VELICE DULEZITE - ZRUSEN DCF V PRAZE !!!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

VELICE DULEZITE - ZRUSEN DCF V PRAZE !!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 4:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy Very Happy Very Happy

mne nikdo zadne iluze o manzelstvi brat nemusel. Nikdy jsem zadne nemel. v hloubi duse jsem vzdycky vedel, ze je to nejaka blbost, kterou nam proste po staleti vnucovali, az se z toho stala blba samozrejmost, ktere se ted stejne dlouho budeme zbavovat. Tak jako ostatne celeho kultu Jezise Krista a "pisma svateho" Rolling Eyes
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 09, 2007 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Very Happy Very Happy Very Happy

mne nikdo zadne iluze o manzelstvi brat nemusel. Nikdy jsem zadne nemel. v hloubi duse jsem vzdycky vedel, ze je to nejaka blbost, kterou nam proste po staleti vnucovali, az se z toho stala blba samozrejmost, ktere se ted stejne dlouho budeme zbavovat. Tak jako ostatne celeho kultu Jezise Krista a "pisma svateho" Rolling Eyes

Twisted Evil Wink
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 12:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Nikl napsal:

Mlynku a co pripad O.J. Simpson?

Pokud vím, tak O.J. Simpson nic nenahrával a nepodváděl.

Nepodvadel jo? Rolling Eyes A co ta rukavice, co mu soudu rekli at si ji navlikne. No mozna reknes ze byla scvrkla, ale i tak do ni rukou "podivne" lezl. Twisted Evil
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Mob"]
pdmlynek napsal:
Jó, a pákrát jsem je crashoval (asi 10 let než vyšel film Nesvatbovi (“Wedding Crashers”))

Laughing Laughing Mlynku, to jsi si trosku pridal ne. Sice jsem te nikdy nevidel, ale nedokazu si te predstavit jako nekho kdo jde crash wedding Laughing

To je tedy fakt, ani ja bych si nedokazal predstavit Mlynka, jak "radi" na nejakem party Very Happy

Kdysi jsem jeste v Cechach videl italskou komedii "Moji pratele". Mozna ze se na to nekdo pamatuje. Byli to kaky nejaci chlapici(uz postarsi), kteri chodili na ruzna party a podobne a nikdo je tam neznal. Byl to docela dobry film. Smile
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikl napsal:
Mob napsal:
pdmlynek napsal:
Jó, a pákrát jsem je crashoval (asi 10 let než vyšel film Nesvatbovi (“Wedding Crashers”))

Laughing Laughing Mlynku, to jsi si trosku pridal ne. Sice jsem te nikdy nevidel, ale nedokazu si te predstavit jako nekho kdo jde crash wedding Laughing

To je tedy fakt, ani ja bych si nedokazal predstavit Mlynka, jak "radi" na nejakem party Very Happy

Kdysi jsem jeste v Cechach videl italskou komedii "Moji pratele". Mozna ze se na to nekdo pamatuje. Byli to kaky nejaci chlapici(uz postarsi), kteri chodili na ruzna party a podobne a nikdo je tam neznal. Byl to docela dobry film. Smile

Panove, tak to ja si Mlynka predstavit docela dobre dokazu; hodnekrat jsem zazila, ze nekdo, kdo se v prvni chvili nezdal, se pak 'vybarvil' uplne jinak Wink .
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dana_MI napsal:
Nikl napsal:
Mob napsal:
pdmlynek napsal:

Panove, tak to ja si Mlynka predstavit docela dobre dokazu; hodnekrat jsem zazila, ze nekdo, kdo se v prvni chvili nezdal, se pak 'vybarvil' uplne jinak Wink .

Jo jo, rika se: "Ticha voda brehy mele" Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com