Svatba pro zlegalizovani

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Svatba pro zlegalizovani
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
aplle
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 2:27 pm    Předmět: svatba Odpovědět s citátem

LIBORE,JA NEVIM JAK JSI TO MEL TY ,ALE JA OPRAVDU ODJELA Z CESKA RESIDENT PERNAMENT CARD(ZELENE KARTA) .O VIDNI VUBEC NEVIM TO SLYSIM PO PRVE JA PO MESICI A PUL JSEM DOSTALA TUHLE KARTU.PO DVOUCH LETECH POBYTU V USA JSEM MUSELA ZAZADAT O ZRUSENI PERNAMENT A PAK JE TO INDIVIDUALNI NEKOHO SI ZVOU NA POHOVOR NEKOHO NE ,ALE TO ZALEZI NA OKOLNOSTECH .JA TREBA NA POHOVOR MUSELA ,ALE ZNAM LIDI KTERI NEMUSELI A PRISLA JIM ZELENA NA 10 LET POSTOU DO POBOXU.KAZDY TO MA JINAK NEVIM PODLE CEHO TO BEROU A TO JSEM TU BYLA NELEGALNE 5 LET.ZALEZI ASI NA TOM KDO TAM SEDI .MEJ SE HEZKY APLLE
marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zelena karta je permanent resident card ale hned po pohovoru ji dostanete jen na 2 roky a potom po 2 letech musite pozadat o odstraneni podminky.
Belzebuba

Registrace: 25. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a to byste jeste nemeli behem tech dvou let vyjet z usa na vic nez sest mesicu v roce.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marci napsal:
Zelena karta je permanent resident card ale hned po pohovoru ji dostanete jen na 2 roky a potom po 2 letech musite pozadat o odstraneni podminky.
Ty dva roky plati v pripade, ze manzelstvi trva mene nez 2 roky; pokud jsi vdana dele, dostanes ji rovnou na 10 let.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
marci napsal:
Ty dva roky plati v pripade, ze manzelstvi trva mene nez 2 roky; pokud jsi vdana dele, dostanes ji rovnou na 10 let.

Muzes ji dostat na 10 let i kdyz ses vdana jen par mesicu....na to neni zadny predpis ze ti kartu na 10 let nemuzou dat hned.....je to pripad od pripadu......dost zalezi na okolnostech, jak presvedcis ze si uz zapadla do prostredi, do rodiny manzela, pripadne ze jste spolu zili uz pred svatbou, ze mas nasmlouvany zadany job.....atd, popr dokumenty na imigr posilas prostrednictvim advokata atd....atd...atd....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com