|
|
| Autor |
Zpráva |
DL Anonymní
|
Zaslal: st březen 07, 2007 11:18 am Předmět: DL NC |
|
|
| Takze po neuspesnem pokusu o vyrizeni DL v TN bych rad nekoho poprosil o pomoc se ziskanim DL v NC.Podle info na jejich webu je mozno ziskat DL pokud mam platne DL z jineho statu+SSN+adresu.Krome toho posledniho mam vse.Chtel bych tudiz poprosit nekoho z NC,kdo by mi mohl zaslat(ci naskenovat) nejaky svuj ucet za cokoli,ktery si "poupravim" na sve jmeno a pouziji jako doklad o bydlisti v NC.Kontakt na Paypal77(zavinAC)seznam.cz. Predem diky za pomoc.PS: Pokud ma nekdo jine informace o ziskani DL v NC dejte prosim vedet.DIKY! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st březen 07, 2007 11:35 am Předmět: |
|
|
| Skus pouzit jeden z tvych documentu nebo online vypis z uctu (copy and paste do MS WORD) a dej si tam adresu v NC a vyprintuj. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DL Anonymní
|
Zaslal: st březen 07, 2007 12:44 pm Předmět: odpoved |
|
|
| Uz se na tom pracuje,nejvetsi prusvih je,ze chteji znovu napsat testy-takze to bude jeste sranda.Delal jsem je naposledy nekdy pred 6 lety jeste s mizernou anglinou a to prosim na posesty.Takze uvidime.Zkusim office v Asheville,takze pokud ma nekdo nejake info o tom ,jak to tam probiha nebo jestli otravuji jeste s necim jinym,dejte vedet,at mi usetrite zbytecnou cestu:)))Zatim dikes |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DL Anonymní
|
Zaslal: pá březen 09, 2007 8:27 pm Předmět: Re: odpoved |
|
|
Update:
Taaakze se povedlo.DMV Asheville naprosto v pohode.Je nutne mit original SSN(jakykoli-tzn.not valid for employment atd),adresa v NC(2 doklady)+ NC insuance na auto+puvodni ridicak.Velice pohodovy urednici bez zbytecnych otazek .Muj postup byl nasledovny:Google adresa apartmentu v Asheville(rent.com),Scan vypisu z banky a mob.tel.uctu+nasledovna uprava adresy ve win Paintu ,online insurance s vytiskem docasneho dokladu,muj TN ridicak + SSN.Ridicak platny do 2015 a za $32 rovnych:)) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 994 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so březen 10, 2007 3:55 am Předmět: |
|
|
DL Anonymní>>
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: so březen 10, 2007 2:30 pm Předmět: |
|
|
Teda ze ma nekdo takovy stesti .. a ja furt takovou smulu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DL Anonymní
|
Zaslal: so březen 10, 2007 3:33 pm Předmět: DL NC |
|
|
| Marketa_NY napsal: | Teda ze ma nekdo takovy stesti .. a ja furt takovou smulu  |
Jeste bych chtel dodat,ze i pokud nemate SSN,staci jim tam i pas s platnymi Vizy.Vim to proto,ze asi ob 3 lidi za mnou stal pravdepodobne nejaky rus,ktery nemel SSN a pote sedel ihned vedle me za plentou u druheho urednika,ktery mu rikal,ze pokud ma pas s platmymi Visa ze neni problem a mohou ho akceptovat jako dalsi doklad identity.Opravdu si nejsem jist s I-94,ale Viza jsem zaslechl na 100%.Mozna by to stalo za zkousku.Good luck vsem:) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: so březen 10, 2007 10:43 pm Předmět: Re: DL NC |
|
|
| DL napsal: | | Marketa_NY napsal: | Teda ze ma nekdo takovy stesti .. a ja furt takovou smulu  |
Jeste bych chtel dodat,ze i pokud nemate SSN,staci jim tam i pas s platnymi Vizy.Vim to proto,ze asi ob 3 lidi za mnou stal pravdepodobne nejaky rus,ktery nemel SSN a pote sedel ihned vedle me za plentou u druheho urednika,ktery mu rikal,ze pokud ma pas s platmymi Visa ze neni problem a mohou ho akceptovat jako dalsi doklad identity.Opravdu si nejsem jist s I-94,ale Viza jsem zaslechl na 100%.Mozna by to stalo za zkousku.Good luck vsem:) |
SSN mam ... platna visa mam ... americkej ridicak mam ... ale jestli mi to udelaj v NY? To teda silne pochybuju .. kde ze sis to presne delal? Bych se tam mohla mozna informovat ... za zkousku to asi stoji!
