Cestujete do CR?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Cestujete do CR?
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
krokodill

Registrace: 07. 02. 2007

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 3:09 pm    Předmět: Cestujete do CR? Odpovědět s citátem

Prosím, jestli někdo bude v únoru, březnu nebo dubnu cestovat do Česka a byl by ochoten mi přivést jednu věc .... Smile

pavlik.miro(zavinAC)seznam.cz
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty mas ale opravdu velkou duveru v lidi
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela bych rad vedel co bys tak nutne potreboval Question Cool
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 7:50 am    Předmět: Re: Cestujete do CR? Odpovědět s citátem

krokodill napsal:
Prosím, jestli někdo bude v únoru, březnu nebo dubnu cestovat do Česka a byl by ochoten mi přivést jednu věc .... Smile

pavlik.miro(zavinAC)seznam.cz

Musi to byt neco zakazaneho, kdyz uz to tady nechces primo napsat. Mozna drogy a zbrane? Good luck Wink
krokodill

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemohl jsem dřív na počítač, takže jsem nemohl napsat, oč se jedná. Pro zvědavé - nejedná se o nic nelegálního, prostě to pouze vyjde levněji. A tady to je: http://www.detectordepot.com/minelab_explorer_se.htm
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha - tak to chces hledat zlato nebo nevybuchle miny Wink ?
krokodill

PříspěvekZaslal: čt únor 08, 2007 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevybuchlé miny raději neé, aby se náhodou při hledání nestala vybuchlou Laughing

A na zlato Question Je to takovej velkej kůň,ne malej koníček; člověk je rád, že najde aspoň něco, prakticky každý nález je pro hledače uřčitým způsobem malý poklad. Je to opravdu za 1) o adrenalinu - co že to tam pod tou cívkou pípá, za 2) o relaxu - ve volných chvílích se procházet v přírodě, a za 3) o učení - hledat v mapách, knihách, internetu, historii určité lokality, na kterou chci jít hledat Embarassed
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak proc to neposles balikem????? Rolling Eyes
krokodill

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to neposílám, naopak, já potřebuji, aby to někdo přivezl pro mne. A když si to nechám poslat balíkem, tak zaplatím šílený clo a daň, tj cca 7000Kč. Proto je pro mne výhodnější, když by mi to někdo přivezl... Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krokodill napsal:
Já to neposílám, naopak, já potřebuji, aby to někdo přivezl pro mne. A když si to nechám poslat balíkem, tak zaplatím šílený clo a daň, tj cca 7000Kč. Proto je pro mne výhodnější, když by mi to někdo přivezl... Wink

To bych se divil, ze by se za clo platilo tolik penez. Rolling Eyes
Byli jsme pred 2 lety v Nemecku a nechali jsme si poslat kukackove hodiny. Zadne clo jsem neplatil. To uz zaplatila firma pres kterou jsem to koupil.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krokodill napsal:
nemohl jsem dřív na počítač, takže jsem nemohl napsat, oč se jedná. Pro zvědavé - nejedná se o nic nelegálního, prostě to pouze vyjde levněji. A tady to je: http://www.detectordepot.com/minelab_explorer_se.htm

A jak by sis to predstavoval? Ze by to jako nekdo koupil za svoje penize a poslal by ti to. A pak to z tebe "soudne" vymahal Wink
krokodill

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V nadpisu se ptám, jestli někdo cestuje do CR. To znamená, že až by přiletěl do CR, sešli by jsme se na letišti a já bych mu za detektor předal částku. Aby to poslal, to by musel být blázen. Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krokodill napsal:
V nadpisu se ptám, jestli někdo cestuje do CR. To znamená, že až by přiletěl do CR, sešli by jsme se na letišti a já bych mu za detektor předal částku. Aby to poslal, to by musel být blázen. Laughing

Vzdyt to je to same. Nekdo to koupi, priveze to a na letisti nikdo cekat nebude. Co s nim pak bude dotycny delat Rolling Eyes
krokodill

PříspěvekZaslal: ne únor 11, 2007 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, jak to lépe napsat, ale ten detektor je můj sen, jen tak bych se ho nevzdal. To by mne muselo přejet auto, abych tam nebyl....
krokodill

PříspěvekZaslal: st únor 14, 2007 4:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu se nenajde nikdo, kdo by mi pomohl? Laughing Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com