu vam at se jde lexus vycpat. Auto to neni pohodlny a prijemny jak Pontiac a nejaky assistent parking a bezklicovy pristup a kamera v zadu to nezachrani

To myslíš vážně? Ty chceš porovnávat Pontiac, což je marketovaná jako začáteční značka pro GM, s Lexuses, což je marketovaná jako luxusní značka pro Toyotu? Né že bych neměl Pontiac rád (často si vypůjčím Pontiaca když někam zaletím), ale toto je jako porovnávat Wartburga nebo Trabanta s Mercedesem nebo Audínou. Jaký Pontiac máš? Asi Bonneville, né?

(Ale jinak máš pravdu s těmi hračkami; taky jsou mi dost na nic) Smile
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2007 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Tak ted se tu bavime o autech Shocked ??? OK! Ja mam ... a ja to sem radsi nedam. Zase by se lidi zacali hadat.

RIgu, nikdo to nepochopil,
zase to skoncilo nekde jinde Crying or Very sad Crying or Very sad
Ja reagovala na ty tvoje "3 pravdive slova v jedne vete" a jsem jedina ktera umi vytvorit vetu o trech slovech hehehehe Laughing Laughing
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2007 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Marci napsal:
Ja mam 3 mesice starej Lexus a pak Pontiac a reknu vam at se jde lexus vycpat. Auto to neni pohodlny a prijemny jak Pontiac a nejaky assistent parking a bezklicovy pristup a kamera v zadu to nezachrani

To myslíš vážně? Ty chceš porovnávat Pontiac, což je marketovaná jako začáteční značka pro GM, s Lexuses, což je marketovaná jako luxusní značka pro Toyotu? Né že bych neměl Pontiac rád (často si vypůjčím Pontiaca když někam zaletím), ale toto je jako porovnávat Wartburga nebo Trabanta s Mercedesem nebo Audínou. Jaký Pontiac máš? Asi Bonneville, né?

(Ale jinak máš pravdu s těmi hračkami; taky jsou mi dost na nic) Smile

Mlynku, prosim, Pontiaca mam i ja a nedam na nej dopustit Twisted Evil !!!! Tedy mam velice zachovaleho Firebirda 8V z r. 1995 (koupila jsem ho s 59tis.M za 5 tis. od znameho) v cerne barve, kozeny interier a tohle auto je fakt 'sharp'.
A i kdyz si ze me hodne lidi dela legraci, jezdim s nim i grocery shopping, proste vsude (kdyz neni snih). Jednou jsem s nim dokonce domu dovezla i palandu (bunk bed) pro kluky ... ono se to nezda, ale kdyz se zadni sedacky sklopi, vejde se do nej strasne moc veci.
A prumernou spotrebu mam 23M/gal (na higway 25-26), takze pohoda.
Sice obcas jeste porad podvedomne pravou rukou 'radim', ale to je snad jedina nevyhoda meho broucka ... no, v Evrope jsem mela ridicak 17 let a jezdila jsem velice casto, takze manual mi jeste porad prijde normalnejsi. Nebo aspon se podle me to auto da lepe ovladat (smyk a tak) a min 'zere' benzinu. Nevim, asi jde o zvyk.
Ale jasne, Lexus je proste postaveny jako luxusni auto - ovsem podle me nezalezi na tom, nakolik je dane auto luxusni ci ne, ale na tom, jak se Ti v nem jezdi. I kdyz budu mit treba Porshe a z te sedacky me pri delsi jiste bude bolet pod pravym zebrem (a to se mi stava u hodne aut), tak 'shodim Porshe ze skaly' a vratim se k Firebirdu, protoze ten mi to nedela.
Podle me auto musi hezky vypadat, to ano, ale hlavne mi musi 'sednout'. A o tom to je. Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com