|
|
| Autor |
Zpráva |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
Zaslal: út květen 03, 2005 7:50 pm Předmět: ILEGALNI PRECHOD + SVATBA V USA |
|
|
Dneska jsem nakousnul zajimave tema ohledne meho prechodu do USA.Samozrejme tento pribeh dokoncim.
Toto tema to je vlastne otazka pro vas pro vsechny .Lze v mem pripade pokud jsem tu ilegalne bez viza ziskat zelenou kartu??Uprime receno navstivil jsem pravnika ,ktery byl prijemny jako vostina v pr... a rekl mi ,ze nemam sanci byl jsem tam pet minut .Pristi tyden jsem objednany k dalsimu pravnikovi ,ktery jak jsem slysel je schopny.Coz naplat schopny byti muze ,ale da se vubec muj pripad resit?Napsal jsem muj pripad ,ale nemyslim si ,ze jsem jediny kdo je ve stejne situaci jako ja.Co vy na to? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út květen 03, 2005 9:51 pm Předmět: |
|
|
| Kdyz zajdes za Americkym pravnikem tak ti moc nepomuze, protoze vetsina Amiku nas nema rada, protoze pracujem vic a marodime min nez jakykoli Amik. Ta cesta jak se zlegalizovat tady je, ale musis najit pravnika ktery tomu rozumi. Myslim ze dnesni US vlada se snazi zlegalizovat co nejvice ilegalu, protoze to je prinos pro ekonomiku (kdyz ilegal zacne platit dane). Jinak ja o tom moc info nemam ale jsem presvedcen ze to jde, ale bude to neco stat. V Americe vsechno jde, kdyz na to je. Jestli zjistis nejake info, nebo dobreho pravnika dej nam vedet. Je dobre si delat digitalni kopie vseho co v tomto smeru podnikas. Jinak svatbou to jde kazdopadne i kdyz je bila karticka propadla. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út květen 03, 2005 9:58 pm Předmět: |
|
|
A kdy nam dopovis jak to bylo s tou Kanadou? Mozna by to byl namet pro nove forum .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st květen 04, 2005 6:41 pm Předmět: |
|
|
| amerika je o penezich kdyz je mas dostanes vsechno |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
Zaslal: st květen 04, 2005 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Dopovim vam to ohledne me cesty do Kanady jen me dejte lidi trosku casu.Tady ten cas vazne leti nejak moc rychle. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
koren Anonymní
|
Zaslal: čt květen 05, 2005 7:29 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | amerika je o penezich kdyz je mas dostanes vsechno |
To nevim jestli je pravda.Mam kamarada,co ma firmu,plati dane a ma zazadane o legalni pobyt pres pravnika.Je nze nejak se mu to vlece 7 let.V penezich to nebude. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ppp Anonymní
|
Zaslal: čt květen 12, 2005 8:12 pm Předmět: rada |
|
|
| ahoj jestli tu chces zustat ozen se zaplatis mimo poplatky ktere musis 1000$ fee ze nemas vizum stejne to tu tak dela vetsina mexicanu preskoci plot na hranici a jdou se zenit jestli mas pas nebudou problemy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|