|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 9:40 am Předmět: |
|
|
| Apolio napsal: | | Anonymous napsal: | Apolio, je skoda ze jsi nepochopil message ktery Ti vsichni davame.....anyway.
Zacneme znovu~odkud jsi vlastne prisel??? Popis nam neco o sobe or shut up and fuck off |
A cislo mych bot a delku meho penisu a jeste co bys rad ty ouchyle? |
Skoda ze tohle forum je bez videa, bylo by urcite uspesnejsi nez Jerry Springer show.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Clovek_v_krizi Anonymní
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 1:54 pm Předmět: |
|
|
APOLIO: Mas to slozite, jak to zvladas? Ja se nachazim taky v tezke situaci, muzes mi poradit kde se da bydlet bez penez, prace a jak jsi nasel pristup na internet zadarmo? Dik za odpoved.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Clovek_v_krizi napsal: | APOLIO: Mas to slozite, jak to zvladas? Ja se nachazim taky v tezke situaci, muzes mi poradit kde se da bydlet bez penez, prace a jak jsi nasel pristup na internet zadarmo? Dik za odpoved.  |
Tuhle otazku jsi mel smerovat na Big Riga, ten taky chodi do verejne knihovny, kde mas internet zdarma  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 954 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 4:13 pm Předmět: |
|
|
Clovek_v_krizi >>
Internet je zdarma v kazde vetsi knihovne, nekde musis ukazat ID, DL, nebo pas. Nekde te zaregistrujou, v pohode bez problemu. A nekde se plati rocni poplatek $10.
Take jsem byl v prekerni situaci a vsechno co jsem mel bylo auto za $500 a dve krabice veci. Mel jsem vyndanou predni sedacku spolujezdce, aby se mi tam pohodlneji spalo. Hrozne rad na to vzpominam, kdyz jsem jel a vsechno co jsem mel jsem si vezl sebou. Takovej zvlastni pocit svobody, ktery me spojil s bohem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Apolio
Registrace: 12. 02. 2007 Příspěvky: 17
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 6:34 pm Předmět: Clovek v krizi |
|
|
| Clovek_v_krizi napsal: | APOLIO: Mas to slozite, jak to zvladas? Ja se nachazim taky v tezke situaci, muzes mi poradit kde se da bydlet bez penez, prace a jak jsi nasel pristup na internet zadarmo? Dik za odpoved.  |
Clovek_v_krizi, mas vetsinou vzdy to, co si vyjednas predem, lidska spolecnost stoji na dohodach a zavazcich.
Krom toho, pokud jsi normalni clovek, mas jiste kreditku, ci jinou bankovni kartu z ceska, kde muzes jit do minusu.
Pokud jsem ja mohl jit do minusu, muzes jit i ty. Kdyz jdes do minusu, abys zde mohl zit, zijes za svoje penize, protoze je pak musis odpracovat zpet vcetne uroku.
Do minusu se dostanes, pokud jsi s tim pocital, protoze to vyplynulo z dohody, nebo se do minusu a pruseru dostanec, pokud ten nekdo udelal chybu a nedodrzel zavazky.
Ze se da sehnat internet zdarma, pokud zkusis vic nez jednu knihovnu, ti napsal Miro i XxX v prispevku, pokud mi ho zavidis.
Bydlet muzes tak, ze pujdes do minusu na uctu, jako ja.
Vzhledem k tomu ale, ze rikas, ze nemas nic, pritom jsi na internetu a pises mi pres nej tento prispevek, povazuji tve reci o tom, ze nemas nic za lzi a pouhe provokovani, ktere vede nevim k cemu.
Pokud jsi se dobre nedomluvil s druhymi na podminkach a udelal chybu, priznej si ji a budes v klidu.
Mnoho lidi se rozciluej jen proto, ze se svoje chyby snazi hodit na jineho a lzou pak a lzou, aby se vylhali z neprijemneho pocitu.
To se jim ale nepodari, dokud svoji chybu nepriznaji a nenapravi.
Tak hodne zdaru a vice ponauceni priste a lepe se domluv na podminkach a moznostech, at pak nejsi prekvapeny, ze jsi se dostal do neprijemnosti.
Pokud jsi ale opravdu na mizine, chapu te, ze se muzes opravdu citit jako clovek v krizi, naprosto na dne a vztekle. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: čt únor 15, 2007 8:44 pm Předmět: Re: Clovek v krizi |
|
|
| Apolio napsal: | | Clovek_v_krizi napsal: | APOLIO: Mas to slozite, jak to zvladas? Ja se nachazim taky v tezke situaci, muzes mi poradit kde se da bydlet bez penez, prace a jak jsi nasel pristup na internet zadarmo? Dik za odpoved.  |
Clovek_v_krizi, mas vetsinou vzdy to, co si vyjednas predem, lidska spolecnost stoji na dohodach a zavazcich.
Krom toho, pokud jsi normalni clovek, mas jiste kreditku, ci jinou bankovni kartu z ceska, kde muzes jit do minusu.
Pokud jsem ja mohl jit do minusu, muzes jit i ty. Kdyz jdes do minusu, abys zde mohl zit, zijes za svoje penize, protoze je pak musis odpracovat zpet vcetne uroku.