Maximalne me odamtud vyrazej |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 6:32 am Předmět: Re: DL NC |
|
|
| Pokud mas SSN a ridicak tak mas nove DL.Precti si muj update post predtim,kde jsou vsechny info.jedna se o DMV v Asheville,NC.Jinak info o pozdejsi vymene za NY DL najdes zde: http://www.nysdmv.com/idlicense.htm |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DL NC Anonymní
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 6:38 am Předmět: Re: DL NC |
|
|
| Anonymous napsal: | | Pokud mas SSN a ridicak tak mas nove DL.Precti si muj update post predtim,kde jsou vsechny info.jedna se o DMV v Asheville,NC.Jinak info o pozdejsi vymene za NY DL najdes zde: http://www.nysdmv.com/idlicense.htm |
Jeste dodam,ze pokud nemas nikoho kdo by pomohl s "upravou" dokladu o bydlisti,dej vedet.Mam to uz za sebou a muzu pomoct.Jedine co budes potrebovat je barevna tiskarna.Cus |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 1:22 pm Předmět: Re: DL NC |
|
|
| DL NC napsal: | | Anonymous napsal: | | Pokud mas SSN a ridicak tak mas nove DL.Precti si muj update post predtim,kde jsou vsechny info.jedna se o DMV v Asheville,NC.Jinak info o pozdejsi vymene za NY DL najdes zde: http://www.nysdmv.com/idlicense.htm |
Jeste dodam,ze pokud nemas nikoho kdo by pomohl s "upravou" dokladu o bydlisti,dej vedet.Mam to uz za sebou a muzu pomoct.Jedine co budes potrebovat je barevna tiskarna.Cus |
Coz o to, ale jak ja se dostanu do Ashvillu?? Tak to nevim Me hrabne ... v NY mi to nikdo neprodlouzi ...
Mam na ridicaku hnusnej tlustej napis Temporary visitor until Feb.2007! No .. a ted babo rad |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DL Anonymní
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 2:35 pm Předmět: DL NC |
|
|
| Temporary visitor nebude nikoho zajimat pokud v datum zadosti o novej DL bude tvuj platnej.Dokonce to snad jde udelat jeste i po propadnuti.Jinak problem s dopravou snad za tebe uz resit nemusime doufam.Existuji letadla,auta a nebo autobusy pokud se nemylim:)) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 8:12 pm Předmět: Re: DL NC |
|
|
| DL napsal: | | Temporary visitor nebude nikoho zajimat pokud v datum zadosti o novej DL bude tvuj platnej.Dokonce to snad jde udelat jeste i po propadnuti.Jinak problem s dopravou snad za tebe uz resit nemusime doufam.Existuji letadla,auta a nebo autobusy pokud se nemylim:)) |
vtipne .. ale kdo mi da v praci volno, to nevim
Ale za radu fakt diky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 272
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 9:11 pm Předmět: Re: DL NC |
|
|
| Marketa_NY napsal: | | DL napsal: | | Temporary visitor nebude nikoho zajimat pokud v datum zadosti o novej DL bude tvuj platnej.Dokonce to snad jde udelat jeste i po propadnuti.Jinak problem s dopravou snad za tebe uz resit nemusime doufam.Existuji letadla,auta a nebo autobusy pokud se nemylim:)) |
Ale za radu fakt diky  |
Marketo a na zachod te pousteji,nebo to delas jako my truckeri,za pochodu do flasky?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: po březen 12, 2007 8:36 am Předmět: Re: DL NC |
|
|
| american chopper napsal: | | Marketa_NY napsal: | | DL napsal: | | Temporary visitor nebude nikoho zajimat pokud v datum zadosti o novej DL bude tvuj platnej.Dokonce to snad jde udelat jeste i po propadnuti.Jinak problem s dopravou snad za tebe uz resit nemusime doufam.Existuji letadla,auta a nebo autobusy pokud se nemylim:)) |
Ale za radu fakt diky  |
Marketo a na zachod te pousteji,nebo to delas jako my truckeri,za pochodu do flasky?  |
uz to zacinam nacvicovat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|