Prace Chicago a okoli bez SSN

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Prace Chicago a okoli bez SSN
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Apolio napsal:
Anonymous napsal:
Apolio, je skoda ze jsi nepochopil message ktery Ti vsichni davame.....anyway.
Zacneme znovu~odkud jsi vlastne prisel??? Popis nam neco o sobe or shut up and fuck off

A cislo mych bot a delku meho penisu a jeste co bys rad ty ouchyle?

Skoda ze tohle forum je bez videa, bylo by urcite uspesnejsi nez Jerry Springer show. Laughing
Clovek_v_krizi
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

APOLIO: Mas to slozite, jak to zvladas? Ja se nachazim taky v tezke situaci, muzes mi poradit kde se da bydlet bez penez, prace a jak jsi nasel pristup na internet zadarmo? Dik za odpoved. Sad
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Clovek_v_krizi napsal:
APOLIO: Mas to slozite, jak to zvladas? Ja se nachazim taky v tezke situaci, muzes mi poradit kde se da bydlet bez penez, prace a jak jsi nasel pristup na internet zadarmo? Dik za odpoved. Sad

Tuhle otazku jsi mel smerovat na Big Riga, ten taky chodi do verejne knihovny, kde mas internet zdarma Cool
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Clovek_v_krizi >>
Internet je zdarma v kazde vetsi knihovne, nekde musis ukazat ID, DL, nebo pas. Nekde te zaregistrujou, v pohode bez problemu. A nekde se plati rocni poplatek $10.

Take jsem byl v prekerni situaci a vsechno co jsem mel bylo auto za $500 a dve krabice veci. Mel jsem vyndanou predni sedacku spolujezdce, aby se mi tam pohodlneji spalo. Hrozne rad na to vzpominam, kdyz jsem jel a vsechno co jsem mel jsem si vezl sebou. Takovej zvlastni pocit svobody, ktery me spojil s bohem.
Apolio

Registrace: 12. 02. 2007

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 6:34 pm    Předmět: Clovek v krizi Odpovědět s citátem

Clovek_v_krizi napsal:

Clovek_v_krizi, mas vetsinou vzdy to, co si vyjednas predem, lidska spolecnost stoji na dohodach a zavazcich.
Krom toho, pokud jsi normalni clovek, mas jiste kreditku, ci jinou bankovni kartu z ceska, kde muzes jit do minusu.
Pokud jsem ja mohl jit do minusu, muzes jit i ty. Kdyz jdes do minusu, abys zde mohl zit, zijes za svoje penize, protoze je pak musis odpracovat zpet vcetne uroku.
Do minusu se dostanes, pokud jsi s tim pocital, protoze to vyplynulo z dohody, nebo se do minusu a pruseru dostanec, pokud ten nekdo udelal chybu a nedodrzel zavazky.
Ze se da sehnat internet zdarma, pokud zkusis vic nez jednu knihovnu, ti napsal Miro i XxX v prispevku, pokud mi ho zavidis.
Bydlet muzes tak, ze pujdes do minusu na uctu, jako ja.
Vzhledem k tomu ale, ze rikas, ze nemas nic, pritom jsi na internetu a pises mi pres nej tento prispevek, povazuji tve reci o tom, ze nemas nic za lzi a pouhe provokovani, ktere vede nevim k cemu.
Pokud jsi se dobre nedomluvil s druhymi na podminkach a udelal chybu, priznej si ji a budes v klidu.
Mnoho lidi se rozciluej jen proto, ze se svoje chyby snazi hodit na jineho a lzou pak a lzou, aby se vylhali z neprijemneho pocitu.
To se jim ale nepodari, dokud svoji chybu nepriznaji a nenapravi.
Tak hodne zdaru a vice ponauceni priste a lepe se domluv na podminkach a moznostech, at pak nejsi prekvapeny, ze jsi se dostal do neprijemnosti.

Pokud jsi ale opravdu na mizine, chapu te, ze se muzes opravdu citit jako clovek v krizi, naprosto na dne a vztekle.
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 8:44 pm    Předmět: Re: Clovek v krizi Odpovědět s citátem

Apolio napsal:
Clovek_v_krizi napsal:

