|
|
| Autor |
Zpráva |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: ne březen 25, 2007 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | Milackove - inteligence se nemeri podle toho v jak drahem aute jezdite ... mozna se tak da urcit uspech, snad (ale co kdyz to auto je 'leased' ??? !!!).
Pojdme si srovnat zivotni hodnoty ... na cem zalezi? Navrch 'huj' a vespod 'fuj' ?????  |
LOVE IT!!!
No napsala jsi to Danus krasne! Ja s tim take souhlasim. Samozrejme v kazdem z nas je kousek materialisty,ale nesmi se to prehanet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 817 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po březen 26, 2007 4:08 pm Předmět: |
|
|
A Scout s Mirou nekde tise placou, protoze zase odbihate od tematu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1217 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po březen 26, 2007 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | | Dana_MI napsal: | Milackove - inteligence se nemeri podle toho v jak drahem aute jezdite ... mozna se tak da urcit uspech,
Pojdme si srovnat zivotni hodnoty ... na cem zalezi? Navrch 'huj' a vespod 'fuj' ?????  |
LOVE IT!!!
No napsala jsi to Danus krasne! Ja s tim take souhlasim. Samozrejme v kazdem z nas je kousek materialisty,ale nesmi se to prehanet. |
Souhlasím. Nesmí se to přehánět. Ale jak máme zjistit kde ta hranice je? Jak víme jestliže to někdo přehání?
Mám návrh: ten kdo má podobné nebo horší auto/dům/televizi/obleční než já to nepřehání. Ale ten kdo má lepší věci než mám já, to scela přehání a měl by se za to kritizovat jak je materialistický.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: po březen 26, 2007 5:24 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Marketa_NY napsal: | | Dana_MI napsal: | Milackove - inteligence se nemeri podle toho v jak drahem aute jezdite ... mozna se tak da urcit uspech,
LOVE IT!!!
Souhlasím. Nesmí se to přehánět. Ale jak máme zjistit kde ta hranice je? Jak víme jestliže to někdo přehání?
Mám návrh: ten kdo má podobné nebo horší auto/dům/televizi/obleční než já to nepřehání. Ale ten kdo má lepší věci než mám já, to scela přehání a měl by se za to kritizovat jak je materialistický.
 |
uffffff tak to jsem si teda ale oddychla ...
TAK A TED MAM POVOLENI OD PDMLYNKA A BUDU VAS KRITIZOVAT VSECHNY !!!!!!!!!
JUST KIDDING PEOPLE!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|