|
|
| Autor |
Zpráva |
Tereza Anonymní
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 4:14 pm Předmět: komplikovana svatba v US |
|
|
| Mam komplikovanou situaci. Jsem v usa na au-pair viza 9 mesicu. Mam americkeho pritele se kterym se chceme brat, jenze on je u namornictva jeste na dalsi 2 roky. Nevim co delat. Je tu moznost prodlouzit si vizum na dalsi rok, to potom ale budu resit stejnou situaci za rok. Nebo si ho muzu vzit hned ted, ale problem je v tom, ze vlastne spolu nezijeme ve spolecne domactnosti a dalsi 2 roky ani nemuzeme kvuli namornictvu. Nevim jak by to potom ovlivnilo ten pohovor po svatbe. Predpokladam, ze se tam ma dokazovat, ze spolu zijeme, ci ze to proste neni podvod. Myslite si, ze by tohle byl pro ty uredniky problem? Dalsi vec je ze on jede do Iraku za 4 mesice. Zhruba na pul roku. A pak jeste jedna vec to komplikuje. Jestlize se ted vezmeme, svatba bude ve state kde je ted prevelen. Ale az skonci sluzbu, chteli bychom do jeho rodneho statu. Byl by to problem? Poradil byste mi nekdo jak to nejlepe udelat? Mate nekdo nejakou podobnou zkusenost? Take se chci zeptat: Jak nejpozdeji by mohla byt svatba do vyprseni meho J1 viza, aby byla uznana? Myslim tim papirovani atd., aby to neby brano jako svatba po vyprseni viza. Myslite si ze bych se mohla vdavat jeste den pred vyprsenim viza, aby to bylo uznano? Dekuju moc za kazdou radu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 4:22 pm Předmět: Re: komplikovana svatba v US |
|
|
| Tereza napsal: | | Mam komplikovanou situaci. Jsem v usa na au-pair viza 9 mesicu. Mam americkeho pritele se kterym se chceme brat, jenze on je u namornictva jeste na dalsi 2 roky. Nevim co delat. Je tu moznost prodlouzit si vizum na dalsi rok, to potom ale budu resit stejnou situaci za rok. Nebo si ho muzu vzit hned ted, ale problem je v tom, ze vlastne spolu nezijeme ve spolecne domactnosti a dalsi 2 roky ani nemuzeme kvuli namornictvu. Nevim jak by to potom ovlivnilo ten pohovor po svatbe. Predpokladam, ze se tam ma dokazovat, ze spolu zijeme, ci ze to proste neni podvod. Myslite si, ze by tohle byl pro ty uredniky problem? Dalsi vec je ze on jede do Iraku za 4 mesice. Zhruba na pul roku. A pak jeste jedna vec to komplikuje. Jestlize se ted vezmeme, svatba bude ve state kde je ted prevelen. Ale az skonci sluzbu, chteli bychom do jeho rodneho statu. Byl by to problem? Poradil byste mi nekdo jak to nejlepe udelat? Mate nekdo nejakou podobnou zkusenost? Take se chci zeptat: Jak nejpozdeji by mohla byt svatba do vyprseni meho J1 viza, aby byla uznana? Myslim tim papirovani atd., aby to neby brano jako svatba po vyprseni viza. Myslite si ze bych se mohla vdavat jeste den pred vyprsenim viza, aby to bylo uznano? Dekuju moc za kazdou radu. |
Pokud to neni moc daleko zajdi si na nejblizsi office INS a presne se jich na tohle zeptej. NEVOLEJ!! Protoze ti na telefonu vedi ...
Good luck |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|