ILEGALNI PRECHOD + SVATBA V USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

ILEGALNI PRECHOD + SVATBA V USA

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
tiskarna

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2005 7:50 pm    Předmět: ILEGALNI PRECHOD + SVATBA V USA Odpovědět s citátem

Dneska jsem nakousnul zajimave tema ohledne meho prechodu do USA.Samozrejme tento pribeh dokoncim.
Toto tema to je vlastne otazka pro vas pro vsechny .Lze v mem pripade pokud jsem tu ilegalne bez viza ziskat zelenou kartu??Uprime receno navstivil jsem pravnika ,ktery byl prijemny jako vostina v pr... a rekl mi ,ze nemam sanci byl jsem tam pet minut .Pristi tyden jsem objednany k dalsimu pravnikovi ,ktery jak jsem slysel je schopny.Coz naplat schopny byti muze ,ale da se vubec muj pripad resit?Napsal jsem muj pripad ,ale nemyslim si ,ze jsem jediny kdo je ve stejne situaci jako ja.Co vy na to?
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2005 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz zajdes za Americkym pravnikem tak ti moc nepomuze, protoze vetsina Amiku nas nema rada, protoze pracujem vic a marodime min nez jakykoli Amik. Ta cesta jak se zlegalizovat tady je, ale musis najit pravnika ktery tomu rozumi. Myslim ze dnesni US vlada se snazi zlegalizovat co nejvice ilegalu, protoze to je prinos pro ekonomiku (kdyz ilegal zacne platit dane). Jinak ja o tom moc info nemam ale jsem presvedcen ze to jde, ale bude to neco stat. V Americe vsechno jde, kdyz na to je. Jestli zjistis nejake info, nebo dobreho pravnika dej nam vedet. Je dobre si delat digitalni kopie vseho co v tomto smeru podnikas. Jinak svatbou to jde kazdopadne i kdyz je bila karticka propadla.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2005 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdy nam dopovis jak to bylo s tou Kanadou? Mozna by to byl namet pro nove forum
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2005 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

amerika je o penezich kdyz je mas dostanes vsechno
tiskarna

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2005 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dopovim vam to ohledne me cesty do Kanady jen me dejte lidi trosku casu.Tady ten cas vazne leti nejak moc rychle.
koren
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2005 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
amerika je o penezich kdyz je mas dostanes vsechno

To nevim jestli je pravda.Mam kamarada,co ma firmu,plati dane a ma zazadane o legalni pobyt pres pravnika.Je Rolling Eyes nze nejak se mu to vlece 7 let.V penezich to nebude.
ppp
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2005 8:12 pm    Předmět: rada Odpovědět s citátem

ahoj jestli tu chces zustat ozen se zaplatis mimo poplatky ktere musis 1000$ fee ze nemas vizum stejne to tu tak dela vetsina mexicanu preskoci plot na hranici a jdou se zenit jestli mas pas nebudou problemy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com