Zubari

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zubari

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Goodie
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 6:35 pm    Předmět: Zubari Odpovědět s citátem

Kdyz uz tady nekdo nacal tema doktori...poradi nekdo se zkusenosti se zubarem v Chicagu?

Vystridala uz jsem par doktoru, bohuzel zdrazuji cim dal vic a me nejak vysycha ucet...a problemy se zuby pribyvaji. Nekdo tady zminil jmeno Attila Juhasz...ma s nim nekdo zkusenost? Slysela jsem o nem z ruznych zdroju, ze je levnejsi...znamena to ze neni nic moc? Prosim poradte. Pripadne kontakt na nekoho jineho, nebo treba varovani kam radeji nechodit. Dekuji.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja vim jedno, kdyz prijdes k zubari poprve, tak ti da slevu, snazi se a jeste ti da neco zdarma. Pak tam prijdes podruhe a zrengenuje ti i palce u nohou a udela dalsich 10 veci ktere nepotrebujes a pak se pekne prohnes. Proto myslim, ze je lepsi jit k zubari jen jednou.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U Attily je to dobre, muzes platit i na splatky.
Goodie
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
U Attily je to dobre, muzes platit i na splatky.

Chodis k nemu nebo jsi u nej byl/a osobne? Mam neustale se vracejici se problemy se zubama a uz se bojim jit jen tak nekomu, jelikoz jsem na to v minulosti nekolikrat doplatila. Moje nynejsi zubarka si zacala uctovat sileny sumy, behem tech par let co k ni chodim je to opravdu skok. O nem (Juhaszovi) jsem slysela, ze je sice levnej, ale ne moc efektivni. Nevim, co je na tom pravdy, ale ty negativni nazory prevazuji...tak vazne nevim. Chjo. Sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 22, 2007 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K Attilovi jsem chodil nekolik let kdyz jsem nemel insurance. Jeho prace je dobra, ale musi to delat on. Posledni dobou ma par dalsich lidi co snim pracuji a tam ta kvalita pokulhava. Musis si vyzadat aby ti na zubech delal Attila.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 23, 2007 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepsi si zajed domu do Cech na dovcu a zaroven jit k zubari, bude te to stat jen letenku a jeste to mas z dovcou. zalezi jen na tom jestli mas GC Laughing
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 23, 2007 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Nejlepsi si zajed domu do Cech na dovcu a zaroven jit k zubari, bude te to stat jen letenku a jeste to mas z dovcou. zalezi jen na tom jestli mas GC Laughing

Ono uz neni sranda sehnat zubare ani v Cechach. Ne ze by byli drazi, ale je jich nedostatek. Pokud nekdo neni u nekoho prihlaseny nebo nema znamosti, tak si pekne pocka nez ho objednaji na prohlidku.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com