|
|
| Autor |
Zpráva |
Apolio
Registrace: 12. 02. 2007 Příspěvky: 17
|
Zaslal: po únor 12, 2007 12:56 pm Předmět: Prace Chicago a okoli bez SSN |
|
|
Je mozne sehnat praci v Chicagu a okoli bez SSN?
Existuji agentury nebo kde se da o praci dozvedet?
Nemohu tu najit naprosto nic.
Klidne za praci odcestuji do jineho statu, znate jiny stat, kde se da sehnat prace?
Ma anglictina je zakladni
Prosim jen o konkretni kontakty, reci: typu prace je vsude nebo nekde se zeptej jsou reci, ktere mne do usa dostaly, ale nepotvrdili se, takze se ze me stal zebrak. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 424 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: po únor 12, 2007 4:28 pm Předmět: |
|
|
| zeptej se v PRAZE na uradu prace.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Apolio
|
Zaslal: po únor 12, 2007 7:12 pm Předmět: To Hanek |
|
|
| No ne, z jake k***y vylezl blbecek jako jsi ty? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: po únor 12, 2007 10:09 pm Předmět: Re: To Hanek |
|
|
| Apolio napsal: | | No ne, z jake k***y vylezl blbecek jako jsi ty? |
Hele, jestli mluvis s kazdym jako na tomhle foru, tak se nedivim ze nemuzes sehnat praci.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Apolio
|
Zaslal: út únor 13, 2007 2:38 pm Předmět: Re: To Hanek |
|
|
| Nikl napsal: | | Apolio napsal: | | No ne, z jake k***y vylezl blbecek jako jsi ty? |
Hele, jestli mluvis s kazdym jako na tomhle foru, tak se nedivim ze nemuzes sehnat praci.  |
Je do kazano, ze nejen clovek se umi smat, ale i zvirata.
Dale.. muj slovnik nema zadny vliv na to, ze se na tomto foru neobjevuji zadne inzeraty ohledne prace v Chicagu. Pokud si to myslis, mel bys navstivit psychiatra ohledne viry na telepatii a podobne nesmysly. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 902 Bydliště: Praha
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1206 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út únor 13, 2007 3:37 pm Předmět: |
|
|
Henku a Niklu, přece ho nebudete brát vážně. Někdo si z nás jen dělá srandu. Český humor.
Přece nikdo nebude nadát všem jak jsou blbí, když chce pomoc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: út únor 13, 2007 8:04 pm Předmět: Re: To Hanek |
|
|
| Apolio napsal: | | Nikl napsal: | | Apolio napsal: | | No ne, z jake k***y vylezl blbecek jako jsi ty? |
Dale.. muj slovnik nema zadny vliv na to, ze se na tomto foru neobjevuji zadne inzeraty ohledne prace v Chicagu. Pokud si to myslis, mel bys navstivit psychiatra ohledne viry na telepatii a podobne nesmysly. |
Tak jsi me to vsechno vypovidal a jsem rad ze se ti "ulevilo"
Ted to hlavni. Jakou praci shanis? Jestli nechces delat rukama, tak toho zrejme moc nesezenes.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 471 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: út únor 13, 2007 8:42 pm Předmět: Re: To Hanek |
|
|
| Nikl napsal: | | Apolio napsal: | | Nikl napsal: | | Apolio napsal: | | No ne, z jake k***y vylezl blbecek jako jsi ty? |
Tak jsi me to vsechno vypovidal a jsem rad ze se ti "ulevilo"
Ted to hlavni. Jakou praci shanis? Jestli nechces delat rukama, tak toho zrejme moc nesezenes.  |
A nebo Tvuj predek musi byt Rocquefeller  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Apolio
|
Zaslal: út únor 13, 2007 9:17 pm Předmět: Zadal jsem konkretni kontakty, ne reci ceskych idiotu |
|
|
| czolgos o rubrice inzerce na tomto serveru vim, dekuji presto za informaci. Ale v te rubrice je hovno a ne inzeraty. Pokud je tam nejaky inzerat, tak rozhodne ne z Chicaga, ale z Floridy, Karoliny, Atlanty a kdekoli jinde, jen ne Chicago a ja se ptal na stav v Chicagu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: út únor 13, 2007 11:00 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | Henku a Niklu, přece ho nebudete brát vážně. Někdo si z nás jen dělá srandu. Český humor.
