Jdu k soudu.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jdu k soudu.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sunkovej narez napsal:
Anonymous napsal:
pokud nemas US Drivers Licence tak nemas vedeny zadny zaznam (driving record), takze se ti to v jejich computru asi neobjevi.

Ne ja mluvim o evidenci pokut,tam to je jedno jestli mam ridicak,jenom jmeno a cislo pokuty.

Nejde o evidenci pokut, ale tveho rizeni. Takze na driving record by ti meli dat moving violation, ale kdyz nemas US ridicak tak nemas driving record. Takze asi ten kdo nema ridicak v US tak je na tom nejlepsi, protoze jenom plati pokuty a policie nikdy nevi co udelal predtym. Mozna nespravedlive vuci ostatnim, ale od toho tu nejsme posuzovat.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2007 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
Jo - a za toho vajgla mi dal pokutu hned na miste. Byla splatitelna 2 tydny od prestupku. Ale kdyz jsem ji sla zaplatit, rekli mi, ze i vajgl bude predmetem jednani soudu. Tam mi ovsem pokutu 4x zvedli, ha ha ha. Online se to zaplatit nedalo.
Ty brdo...Ty jeste zijes?Jak je??Nemam na Tebe spojeni.
Take jsem byla u soudu.Nemela jsem US ridicak.Vzala jsem si pravnika.Priste(radeji ne) si tam zajdu sama.
Hele ocean...taky hazim vajgly z auta!!! Shocked
Pisk
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak ti mam poslat spojeni, kdyz se neprihlasujes, he?
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
Tak uz jsem tady Razz ,asi po roce Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
ocean* napsal:
Fantazie...jsem se zaregistrovala a napsala.Hm...ale proc jako anonymni????
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
ocean* napsal:
Fantazie...jsem se zaregistrovala a napsala.Hm...ale proc jako anonymni????

Jeste jedna zkouska.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele muj kamos ve Virginii (nema ani ssn ani ridicak ani nic jineho) sundal Benzinku (ohnul se blbec pro kafe, ktere mu spadlo pod pedaly - ZA JIZDY Rolling Eyes ) ... prijeli policajti (auto ke vsemu nebylo jeho ale jineho kamose, ktery ma aspon ten ridicak .. nicmene jine papiry ani omylem... kamos musel k soudu.
Po pravde rekl,ze nema ridicak a tak zaplatil nemalou pokutu nejen za zniceni benzinky,ale i za rizeni vozidla bez ridicaku .. no a sel pekne domu.

Podotykam,ze tenhle kamos mel jeste dve dalsi nehody ... a vzdycky jen neco zaplatil a zase sel domu ...
Machal
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 12:39 pm    Předmět: taky jeden Odpovědět s citátem

Tak ja mam taky jeden...na Fl na 55 jsem jel 69..jelikoz jsem mel propadnuty DL, prokazal jsem se ceskym + ceskym mezinarodnim...policajt se sel podivat do PC, nacez se vratil a zeptal se, zda mam u sebe penezenku...tak jsem vytahl penezenku, on mi ji sebral z ruky a zacal se ni probirat...nasel propadly ridicak, a podle nej me nasel i v systemu..dostal jsem necelych $ 200.00 pokutu, musel pro me prijet kamos, a za mesic soud...pokutu jsem zaplatil on-line a za mesic jsem jel k soudu...nevim jak se to mohlo stat, ale minul jsem se v datu, a objevil se tam o den pozdeji (od te doby vsechny podobne udalosti zaznamenavam do kalendare)...takze za ten jeden den me okamzite odeslali do jailu, nafotili si me, vzali otisky, dostal jsem obed, a kamoska mi z domu privezla kauci ($ 1,500.00)...nacez jsem se byl poradit s pravnikem $750.00, plus dalsi slyseni - do 45 dnu ukazat platny ridicak a $ 472.50 soudni poplatky.
Takze lidi, jezdete dle speed limitu a chodte ve spravny den k soudu... Laughing [/list]
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakpak to hodlas resit (nebo jsi to uz resil) za tech 45 dnu, tot je otazka klicova. Co udelaji s nekym, kdo se dostavi k tomu druhemu soudu opet bez DL?
ocean*

