Auto na splatky?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Auto na splatky?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Prace - Business v USA
Autor Zpráva
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Ten kluk auto prihlasil jak bez ridicaku tak bez pojisteni. On dokonce nemel ani cesky ridicak.

vse zalezi na osobnim sarmu...v usa jde vse
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred 2 mesici jsem prihlasil auto v IL jenom na cesky pas; v Currency Exchange.

Ale originalni otazka byla ohledne koupe na splatky a ne registrace.
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

....hm, no popravde to tak delame uz pres pet let. Drive se dala koupit ojetina, aniz by nejak zkoumali, dala se i pojistit na mezinarodni ridicak atd. Pak nam to trosku Rolling Eyes ztizili. Kamarad, ktery ma nase auta na sebe, take neni ani blbej, ani naivni. Je to proste kamarad. Amik. Uz.
Loni jsme porizovali nova auta. U koupi ani nebyl, kuryr prevezl papiry k podepsani k nemu a pak zpatky do kramu. Za 3-4 hod. jsme meli prodana puvodni auta, koupena zbrusu nova. Pojistena atd.
Je ale fakt, ze dealer mi rekl : vy mate ale stesti! Tohle by jen tak nikdo neudelal. Ja vim.... Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
....hm, no popravde to tak delame uz pres pet let. Drive se dala koupit ojetina, aniz by nejak zkoumali, dala se i pojistit na mezinarodni ridicak atd. Pak nam to trosku :Ja vim.... Laughing

Pokud potrebujes pojistku na auto tak s mezinarodnim ridicakem, ceskym pasem a registraci auta na moje jmeno me pojistku dali v

Green Light Insusrance
(773) 761-8800
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 12:34 pm    Předmět: You are special and unique; just like everyone else! Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
...
Je ale fakt, ze dealer mi rekl : vy mate ale stesti! Tohle by jen tak nikdo neudelal. Ja vim.... Laughing

Nevím jestli si to uvědomuješ, ale každý dealer jak se uzavře koupení auta řekne zákazníkovy jaký má štěstí protože toto auto je nejpěknější, nelíp vybavený, nejlevnější, nejlepší barvy, atd. Je to aby jsi se cítil dobře, aby jses cítit jako že jsi dostal něco speciálního, aby jsi mohl ho doporučit jinému zákazníkovy, a aby jsi přišel naspátek na servis.

Jsou to jen žvásty. Neber to v úvahu.
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne ne, Podmlynku. On rekl, ze mam stesti na kamose, kterej mi na sebe vezme 2 auta. A to tedy mam, protoze nejen auta.

My jsme tady auta taky pojistili, ovsem za par mesicu nam pojistovna vypovedela smlouvu...
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mlynek mel na mysli - neber jeho prispevek v uvahu, jsou to jenom zvasty Twisted Evil .
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 2:15 am    Předmět: Petera nedame !!!!!!!!!!! Odpovědět s citátem

Hele, Mlynka nechte panove na pokoji - tenhle clovek to ma v hlave srovnane (a ma i v tomhle tematu pravdu). A navic je to poklad, ktery se snazi vzdycky pomoci; nesnasim, kdyz ho nekdo urazi !!!!!!!!
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem kdysi koupil od dealera auto za cash a on mne ho do mesice zaregistroval a poslal papiry.
Znamy madar si koupil za splatky auto od inde dealera ($2500) na madarsky pas.
Pravda, obe se stalo pred 9.11. tak sorry. Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Prace - Business v USA Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com