Mlynku, nadava nam protoze mu nejaci "blbci" v Cechach rekli ze tu muze delat bez problemu i bez pracovniho povoleni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
|
Zaslal: út únor 13, 2007 11:44 pm Předmět: |
|
|
| Nikl napsal: | | pdmlynek napsal: | Henku a Niklu, přece ho nebudete brát vážně. Někdo si z nás jen dělá srandu. Český humor.
Mlynku, nadava nam protoze mu nejaci "blbci" v Cechach rekli ze tu muze delat bez problemu i bez pracovniho povoleni. |
Nikle, to nemuseli byt jen 'blbci z Cech'. Nedavno jsem si dopisovala s jednou holcinou, ktera sem chtela odjet i s pritelem jen tak 'na blint' na turisticke s tim, ze ji nekdo ze znamych zajisti praci. A ten 'nekdo' byl z US. Veskerymi silami jsem se ji to snazila rozmluvit, protoze sice muze mit stesti, ale taky ne - a kdo vi, co ti 'znami' jsou zac a kdovi, kde by skoncila. A taky muze delat za par centu a ten 'nekdo' shrabne zbytek ... takze - podle me - docela riziko (muzu se mylit, ale porad je lepsi si v 18 sehnat au-pair nebo studentske ci tak) a vysledek nejisty. No, nakonec to ted vypada, ze sehnala legalni praci v jine zemi (take krasne) a to je moc dobre. Preju ji to. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
|
Zaslal: út únor 13, 2007 11:46 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | Henku a Niklu, přece ho nebudete brát vážně. Někdo si z nás jen dělá srandu. Český humor.
Mlynku, ano, je tam trochu te ceske ironie, ale na druhou stranu mi take prijde, ze tenhle clovek nekomu sakra naletel - presne, jak psal Nikl ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Apolio
|
Zaslal: st únor 14, 2007 12:17 am Předmět: To Dana_MI |
|
|
| Dana_MI napsal: | | pdmlynek napsal: | Henku a Niklu, přece ho nebudete brát vážně. Někdo si z nás jen dělá srandu. Český humor.
Mlynku, ano, je tam trochu te ceske ironie, ale na druhou stranu mi take prijde, ze tenhle clovek nekomu sakra naletel - presne, jak psal Nikl ... |
Dana_MI, dik, vystihla jsi to velmi dobre, jsi chytra , soudna a vnimava holka. Jinak, ne naletel, spise ten nekdo uz mnoho let je legalni a proto nedokazal propocit realne financne situaci, coz je, nedivim se, slozite.
Nicmene, je mi zatezko se smirit s pohledem na ekonomickou situaci ceske republiky u lidi, kteri ziji delsi cas v USA. Jejich pohled jim nevykresluje ani tak vzpominka na CR, jako spise nesmirna laska k americe, k jeji otevrenosti, stedrosti a proste nadrazenosti. To zpusobuje, ze pak si mysli, ze at tady clovek dela cokoli, presto je to tisickrat lepsi, nez mit nejlepsi praci v CR.
Tato laska k USA, je stejna, jako laska k cemukoli, predevsim k opacnemu pohlavi. Je proste slepa, najivni a s prominutim naprosto fanaticka.
Ma sve klady i zapory, ale tolik narodniho sebevedomi jako maji americani, zvlaste ti z rad pristehovalcu, nema nikdo z celeho sveta.
Amerika se stala nabozenstvim.
Je hlasano vsude toto nabozenstvi a je prolhane a slepe a realita stejne uboha, jako v kteremkoli jinem state.
