|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: út únor 06, 2007 10:04 am Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | | XxX napsal: | | Marketa_NY napsal: | | XxX napsal: | | Mob napsal: | Marketa,
Pekna nova fotka I like it I like it a lot  |
Marketo, me se taky libi!!!!!!
Jen me mrzi ze to Mob rekl driv a ze si toho vsimnul driv! Ale zase jsem si vsimla driv nez Rig  |
A KDY SI RIG NECEHO VSIMNUL DRIVE?  |
No Markét, zaručuju ti že až si koupíš obrovskej barák s bazénem, saunou a solarkem a k tomu nějakej ten lotus elise, tak BIG Rig si toho okamžitě všimne  |
Sakra..tak to bych tu asi nemela psat, ze uz to vsechno vlastne davno mam co .. jeste bude chtit prijit na navstevu a co ja pak budu delat s tim bilym tygrem co mi hlida barak? Jeste by ho sezral  |
No jestli on Rig uz neni na ceste k tobe  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 315 Bydliště: New York
|
Zaslal: út únor 06, 2007 6:06 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Marketa_NY napsal: | | XxX napsal: | | Marketa_NY napsal: | | XxX napsal: | | Mob napsal: | Marketa,
Jen me mrzi ze to Mob rekl driv a ze si toho vsimnul driv! Ale zase jsem si vsimla driv nez Rig  |
No Markét, zaručuju ti že až si koupíš obrovskej barák s bazénem, saunou a solarkem a k tomu nějakej ten lotus elise, tak BIG Rig si toho okamžitě všimne  |
Sakra..tak to bych tu asi nemela psat, ze uz to vsechno vlastne davno mam co .. jeste bude chtit prijit na navstevu a co ja pak budu delat s tim bilym tygrem co mi hlida barak? Jeste by ho sezral  |
No nekdo mi to pod oknama dneska vecer hulakal! Ale tygr zarval ... a ten clovicek dohulakal ... hmm doufam,ze rano nebudu na driveway zametat Rigovo kosticky ... nesnasim kdyz mi nekdo pred barakem dela bordel  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: st únor 07, 2007 2:42 am Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | | XxX napsal: | | Marketa_NY napsal: | | XxX napsal: | | Marketa_NY napsal: | | XxX napsal: | | Mob napsal: | Marketa,
No nekdo mi to pod oknama dneska vecer hulakal! Ale tygr zarval ... a ten clovicek dohulakal ... hmm doufam,ze rano nebudu na driveway zametat Rigovo kosticky ... nesnasim kdyz mi nekdo pred barakem dela bordel  |
No tak to byl on, proto se tu uz par dni neukazal. Tak ja vyhrabu tu jeho slavnou fotku z tabla z roku 1956 a dam ji sem na jeho čest a pamatku  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 802 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
Prestante se o me hadat nebo zase pretizite server jako posledne, kdyz jsem sem naivne tu fotku dal Karel od te doby nespi, trikrat uz ji vyhodili z prace, pac misto aby delala, tak porad jen zamilovane vzdychala a myslela na me. Donedavna se hrde hlasila ke svemu veku, nez jsem sem napsal, ze vsem moji velke lasce bylo 19, kdyz jsem se seznamili a najednou je Karlovi 20 .
Hmmmmmmmmm...?
Obe jste do me zamilovane az po usi, jen se to stydite priznat .
BTW. vsichni tu uz asi pochopili, ze s barakem, bazenem a nalestenou hromadou srotu jako je Elise, udela Marketa spis dojem na tebe, Karle. Takze by asi spis mela vyhlizet ten tvuj "novy Lexus" nez muj Freightliner . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 9:10 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Prestante se o me hadat nebo zase pretizite server jako posledne, kdyz jsem sem naivne tu fotku dal Karel od te doby nespi, trikrat uz ji vyhodili z prace, pac misto aby delala, tak porad jen zamilovane vzdychala a myslela na me. Donedavna se hrde hlasila ke svemu veku, nez jsem sem napsal, ze vsem moji velke lasce bylo 19, kdyz jsem se seznamili a najednou je Karlovi 20 .
Hmmmmmmmmm...?
BTW. vsichni tu uz asi pochopili, ze s barakem, bazenem a nalestenou hromadou srotu jako je Elise, udela Marketa spis dojem na tebe, Karle. Takze by asi spis mela vyhlizet ten tvuj "novy Lexus" nez muj Freightliner . |
No Karle, ted jsi me navnadil, a uz jedu za Marketou, a ty ses zase tam kdes byl LOL  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Big_Rig napsal: | Prestante se o me hadat nebo zase pretizite server jako posledne, kdyz jsem sem naivne tu fotku dal Karel od te doby nespi, trikrat uz ji vyhodili z prace, pac misto aby delala, tak porad jen zamilovane vzdychala a myslela na me. Donedavna se hrde hlasila ke svemu veku, nez jsem sem napsal, ze vsem moji velke lasce bylo 19, kdyz jsem se seznamili a najednou je Karlovi 20 .