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, mozna se mylim, ale myslim, ze pokud ho nechytnou za volantem, nic delat nemuzou.
Clovek tady prece NEMUSI ridit... Vozi ho kamos Amik.
ocean*

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 5:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale... Protoze jsem netusila, jak u soudu dopadnu, prihlasila jsem se do ,,autoskoly" online. Kdyby po mne chteli nejakej ridicak, rekla bych jim, ze na nem pracuju, holt mi to trva, protoze anglictina a ze zatim nejezdim. Oni pak uz fakt patrat nebudou.
firebird

Registrace: 20. 11. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 11:56 am    Předmět: take soud Odpovědět s citátem

Neni se cim chlubit,ale take budu mit prilezitost se podivat k soudu. Shocked
Asi pred mesicem jsem jel po Hwy(skoro podle predpisu) a nejak jsem nevenoval pozornost,ze se za me prilepilo pol.auto(a overovali nahodne znacku).Za chvili zacalo blikat,tak jsem zastavil.Prisla policajtka,zeptala se na moje jmeno a na canceled DL.Rekl jsem,ze Dl mam pozastavenou,protoze cekam na papir z irs o prodlouzeni(nekolikate)-coz byla pravda.Ona na to,ze v pocitaci nevidi proc je DL ukoncenej(ani ji to moc nezajimalo),ale ze me nemuze nechat dal jet.Tak jsem vytahl mezinarodni ridicak a rikal,ze muzu v usa jezdit na nej.Ona,ze ne,ze v usa plati jedine US DL.Tak jsem ji rikal,ze kdyz prijedou turisti,ze prece nepotrebuji us ridicak-ona neodpovedela,-pokracovalo to asi 10min porad dokola.Dokonce i volala svymu bossovi a kancelar dmv,ale ti take asi o mezinarodnim v zivote neslyseli-nebo to aspon predstirali!??
Zaver byl takovy,ze prijela jeste jedna policajtka(tvrdila o DL to same) sepsali veci v aute a nechali odtahnout.Me,ze odveze kam budu chtit,kde me muze nekdo vyzvednout.Tak mi pujcila svuj tel.na zavolani znamemu a odvezla asi o 5 mil dal na exit.(taky se omlouvala,ze je to predpis,ale musela me prohledat-hezky nohy a ruce od sebe Smile )
Napsala papir k soudu(zalezi pry na soudci jak to bude resit-ona nevedela) a odfrcela.
Je pravda,ze celou dobu byla slusna,obcas i s nejakym tim usmevem-ale,pry predpis je predpis..
Ted v utery jdu k soudu tak uvidim
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 12:31 pm    Předmět: Re: take soud Odpovědět s citátem

firebird napsal:

Tak jsem vytahl mezinarodni ridicak a rikal,ze muzu v usa jezdit na nej.Ona,ze ne,ze v usa plati jedine US DL.Tak jsem ji rikal,ze kdyz prijedou turisti,ze prece nepotrebuji us ridicak-ona neodpovedela,-pokracovalo to asi 10min porad dokola.Dokonce i volala svymu bossovi a kancelar dmv,ale ti take asi o mezinarodnim v zivote neslyseli-nebo to aspon predstirali!??

Mám dojem že musíš řídit na jeden řidičák. Je to protože kdyby jsi měl pár řidičáků, tak by jsi mohl vytáhnout řidičák který se Ti hodí. Většina soudů by to považovala za podvod.

