|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 4:19 am Předmět: jak to je s Bushem? |
|
|
Kazdej se do nej navazi a celkem mi ho je lito. Ale nemuzu jinak nez si myslet, ze to je uplnej idiot, nebo mentalne nemocnej debil. chapu lidi kteri ho litujou, ale nechapu lidi co si mysli ze bush je pro neco prospesny. dela jen bordel, neklid a zaseva v lidech nenavist a nuti lidi zabijet a dela s normalnich lidi zoufalce ze kterych se stavaj teroristi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Genius75
Registrace: 30. 10. 2005 Příspěvky: 62
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 5:35 am Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 5:10 pm Předmět: Re: jak to je s Bushem? |
|
|
| Anonymous napsal: |
Kazdej se do nej navazi a celkem mi ho je lito. Ale nemuzu jinak nez si myslet, ze to je uplnej idiot, nebo mentalne nemocnej debil. chapu lidi kteri ho litujou, ale nechapu lidi co si mysli ze bush je pro neco prospesny. dela jen bordel, neklid a zaseva v lidech nenavist a nuti lidi zabijet a dela s normalnich lidi zoufalce ze kterych se stavaj teroristi. |
A kdepak to Anonyme bydlis? Ze by v Cechach, tam ho totiz nema rad kde kdo
Mas rad komunisty? Nebo jsi jeden z cetnych nacionalistu?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: po únor 19, 2007 10:18 pm Předmět: |
|
|
Bush je to nejhorsi co se mohlo Americe stat. Nanesteti je jiz trochu pozde.Jak se tady pridavaji fotky.Neda se to z PC hardrive? AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po únor 19, 2007 11:47 pm Předmět: |
|
|
Ja porad nemuzu uverit tomu, ze i lidi, kteri ziji v USA tak dlouho, veri tomu, ze americky prezident je vsemocny, jeho pozice je neotresitelna a je ve sve zemi mocnejsi nez diktatori tretiho sveta
Taky jen nechapave kroutim hlavou nad tim, jak si nekdo muze myslet, ze americky prezident muze byt hloupy, nevzdelany blb
Kdo svadi americkou politiku a vubec politiku "zapadu" na jednotlivce, ktery je v nejvyssi ustavni funkci svetove supervelmoci, kdo veri tomu, ze si GB vymysli v ovalne pracovne jednu valku podruhe pro sve vlastni zvyditelneni nebo dokonce zbohatnuti, je idealne manipulovatelny naivka, kteremu ta sila, ktera ridi Ameriku i ostatni velmoci sveta, dokonale zavre hubu v dalsich dvou volebnich obdobich figurkou typu Hilary Clinton, levnejsim benzinem a silnejsim dolarem.
A tak se to bude cyklicky opakovat az do padu rise americke
Chvilku skaredy, hloupy a zly kluk a chvilku milacek Ameriky, ktery ji z tech sracek vytahne. Stara znama hra, na kterou ta osoba, ktera pak citava "svou" Zpravu o stavu unie, nema v podstate zadny podstatny vliv. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 557 Bydliště: Michigan, Algonac
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: út únor 20, 2007 5:12 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Bush je to nejhorsi co se mohlo Americe stat. Nanesteti je jiz trochu pozde.Jak se tady pridavaji fotky.Neda se to z PC hardrive? AzPete.  |
Ja mam stejny nazor, ale vetsinou uz drzim hubu a krok, protoze Scout takovyhle reci nema rad, a on by mi pak nezvedal telefony az mu budu volat a ptat se ho na rady do zivota
Fotky? Zkus pres photobucket. A planujes sem dat svoji fotku nebo ?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: út únor 20, 2007 10:07 am Předmět: |
|
|
FUJ ... ... Z TOHO PANA NA TECH FOTKACH SE MI VUBEC NEDELA DOBRE  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | FUJ ... ... Z TOHO PANA NA TECH FOTKACH SE MI VUBEC NEDELA DOBRE  |
Jo pan se ti nelibi, ale zelenou kartu tu by jsi brala, co?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 1:29 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Marketa_NY napsal: | FUJ ... ... Z TOHO PANA NA TECH FOTKACH SE MI VUBEC NEDELA DOBRE  |
Jo pan se ti nelibi, ale zelenou kartu tu by jsi brala, co?  |
FOR ROKU TY VOLE  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dimas Anonymní
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 10:09 am Předmět: |
|
|
| Bush je kreten, a jeho politika je největší terorismus.Američani jsou pokritci.až ted se lidi ozývaj ale ne snad kvuli tomu že by jim bylo lito těch lidi co umiraj ve valce, ale vadí jim že v iraku umíraj jejich deti... a navíc kdo Bushe dostal do vedení...jeho lid... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
| Zase dalsi diplomovanej politolog, co vsemu rozumi nejlip ;]]]]] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rakosnik
Registrace: 03. 02. 2005 Příspěvky: 51
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 12:04 pm Předmět: |
|
|
A ja zase nemuzu uverit tomu ze si nekdo muze myslet ze Bush a jeho velmi rozvetvena velmi politicky angazovana rodina jsou jen panaci kteri jen tupe neco podepisuji ve svych ovalnych pracovnach a delaji pro Ameriku jen to nejlepsi!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
A ja zas nemuzu uverit, ze podle jedne naprosto nevinne vety me muze nekdo politicky zaradit ;]]]]]
To je presne to na co sem narazela - unahlene zavery bez dostatku informaci.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|