Ne nadarmo se mnoho Americanu utapi v alkoholu a kazdy American ma sveho psychiatra.
Nicmene pravdou je, ze kdo se stane jednou Americanem, ma se opravdu lip ekonomicky v porovnani s Ceskou Republikou.
Ale o tom se mlci, mlci se o tom, ze clovek se musi stat Americanem, aby se mel opravdu lip.
A stat se Americanem, to je v dnesni dobe tak pekelna cesta, ze se z toho muze clovek posrat, nebo jeste lepe: koupit si v cesku domek na vsi, v klidu tam zit, dojizdem do mesta za obycejnou praci a v podstate mit zivot stejny, jako bezny American.
Na tu dovolenou v petihvezdickovem hotelu nekde v Egypte nebo Recku na tyden clovek za rok nasetri i v Cesku i s platem naprosto prumernym.
Hold, malo, velmi malo se v Cesku vi o dnesnim stavu pracovniho trhu v USA pro ilegaly.
Protoze kazdy tady hlasa jen to hloupe americke nabozenstvi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: st únor 14, 2007 12:38 am Předmět: Re: To Dana_MI |
|
|
| Apolio napsal: | | Dana_MI napsal: | | pdmlynek napsal: | Henku a Niklu, přece ho nebudete brát vážně. Někdo si z nás jen dělá srandu. Český humor.
Dana_MI, dik, vystihla jsi to velmi dobre, jsi chytra , soudna a vnimava holka. Jinak, ne naletel, spise ten nekdo uz mnoho let je legalni a proto nedokazal propocit realne financne situaci, coz je, nedivim se, slozite.
Nicmene, je mi zatezko se smirit s pohledem na ekonomickou situaci ceske republiky u lidi, kteri ziji delsi cas v USA. Jejich pohled jim nevykresluje ani tak vzpominka na CR, jako spise nesmirna laska k americe, k jeji otevrenosti, stedrosti a proste nadrazenosti. To zpusobuje, ze pak si mysli, ze at tady clovek dela cokoli, presto je to tisickrat lepsi, nez mit nejlepsi praci v CR.
Tato laska k USA, je stejna, jako laska k cemukoli, predevsim k opacnemu pohlavi. Je proste slepa, najivni a s prominutim naprosto fanaticka.
Ma sve klady i zapory, ale tolik narodniho sebevedomi jako maji americani, zvlaste ti z rad pristehovalcu, nema nikdo z celeho sveta.
Amerika se stala nabozenstvim.
Je hlasano vsude toto nabozenstvi a je prolhane a slepe a realita stejne uboha, jako v kteremkoli jinem state.
Ne nadarmo se mnoho Americanu utapi v alkoholu a kazdy American ma sveho psychiatra.
Nicmene pravdou je, ze kdo se stane jednou Americanem, ma se opravdu lip ekonomicky v porovnani s Ceskou Republikou.
Ale o tom se mlci, mlci se o tom, ze clovek se musi stat Americanem, aby se mel opravdu lip.
A stat se Americanem, to je v dnesni dobe tak pekelna cesta, ze se z toho muze clovek posrat, nebo jeste lepe: koupit si v cesku domek na vsi, v klidu tam zit, dojizdem do mesta za obycejnou praci a v podstate mit zivot stejny, jako bezny American.
Na tu dovolenou v petihvezdickovem hotelu nekde v Egypte nebo Recku na tyden clovek za rok nasetri i v Cesku i s platem naprosto prumernym.
Hold, malo, velmi malo se v Cesku vi o dnesnim stavu pracovniho trhu v USA pro ilegaly.
Protoze kazdy tady hlasa jen to hloupe americke nabozenstvi. |
Nepochopim, co te tedy v USA "drzi", kdyz to tu nemas moc rad. Praci taky nemas, psal jsi ze jsi zebrak.
Myslim si, ze pro tebe Amerika neni. Vrat se do Cech, tam ti bude dobre.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|