Ohledně platnosti řidičáku v USA. Můžeš řídit na cizý řidičák (ať to je z jiné země nebo jiného státu USA), ale podle zákonu jestliže se někam přistěhuješ, tak si během 30 nebo 60 dnů musíš obřídit řidičák státu kam jses přetěhoval. To znamená že cizinec na cizý řidičák řídit může ale občan nemůže. Jestliže máš statní řidičák který Ti vyprší, tak nemůžeš jezdit na cizý, protože uděláním státního řidičáku souhlasíš že nejsi cizinec ale občan státu.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 5:31 pm    Předmět: Re: take soud Odpovědět s citátem

firebird napsal:
Asi pred mesicem jsem jel po Hwy(skoro podle predpisu) a nejak jsem nevenoval pozornost,ze se za me prilepilo pol.auto(a overovali nahodne znacku).Za chvili zacalo blikat,tak jsem zastavil.Prisla policajtka,zeptala se na moje jmeno a na canceled DL.Rekl jsem,ze Dl mam pozastavenou,protoze cekam na papir z irs o prodlouzeni(nekolikate)-coz byla pravda.Ona na to,ze v pocitaci nevidi proc je DL ukoncenej(ani ji to moc nezajimalo),ale ze me nemuze nechat dal jet.Tak jsem vytahl mezinarodni ridicak a rikal,ze muzu v usa jezdit na nej.Ona,ze ne,ze v usa plati jedine US DL.Tak jsem ji rikal,ze kdyz prijedou turisti,ze prece nepotrebuji us ridicak-ona neodpovedela,-pokracovalo to asi 10min porad dokola.Dokonce i volala svymu bossovi a kancelar dmv,ale ti take asi o mezinarodnim v zivote neslyseli-nebo to aspon predstirali!??
Zaver byl takovy,ze prijela jeste jedna policajtka(tvrdila o DL to same) sepsali veci v aute a nechali odtahnout.Me,ze odveze kam budu chtit,kde me muze nekdo vyzvednout.Tak mi pujcila svuj tel.na zavolani znamemu a odvezla asi o 5 mil dal na exit.(taky se omlouvala,ze je to predpis,ale musela me prohledat-hezky nohy a ruce od sebe Smile )
Napsala papir k soudu(zalezi pry na soudci jak to bude resit-ona nevedela) a odfrcela.
Je pravda,ze celou dobu byla slusna,obcas i s nejakym tim usmevem-ale,pry predpis je predpis..

Doufam ze jsi si vyzvedl auto hned druhy den, protoze za odvoz a babysitting si uctujou nehorazny penize ...
Ze cekas na papiry je hezky, ale ridit auto bez ridicaku nesmis Smile
Dostanes pokutu za rizeni bez ridicaku okolo $350+za odovoz auta a vyzvednuti $100, pokud to je jen pres noc, a jeden rok podminkuP pokud te chytnou znova bez ridicaku jdes na den do vezeni + soudni vylohy coz je nejakych $100
350+100+100 = $550
budes o petikolo lechi, ale k ridicaku ti to nepomuze ...
been there done that.
Dej vedet jak si dopadl .. good luck
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 9:12 pm    Předmět: Re: take soud Odpovědět s citátem

Mob napsal:
firebird napsal:

Doufam ze jsi si vyzvedl auto hned druhy den, protoze za odvoz a babysitting si uctujou nehorazny penize ...
Ze cekas na papiry je hezky, ale ridit auto bez ridicaku nesmis Smile
Dostanes pokutu za rizeni bez ridicaku okolo $350+za odovoz auta a vyzvednuti $100, pokud to je jen pres noc, a jeden rok podminkuP pokud te chytnou znova bez ridicaku jdes na den do vezeni + soudni vylohy coz je nejakych $100
350+100+100 = $550
budes o petikolo lechi, ale k ridicaku ti to nepomuze ...
been there done that.
Dej vedet jak si dopadl .. good luck
No jo, ale kdyz mel platny mezinarodni DL? To prece uznac musi, ne?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com