|
|
| Autor |
Zpráva |
SxCastell
Registrace: 18. 02. 2007 Příspěvky: 3
|
Zaslal: ne únor 18, 2007 1:58 pm Předmět: I-551 |
|
|
| DObrý den, abych mohl sloužit v armádě US potřebuji zelenou kartu I-551 . Jak ji můžu získat ?(kromě loterie) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po únor 26, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
| řeším stejnej problém, ale zatím jsem na nic nenarazil. Za tu dobu co sháním informace jsem došel k závěru že nejlepší by bylo našetřit a zajet zjistit všechno na místo. Protože mám jisté nepotvrzené informace že by se teoreticky dalo do army dostat i bez karty, samozřejmě po netu to nikdo nepotvrdí, takže jak je již výše psáno chce to trip do usa. Rád bych se podělil o informace, tak pokud sem ještě někdy zabrousíš napiš na sebe mail, nebo ideálně ICQ. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Belzebuba
Registrace: 25. 01. 2007 Příspěvky: 37
|
Zaslal: po únor 26, 2007 5:01 pm Předmět: |
|
|
| a abys mohl byt dustojnikem musis byt obcanem. stoji ti to za to? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: po únor 26, 2007 11:36 pm Předmět: |
|
|
| Belzebuba napsal: | | a abys mohl byt dustojnikem musis byt obcanem. stoji ti to za to? |
Ja byt na jeho miste, tak to delat nebudu. Copak chce jit bojovat do Iranu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út únor 27, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
| Belzebuba napsal: | | a abys mohl byt dustojnikem musis byt obcanem. stoji ti to za to? |
A tobě stojí zato mít takový přípiče? Tohle si běž řešit do tomu adekvátního chlívku, on vznesl konkrétní dotaz a čeká konkretni odpověď a určitě se tu nechce prodírat za týden stohama OTéčkovýho balastu tvího ražení.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
SxCastell
|
Zaslal: út únor 27, 2007 10:32 am Předmět: |
|
|
| ICQ 198419681 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Belzebuba
Registrace: 25. 01. 2007 Příspěvky: 37
|
Zaslal: út únor 27, 2007 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Belzebuba napsal: | | a abys mohl byt dustojnikem musis byt obcanem. stoji ti to za to? |
A tobě stojí zato mít takový přípiče? Tohle si běž řešit do tomu adekvátního chlívku, on vznesl konkrétní dotaz a čeká konkretni odpověď a určitě se tu nechce prodírat za týden stohama OTéčkovýho balastu tvího ražení.  |
diky, zes mi ukazal jak ma takovy prispevek s informacni hodnotou vypadat...
tak ja to teda reknu jeste jedno a polopaticky - kdyz nejsi obcanem usa, tak te karierni postup v jejich army/navy/air force neceka. s touhle informaci nalozte jak je vam libo ;] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út únor 27, 2007 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Belzebuba napsal: | | Anonymous napsal: | | Belzebuba napsal: | | a abys mohl byt dustojnikem musis byt obcanem. stoji ti to za to? |
diky, zes mi ukazal jak ma takovy prispevek s informacni hodnotou vypadat...
tak ja to teda reknu jeste jedno a polopaticky - kdyz nejsi obcanem usa, tak te karierni postup v jejich army/navy/air force neceka. s touhle informaci nalozte jak je vam libo ;] |
Tak vidím že ty jsi pro změnu znalý problematiky služby a karierního postupu v us army, takže na důstojníka musíš mít rovněž školu, pokud se nepletu tak důstojník je od Warrant Officera výš. A poddůstojnický sbor zahrnuje všechny seržanské hodnosti až tuším po master seržanta. Důstojníkem se většinou nestávají ani rodilí američané, a není to jenom o občanství, které mimochodem dostáváš po jedom turnusu v Iráku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
SxCastell
|
Zaslal: út únor 27, 2007 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Hodně informací je na foru na www.goarmy.com |
|