Hmmmmmmmmm...?
No Karle, ted jsi me navnadil, a uz jedu za Marketou, a ty ses zase tam kdes byl LOL  |
JEN KLIDNE DOJET ... AT MA RIG ZASE O CEM PSAT UDELAME SI TADY DIVCI JIZDU .. NEBO VALKU? ... PRECE SE O NEJ NEBUDEME PRAT NE? JESTE SI BUDE PRAT ABY TU BYL S NAMA A DELAL "NASTY THINGS WITH US"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Prestante se o me hadat nebo zase pretizite server jako posledne, kdyz jsem sem naivne tu fotku dal Karel od te doby nespi, trikrat uz ji vyhodili z prace, pac misto aby delala, tak porad jen zamilovane vzdychala a myslela na me. Donedavna se hrde hlasila ke svemu veku, nez jsem sem napsal, ze vsem moji velke lasce bylo 19, kdyz jsem se seznamili a najednou je Karlovi 20 .
Hmmmmmmmmm...?
TEDA DIKY BOHU ZE NEZNAS MUJ PRAVY VEK .. JESTE BYS ME TU ROZNESL NA KOPYTECH
A MY TO TEDA PRIZNAVAME ... ZE TE OBE DVE SILENE MILUJEME A BUDEME SE O TEBE RVAT JAKO PSI KDYZ TI TO UDELA DOBRE !!! CO TREBA TAKOVA RVACKA V BAHNE?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po únor 12, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | | Big_Rig napsal: | Prestante se o me hadat nebo zase pretizite server jako posledne, kdyz jsem sem naivne tu fotku dal Karel od te doby nespi, trikrat uz ji vyhodili z prace, pac misto aby delala, tak porad jen zamilovane vzdychala a myslela na me. Donedavna se hrde hlasila ke svemu veku, nez jsem sem napsal, ze vsem moji velke lasce bylo 19, kdyz jsem se seznamili a najednou je Karlovi 20 .
Hmmmmmmmmm...?
A MY TO TEDA PRIZNAVAME ... ZE TE OBE DVE SILENE MILUJEME A BUDEME SE O TEBE RVAT JAKO PSI KDYZ TI TO UDELA DOBRE !!! CO TREBA TAKOVA RVACKA V BAHNE?  |
haha Rig to cte, a ani nemuze psat protoze ma obe ruce plny  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: út únor 13, 2007 3:09 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Marketa_NY napsal: | | Big_Rig napsal: | Prestante se o me hadat nebo zase pretizite server jako posledne, kdyz jsem sem naivne tu fotku dal Karel od te doby nespi, trikrat uz ji vyhodili z prace, pac misto aby delala, tak porad jen zamilovane vzdychala a myslela na me. Donedavna se hrde hlasila ke svemu veku, nez jsem sem napsal, ze vsem moji velke lasce bylo 19, kdyz jsem se seznamili a najednou je Karlovi 20 .
Hmmmmmmmmm...?
haha Rig to cte, a ani nemuze psat protoze ma obe ruce plny  |
TAK TED JSI NA TO KAPLA  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út únor 20, 2007 9:32 am Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: |
A MY TO TEDA PRIZNAVAME ... ZE TE OBE DVE SILENE MILUJEME A BUDEME SE O TEBE RVAT JAKO PSI ... |
Was there any doubt - EVER? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: út únor 20, 2007 9:50 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Marketa_NY napsal: |
A MY TO TEDA PRIZNAVAME ... ZE TE OBE DVE SILENE MILUJEME A BUDEME SE O TEBE RVAT JAKO PSI ... |
Was there any doubt - EVER? |
omg ................. ohm..............omg omg ........................................................................omg omg .................................\ dlouha pauza ................omg omg ....................................................... NOPE
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út únor 20, 2007 10:22 am Předmět: |
|
|
You missed me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Couldn't eat, couldn't sleep, could pee straight, 'cause you were thinking about me!
Aaah, that's sooooooo cute !
Omlouvam se, ze jsem nenapsal driv - propast Valetines Day je pro romatika jako jsem ja velka ostuda. Nejaky zpusob jak bych to mohl napravit? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
|
Zaslal: út únor 20, 2007 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | You missed me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Couldn't eat, couldn't sleep, could pee straight, 'cause you were thinking about me!
Aaah, that's sooooooo cute !
Omlouvam se, ze jsem nenapsal driv - propast Valetines Day je pro romatika jako jsem ja velka ostuda. Nejaky zpusob jak bych to mohl napravit? |
PUGET KYTEK, KRABICE COKOLADY A PLNOU NOC SEXU A MOZNA PRIZNAM,ZES MI TEDA CHYBEL  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: út únor 20, 2007 7:27 pm Předmět: |
|
|
.gif) |
|