Clovek_v_krizi, mas vetsinou vzdy to, co si vyjednas predem, lidska spolecnost stoji na dohodach a zavazcich.
Krom toho, pokud jsi normalni clovek, mas jiste kreditku, ci jinou bankovni kartu z ceska, kde muzes jit do minusu.
Pokud jsem ja mohl jit do minusu, muzes jit i ty. Kdyz jdes do minusu, abys zde mohl zit, zijes za svoje penize, protoze je pak musis odpracovat zpet vcetne uroku.
Do minusu se dostanes, pokud jsi s tim pocital, protoze to vyplynulo z dohody, nebo se do minusu a pruseru dostanec, pokud ten nekdo udelal chybu a nedodrzel zavazky.
Ze se da sehnat internet zdarma, pokud zkusis vic nez jednu knihovnu, ti napsal Miro i XxX v prispevku, pokud mi ho zavidis.
Bydlet muzes tak, ze pujdes do minusu na uctu, jako ja.
Vzhledem k tomu ale, ze rikas, ze nemas nic, pritom jsi na internetu a pises mi pres nej tento prispevek, povazuji tve reci o tom, ze nemas nic za lzi a pouhe provokovani, ktere vede nevim k cemu.
Pokud jsi se dobre nedomluvil s druhymi na podminkach a udelal chybu, priznej si ji a budes v klidu.
Mnoho lidi se rozciluej jen proto, ze se svoje chyby snazi hodit na jineho a lzou pak a lzou, aby se vylhali z neprijemneho pocitu.
To se jim ale nepodari, dokud svoji chybu nepriznaji a nenapravi.
Tak hodne zdaru a vice ponauceni priste a lepe se domluv na podminkach a moznostech, at pak nejsi prekvapeny, ze jsi se dostal do neprijemnosti.

Pokud jsi ale opravdu na mizine, chapu te, ze se muzes opravdu citit jako clovek v krizi, naprosto na dne a vztekle.

Koukam, ze sis vzal dneska konecne pilulku Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 16, 2007 10:02 am    Předmět: Kde se zije nejlepe Odpovědět s citátem

[quote="Apolio"]......... nebo jeste lepe: koupit si v cesku domek na vsi, v klidu tam zit, dojizdem do mesta za obycejnou praci a v podstate mit zivot stejny, jako bezny American.
Na tu dovolenou v petihvezdickovem hotelu nekde v Egypte nebo Recku na tyden clovek za rok nasetri i v Cesku i s platem naprosto prumernym...........quote]

APOLIO .... Pro Ukazku......

XxX

NAPSALA...

Zaslal: pá únor 16, 2007 8:55 am
Předmět: Kde se zije nejlepe

Ja jsem tu v Cechach uz tri mesice, ale ty ceny (nejen obedu a jidla) me absolutne odrovnaly
Zlata amerika.
XxX

PříspěvekZaslal: pá únor 16, 2007 1:18 pm    Předmět: Re: Kde se zije nejlepe Odpovědět s citátem

[quote="Anonymous"]
Apolio napsal:
......... nebo jeste lepe: koupit si v cesku domek na vsi, v klidu tam zit, dojizdem do mesta za obycejnou praci a v podstate mit zivot stejny, jako bezny American.
Na tu dovolenou v petihvezdickovem hotelu nekde v Egypte nebo Recku na tyden clovek za rok nasetri i v Cesku i s platem naprosto prumernym...........quote]

APOLIO .... Pro Ukazku......

XxX

NAPSALA...

Zaslal: pá únor 16, 2007 8:55 am
Předmět: Kde se zije nejlepe

Ja jsem tu v Cechach uz tri mesice, ale ty ceny (nejen obedu a jidla) me absolutne odrovnaly
Zlata amerika.

Nejak to nechapu co tim bylo myšleno, ja do Cech jezdim jen na dovču, v Egypte jsem nikdy nebyla Crying or Very sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 16, 2007 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen ukazka pro Apolio ze v Cechach to neni zadara jak se ve svych predchazejicich prispevcich snazil naznacit.
XxX

PříspěvekZaslal: pá únor 16, 2007 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Jen ukazka pro Apolio ze v Cechach to neni zadara jak se ve svych predchazejicich prispevcich snazil naznacit.

Aha tak to jo, tak to jsem zase nejakej retard Laughing

Ja myslela ze si v Čechách nakoupim levně, a uplne me ty ceny tady odrovnaly. Takže povezu jen českej chlast a lázensky oplatky Crying or Very sad
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:

jsem zase nejakej retard

Prvni rozumne slovo po ctyrech strankach prispevku

Jen tak dale, Karle, treba z tebe jeste neco bude Mr. Green .
XxX

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
XxX napsal:

jsem zase nejakej retard

Prvni rozumne slovo po ctyrech strankach prispevku

Jen tak dale, Karle, treba z tebe jeste neco bude Mr. Green .

ty vole Karle,
s tebou bych se do Egypta nepodivala,
to jsem teda byla retard kdyz jsem uvazovala ze s tebou budu bydlet Laughing Laughing Laughing
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bydlet??? Se mnou??? Proc mi o tom nikdo nerekl Shocked ???
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:
zeptej se v PRAZE na uradu prace..

TY SES BLBEJ Laughing Laughing ALE ZNI TO LOGICKY Idea
XxX

PříspěvekZaslal: st únor 21, 2007 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Bydlet??? Se mnou??? Proc mi o tom nikdo nerekl Shocked ???

ty vole rigu
lol
hehe
jsem si ty telefonaty s tebou mela nahravat Laughing
Myslim ze jsi mel v aute zrovna maminku a jeli jste do targetu na nakup kdyz jsi mi nabizel bydleni.... Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $ Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 4 z 7

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com