|
|
| Autor |
Zpráva |
Goodie Anonymní
|
Zaslal: po únor 19, 2007 6:35 pm Předmět: Zubari |
|
|
Kdyz uz tady nekdo nacal tema doktori...poradi nekdo se zkusenosti se zubarem v Chicagu?
Vystridala uz jsem par doktoru, bohuzel zdrazuji cim dal vic a me nejak vysycha ucet...a problemy se zuby pribyvaji. Nekdo tady zminil jmeno Attila Juhasz...ma s nim nekdo zkusenost? Slysela jsem o nem z ruznych zdroju, ze je levnejsi...znamena to ze neni nic moc? Prosim poradte. Pripadne kontakt na nekoho jineho, nebo treba varovani kam radeji nechodit. Dekuji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út únor 20, 2007 7:20 am Předmět: |
|
|
| No ja vim jedno, kdyz prijdes k zubari poprve, tak ti da slevu, snazi se a jeste ti da neco zdarma. Pak tam prijdes podruhe a zrengenuje ti i palce u nohou a udela dalsich 10 veci ktere nepotrebujes a pak se pekne prohnes. Proto myslim, ze je lepsi jit k zubari jen jednou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út únor 20, 2007 9:27 am Předmět: |
|
|
| U Attily je to dobre, muzes platit i na splatky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Goodie Anonymní
|
Zaslal: út únor 20, 2007 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | U Attily je to dobre, muzes platit i na splatky. |
Chodis k nemu nebo jsi u nej byl/a osobne? Mam neustale se vracejici se problemy se zubama a uz se bojim jit jen tak nekomu, jelikoz jsem na to v minulosti nekolikrat doplatila. Moje nynejsi zubarka si zacala uctovat sileny sumy, behem tech par let co k ni chodim je to opravdu skok. O nem (Juhaszovi) jsem slysela, ze je sice levnej, ale ne moc efektivni. Nevim, co je na tom pravdy, ale ty negativni nazory prevazuji...tak vazne nevim. Chjo.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 9:22 am Předmět: |
|
|
| K Attilovi jsem chodil nekolik let kdyz jsem nemel insurance. Jeho prace je dobra, ale musi to delat on. Posledni dobou ma par dalsich lidi co snim pracuji a tam ta kvalita pokulhava. Musis si vyzadat aby ti na zubech delal Attila. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 499 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 12:55 am Předmět: |
|
|
Nejlepsi si zajed domu do Cech na dovcu a zaroven jit k zubari, bude te to stat jen letenku a jeste to mas z dovcou. zalezi jen na tom jestli mas GC  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 964 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Nejlepsi si zajed domu do Cech na dovcu a zaroven jit k zubari, bude te to stat jen letenku a jeste to mas z dovcou. zalezi jen na tom jestli mas GC  |
Ono uz neni sranda sehnat zubare ani v Cechach. Ne ze by byli drazi, ale je jich nedostatek. Pokud nekdo neni u nekoho prihlaseny nebo nema znamosti, tak si pekne pocka nez ho objednaji na prohlidku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|