|
|
| Autor |
Zpráva |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: út březen 29, 2005 7:29 am Předmět: Telefonovani do Cech pomoci karty |
|
|
Jinak kdo ma zajem o telefonovani pomoci karty tak jsem nasel jednu kartu ktera dava za 5$ 11 hodin a 54 minut presne.karta se jmenuje MULTILATINA.Ale jak vsichni vime karty hlasi kolikrat 200 minut a clovek nakonec vola 5 minut... Sam osobne jsme kartu testoval a to tak ze jsem kartu 6x prerusil a celkove z davanych 12 hodin jsme protelefonoval celekm 8 hodin dohromady... tak muzu rict,ze po dlouhe dobe sikovna karta.
http://www.multiphone.net/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 994 Bydliště: Chicago
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: st březen 30, 2005 2:57 pm Předmět: |
|
|
no jo taky koukam tohle vidim i poprve nekoukal jsme na to predtim. pouzil jsem jen kartu za 5$ a ta nabidla 11 hodin a 54 minut...a dale tka jak jsme psal... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
essence
Registrace: 14. 01. 2005 Příspěvky: 63
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 2:59 pm Předmět: |
|
|
A ja vubec nemuzu pochopit, jak nejakej zoufalec muze provolat 8 hodin.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 6:06 pm Předmět: |
|
|
| ma vubec cenu komentovat nekoho tak dokonaleho chytreho bajecneho oblibeneho a tak dal??????????? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
znalec
Registrace: 27. 03. 2005 Příspěvky: 6
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 10:22 am Předmět: |
|
|
Ja pouzivam leta karty z www.volej.pushline.com a nemuzu si stezovat!! PIN mam ihned na emailu a zaregistroval jsem si tam i svoje telefoni cislo, takze nemusim uz zadavat pin. Zakaznicky servis maji perferkni, nikoho nenutim, jenom moje zkusenost je SUPER!! Pouzivam je jenom pokud potrebuji zavolat nutne cloveku, ktery nema PC. Jinak pouzivam program skype. www.skype.cz to je nejlevnejsi
Presne jak je tu psano, karty ktere maji miliony minut, strhavaji tisice minut za vsechno a to nemluvim o kvalitach hovoru. Asi pred 2 roky jsem mel kartu jmenovala se nejak call africa nebo pod, a to byla snad jedina, ktera ty naslibovane hodiny dodrzela a kvalita hovoru byla super. Jenze jaksi casem padla...
V USA jsou miliony karet, staci jen probirat....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Simca Anonymní
|
Zaslal: čt květen 05, 2005 12:51 am Předmět: |
|
|
JA KUPUJU PRES INTERNET NA WWW.CALLINGCARDPLUS.COM
A MYSLIM,ZE TO NENI SPATNY.NA PEVNOU JE TO ZA $5 NEKOLIK HODIN A NA MOBIL ASI PUL HODINY.
MATE NEKDO TIP NA VETSI POCET MINUT ZA TUHLE CENU NA MOBIL? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hsi
Registrace: 23. 01. 2005 Příspěvky: 42
|
Zaslal: pá květen 06, 2005 12:34 pm Předmět: |
|
|
Karty vetsinou vypadaji lakave, ale zajimalo by me, jestli splnuji co slibuji. Zkouseli jste nekdo stopnout, kolik z tech slibovanych minut jste skutecne provolali? Jestli mate nekdo nejake zkusenosti, tak by me to zajimalo.
Ja pouzivam www.onesuite.com. Jsou naprosto spolehlivi, muzete se na internetu podivat presne jak dlouho jste na jake cislo volali a skutecne uctuji presne to co rikaji, vsechno je velmi pruhledne. Funguji bez problemu a kvalita spojeni je OK. Ale jsou asi drazsi nez karty (jak tak koukam na prispevek od Pepina), 3.5 centu za minutu na pevnou (to je necele 3 hodiny za 5 dolaru) a 20 centu na mobila (25 minut za 5 dolaru). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá květen 06, 2005 1:00 pm Předmět: INC |
|
|
Tak po dlouhe dobe, co jsem pouzival pro volani do Cech Simply Eastern Europe (asi 2h 45 m za 5$) jsem prestoupil k Illinois INC Card. Dava skoro 5 hodin (5$) na jeden zatah, nema connection fee a maitenance fee jen 59 centu/14 dni, coz mi na jeji provolani staci. Naprosta spokojenost! Je tak levna, ze mi pekne cvici s mym 3000 minutovym planem u T-Mobil
Samozrejme je jen pro pouziti v Illinois, ale pro ty, kdo maji napr. National Plan od T-Mobil a treba i volne nocni a vikendove hovory, muzu vrele doporucit, protoze pak staci vytocit spojovaci cislo v Chicagu odkudkoliv ze statu a mluvit a mluvit a mluvit a mluvit...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|