|
|
| Autor |
Zpráva |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 486 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: po březen 05, 2007 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Ten kluk auto prihlasil jak bez ridicaku tak bez pojisteni. On dokonce nemel ani cesky ridicak. |
vse zalezi na osobnim sarmu...v usa jde vse |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út březen 06, 2007 10:12 am Předmět: |
|
|
Pred 2 mesici jsem prihlasil auto v IL jenom na cesky pas; v Currency Exchange.
Ale originalni otazka byla ohledne koupe na splatky a ne registrace. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: út březen 06, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
....hm, no popravde to tak delame uz pres pet let. Drive se dala koupit ojetina, aniz by nejak zkoumali, dala se i pojistit na mezinarodni ridicak atd. Pak nam to trosku ztizili. Kamarad, ktery ma nase auta na sebe, take neni ani blbej, ani naivni. Je to proste kamarad. Amik. Uz.
Loni jsme porizovali nova auta. U koupi ani nebyl, kuryr prevezl papiry k podepsani k nemu a pak zpatky do kramu. Za 3-4 hod. jsme meli prodana puvodni auta, koupena zbrusu nova. Pojistena atd.
Je ale fakt, ze dealer mi rekl : vy mate ale stesti! Tohle by jen tak nikdo neudelal. Ja vim....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út březen 06, 2007 11:58 am Předmět: |
|
|
| ocean* napsal: | ....hm, no popravde to tak delame uz pres pet let. Drive se dala koupit ojetina, aniz by nejak zkoumali, dala se i pojistit na mezinarodni ridicak atd. Pak nam to trosku :Ja vim....  |
Pokud potrebujes pojistku na auto tak s mezinarodnim ridicakem, ceskym pasem a registraci auta na moje jmeno me pojistku dali v
Green Light Insusrance
(773) 761-8800 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út březen 06, 2007 12:34 pm Předmět: You are special and unique; just like everyone else! |
|
|
| ocean* napsal: | ...
Je ale fakt, ze dealer mi rekl : vy mate ale stesti! Tohle by jen tak nikdo neudelal. Ja vim....  |
Nevím jestli si to uvědomuješ, ale každý dealer jak se uzavře koupení auta řekne zákazníkovy jaký má štěstí protože toto auto je nejpěknější, nelíp vybavený, nejlevnější, nejlepší barvy, atd. Je to aby jsi se cítil dobře, aby jses cítit jako že jsi dostal něco speciálního, aby jsi mohl ho doporučit jinému zákazníkovy, a aby jsi přišel naspátek na servis.
Jsou to jen žvásty. Neber to v úvahu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: st březen 07, 2007 9:45 am Předmět: |
|
|
Ne ne, Podmlynku. On rekl, ze mam stesti na kamose, kterej mi na sebe vezme 2 auta. A to tedy mam, protoze nejen auta.
My jsme tady auta taky pojistili, ovsem za par mesicu nam pojistovna vypovedela smlouvu... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st březen 07, 2007 3:52 pm Předmět: |
|
|
Mlynek mel na mysli - neber jeho prispevek v uvahu, jsou to jenom zvasty . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 557 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: ne březen 25, 2007 2:15 am Předmět: Petera nedame !!!!!!!!!!! |
|
|
| Hele, Mlynka nechte panove na pokoji - tenhle clovek to ma v hlave srovnane (a ma i v tomhle tematu pravdu). A navic je to poklad, ktery se snazi vzdycky pomoci; nesnasim, kdyz ho nekdo urazi !!!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
Registrace: 24. 02. 2007 Příspěvky: 192 Bydliště: Florida
|
Zaslal: út září 11, 2007 1:57 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem kdysi koupil od dealera auto za cash a on mne ho do mesice zaregistroval a poslal papiry.
Znamy madar si koupil za splatky auto od inde dealera ($2500) na madarsky pas.
Pravda, obe se stalo pred 9.11. tak sorry.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|