|
|
| Autor |
Zpráva |
anonymni Anonymní
|
Zaslal: st březen 28, 2007 12:14 pm Předmět: svatba |
|
|
ahojky
cetla jsem vase forum ohledne svatby.mam par otazek ktere by me zajimaly.pokud nekdo vi odpovedet byla bych rada kdyby jste mi dali vedet.mela jsem turisticke viza,ktere jsem ted prekrocila o rok.budu si brat americana ale zajimalo by me jestli nebudu mit problemy dost GC ze jsem tady byla skoro rok nelegalne?Je lepsi si vyrizovat papiry a vse tady nebo jet do cech,ktery zpusob je rychlejsi?Nevite kolik se ted plati poplatek za prekroceni pobytu v US?Docetla jsem se o affidit of support,ktery by nastavajici musel predlozit,zajimalo by me kolik musi vydelavat rocne aby mu to uznali.nekde jsem se docetla ze je to 125%.jake dokumenty je treba ukazovat ze spolu bydlite u pohovoru?nekdo mi rikal pokud se vdam a pak rozvedu ze podruhe si nemuzu vzit americana?je to pravda?ocenim kazdou odpoved dekuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st březen 28, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Pokud prekrocis pobyt tak musis platit penalty fee to INS (asi $1000). Bydlet spolu nemusite, ale na pohoru to musi vypadet ze tomu tak je, takze nejake podpurne dokumenty je potreba (taxes delane spolecne, obedve jmena na utility bill, car insurance a podobne). Nerozvadej se dokud nedostanes Permanent GC. Podruhe si muzes vzit koho chces, i kdyz je to american tak je to jedno protoze uz pres neho o papiry nezadas, teda pokud je mas z prvniho manzelstvi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 501 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st březen 28, 2007 2:47 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
Urcite nejezdi domu, jelikoz uz by jsi se sem nikdy nedostala, no v USA sanci mas ale je toho dost.
Takze Good Luck Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anonymni Anonymní
|
Zaslal: st březen 28, 2007 5:26 pm Předmět: |
|
|
| dekuji za odpovedi.ja myslela jet do cech a vdat se tam jestli by ten proces dostat GC nebyl rychlejsi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 501 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt březen 29, 2007 2:33 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
V CR to trva od unora 2007 jeste dele nez v USA. Takze nedoporucuji jezdit domu.
Mas velkou sanci dostat GC v USA.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt březen 29, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Pokud prekrocis pobyt tak musis platit penalty fee to INS (asi $1000). Bydlet spolu nemusite, ale na pohoru to musi vypadet ze tomu tak je, takze nejake podpurne dokumenty je potreba (taxes delane spolecne, obedve jmena na utility bill, car insurance a podobne). Nerozvadej se dokud nedostanes Permanent GC. Podruhe si muzes vzit koho chces, i kdyz je to american tak je to jedno protoze uz pres neho o papiry nezadas, teda pokud je mas z prvniho manzelstvi. |
Zadnych tisic dolaru se neplati, to se vztahuje snad jen na ty co prekrocili hranici illegalne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt březen 29, 2007 3:25 pm Předmět: Re: svatba |
|
|
| anonymni napsal: | ahojky
cetla jsem vase forum ohledne svatby.mam par otazek ktere by me zajimaly.pokud nekdo vi odpovedet byla bych rada kdyby jste mi dali vedet.mela jsem turisticke viza,ktere jsem ted prekrocila o rok.budu si brat americana ale zajimalo by me jestli nebudu mit problemy dost GC ze jsem tady byla skoro rok nelegalne?Je lepsi si vyrizovat papiry a vse tady nebo jet do cech,ktery zpusob je rychlejsi?Nevite kolik se ted plati poplatek za prekroceni pobytu v US?Docetla jsem se o affidit of support,ktery by nastavajici musel predlozit,zajimalo by me kolik musi vydelavat rocne aby mu to uznali.nekde jsem se docetla ze je to 125%.jake dokumenty je treba ukazovat ze spolu bydlite u pohovoru?nekdo mi rikal pokud se vdam a pak rozvedu ze podruhe si nemuzu vzit americana?je to pravda?ocenim kazdou odpoved dekuji |
Tady mas vse co potrebujes:
I 130
I 485
I 693
I 864
I 765
G 325A
Plus kopii I-94, rodnych listu (tvuj si musis prelozit,aby podoba byla stejna, a staci to nechat overit pred public notary za deset dolaru), kopie pasu, pasovy fotky, marriage certificate, danovy priznani manzela (sponzora) za posledni tri roky a jeho potvrzeni o soucasnych prijmech.
A myslim ze tam byl jeste poplatek $70 na otisky.
U vetsiny statu je 125%, u Hawaie a Aljasky to je jinak. ALe to vse je uvedeny na formularich. Tech 125% bylo nejakych $16.000 rocne.
A na pohovoru ukaz joint bank account (karty a vypisy) a nejaky ucty za elektrinu nebo mobil. A fotky. Jakykoliv kde jste spolu
A rozved se az budes mit permanentni zelenou.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anonymni Anonymní
|
Zaslal: čt březen 29, 2007 5:18 pm Předmět: |
|
|
| dekuji za odpoved vsem |
|