Do minusu se dostanes, pokud jsi s tim pocital, protoze to vyplynulo z dohody, nebo se do minusu a pruseru dostanec, pokud ten nekdo udelal chybu a nedodrzel zavazky.
Ze se da sehnat internet zdarma, pokud zkusis vic nez jednu knihovnu, ti napsal Miro i XxX v prispevku, pokud mi ho zavidis.
Bydlet muzes tak, ze pujdes do minusu na uctu, jako ja.
Vzhledem k tomu ale, ze rikas, ze nemas nic, pritom jsi na internetu a pises mi pres nej tento prispevek, povazuji tve reci o tom, ze nemas nic za lzi a pouhe provokovani, ktere vede nevim k cemu.
Pokud jsi se dobre nedomluvil s druhymi na podminkach a udelal chybu, priznej si ji a budes v klidu.
Mnoho lidi se rozciluej jen proto, ze se svoje chyby snazi hodit na jineho a lzou pak a lzou, aby se vylhali z neprijemneho pocitu.
To se jim ale nepodari, dokud svoji chybu nepriznaji a nenapravi.
Tak hodne zdaru a vice ponauceni priste a lepe se domluv na podminkach a moznostech, at pak nejsi prekvapeny, ze jsi se dostal do neprijemnosti.
Pokud jsi ale opravdu na mizine, chapu te, ze se muzes opravdu citit jako clovek v krizi, naprosto na dne a vztekle. |
Koukam, ze sis vzal dneska konecne pilulku  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 10:02 am Předmět: Kde se zije nejlepe |
|
|
[quote="Apolio"]......... nebo jeste lepe: koupit si v cesku domek na vsi, v klidu tam zit, dojizdem do mesta za obycejnou praci a v podstate mit zivot stejny, jako bezny American.
Na tu dovolenou v petihvezdickovem hotelu nekde v Egypte nebo Recku na tyden clovek za rok nasetri i v Cesku i s platem naprosto prumernym...........quote]
APOLIO .... Pro Ukazku......
XxX
Registrace: 13. 07. 2005
NAPSALA...
Zaslal: pá únor 16, 2007 8:55 am
Předmět: Kde se zije nejlepe
Ja jsem tu v Cechach uz tri mesice, ale ty ceny (nejen obedu a jidla) me absolutne odrovnaly
Zlata amerika. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 1:18 pm Předmět: Re: Kde se zije nejlepe |
|
|
[quote="Anonymous"] | Apolio napsal: | ......... nebo jeste lepe: koupit si v cesku domek na vsi, v klidu tam zit, dojizdem do mesta za obycejnou praci a v podstate mit zivot stejny, jako bezny American.
Na tu dovolenou v petihvezdickovem hotelu nekde v Egypte nebo Recku na tyden clovek za rok nasetri i v Cesku i s platem naprosto prumernym...........quote]
APOLIO .... Pro Ukazku......
XxX
Registrace: 13. 07. 2005
NAPSALA...
Zaslal: pá únor 16, 2007 8:55 am
Předmět: Kde se zije nejlepe
Ja jsem tu v Cechach uz tri mesice, ale ty ceny (nejen obedu a jidla) me absolutne odrovnaly
Zlata amerika. |
Nejak to nechapu co tim bylo myšleno, ja do Cech jezdim jen na dovču, v Egypte jsem nikdy nebyla  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Jen ukazka pro Apolio ze v Cechach to neni zadara jak se ve svych predchazejicich prispevcich snazil naznacit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá únor 16, 2007 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Jen ukazka pro Apolio ze v Cechach to neni zadara jak se ve svych predchazejicich prispevcich snazil naznacit. |
Aha tak to jo, tak to jsem zase nejakej retard
Ja myslela ze si v Čechách nakoupim levně, a uplne me ty ceny tady odrovnaly. Takže povezu jen českej chlast a lázensky oplatky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 817 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út únor 20, 2007 12:35 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: |
jsem zase nejakej retard
|
Prvni rozumne slovo po ctyrech strankach prispevku
Jen tak dale, Karle, treba z tebe jeste neco bude . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: út únor 20, 2007 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | XxX napsal: |
jsem zase nejakej retard
|
Prvni rozumne slovo po ctyrech strankach prispevku
Jen tak dale, Karle, treba z tebe jeste neco bude . |
ty vole Karle,
s tebou bych se do Egypta nepodivala,
to jsem teda byla retard kdyz jsem uvazovala ze s tebou budu bydlet  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 817 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út únor 20, 2007 4:51 pm Předmět: |
|
|
Bydlet??? Se mnou??? Proc mi o tom nikdo nerekl ??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: út únor 20, 2007 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | zeptej se v PRAZE na uradu prace.. |
TY SES BLBEJ ALE ZNI TO LOGICKY  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: st únor 21, 2007 11:14 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Bydlet??? Se mnou??? Proc mi o tom nikdo nerekl ??? |
ty vole rigu
lol
hehe
jsem si ty telefonaty s tebou mela nahravat
Myslim ze jsi mel v aute zrovna maminku a jeli jste do targetu na nakup kdyz jsi mi nabizel bydleni....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|