certifikat for driving

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

certifikat for driving

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
damini

Registrace: 22. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2005 1:10 am    Předmět: certifikat for driving Odpovědět s citátem

ma o tom nekdo vice informaci?Slysela jsem, ze nekde ho vydavaji i bez ssn .Mozna Tennesee ? Prosim napiste mi informace pokud nekdo neco vite .Radsi bych ziskala DL ale to uz asi nikde nepujde.Nemam ani cesky ridicak, mam jen tax ID nummber a pas bez viza+americke ID z NC .Vi nekdo jak se da potvrdit bydliste pokud clovek bydli v jinem state.Snad se najde nekdo kdo mi poradi.Dopredu dekuji.Pokud mozno jen vazne a trochu podlozene zpravy Question
mp
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2005 2:28 am    Předmět: Re: certifikat for driving Odpovědět s citátem

...ma o tom nekdo vice informaci?Slysela jsem, ze nekde ho vydavaji i bez ssn...
----------------------
Vzdyt je tam napsano vsechno co potrebujes vedet Arrow

http://www.state.tn.us/safety/certificatefordriving.htm
Dole v modrem je dalsi info: proof of identity and proof of Tennessee residency...
mp
damini

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2005 12:08 pm    Předmět: certifikat for driving Odpovědět s citátem

diky za odkaz ,mam jeste dotaz ,kdyz nebydlim v Tenessee jakym zpusobem jim prokazi ze tam mam bydliste. .Urcite je nejaka cesta ale nevim jaka.Uz si ho tam nekdo vyrizoval?Mate s nim nekdo nejake zkusenosti?Predem dekuji.Nechci jet 10 hodin pro nic.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2005 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v Illinois jediny co chtej pro potvrzeni bydliste je dopis (obalka) s tvym jmenem a tou adresou a s razitkem posty (jakakoliv dorucena otevrena obalka). Vedsinou to lidi resej tak ze si poslou dopis na svoje jmeno na nejakou adresu kterou chtej mit v ridicaku. (Musis ale znat nekoho s adresou)
TN
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 22, 2005 10:06 pm    Předmět: Re: certifikat for driving Odpovědět s citátem

damini napsal:
diky za odkaz ,mam jeste dotaz ,kdyz nebydlim v Tenessee jakym zpusobem jim prokazi ze tam mam bydliste. .Urcite je nejaka cesta ale nevim jaka.Uz si ho tam nekdo vyrizoval?Mate s nim nekdo nejake zkusenosti?Predem dekuji.Nechci jet 10 hodin pro nic.

Musis zde prokazat adresu nejakym uctem od Elektriky,Telefonu atd.Jen poslany dopis se neuznava.Jenom jeste k tomu certif.ridicaku. Nekomu to vyslo,nekomu ne.Nevim jak na kterych mistech,ale maji na DMV tzv.Tajne ujednani ,ze ho budou davat jen mexikanum.Jinak delaji i problemy s tim SSN,affidavid uz neuznavaji.Mluvim ted ovsem o Chattanooga TN,jinde nevim.Slo to jeste bez problemu pred pul rokem,dnes uz bohuzel:(
damini

PříspěvekZaslal: ne leden 23, 2005 11:11 am    Předmět: dekuji vsem za rady Odpovědět s citátem

dam vedet jak jsem dopadla.Jestli jeste nekdo mate zkusenosti v posledni dobe s ridicaky a certifikaty dejte prosim vedet .Nez vyjedu chci vedet co nejvice.
Jitush
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2005 7:57 am    Předmět: ridicak Odpovědět s citátem

budu se stehovat do usa........jsem řidička a ma 3 roky praxe.co se tyce americkych zakonu sem naprosto nepoucena.nevite co si musim vybavit abych svoje řemeslo mohla provozovat i v USA????
smim ridit vozidlo do 3,5 tuny...... (ridicak B+C)
dekuji za odpoved
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 8:14 am    Předmět: Re: ridicak Odpovědět s citátem

Jitush napsal:
budu se stehovat do usa........jsem řidička a ma 3 roky praxe.co se tyce americkych zakonu sem naprosto nepoucena.nevite co si musim vybavit abych svoje řemeslo mohla provozovat i v USA????
smim ridit vozidlo do 3,5 tuny...... (ridicak B+C)
dekuji za odpoved

Jitush musis si udelat comercial ridicak
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com