|
|
| Autor |
Zpráva |
Tomas Anonymní
|
Zaslal: čt leden 13, 2005 6:08 pm Předmět: Prace na internetu |
|
|
Pracujte na internetu. vyskoke vydelky pro kazdeho navstivte http://URLbyloSmazano velice jednoduche a 100% vydelky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt leden 13, 2005 10:04 pm Předmět: skvelej napad |
|
|
Prave jsem dostal skvelej napad. Udela se seznam *S*P*A*M* kteri oblbuji lidi jen pro svuj vlastni vydelek. Oblbovat lidi takovyma nesmyslama se nema. je to jako amway nebo herbalife vydela jen par lidi na hore a ti ostatni maj smulu. porad se divim ze se jeste najdou lidi co na tohle naleti, a ty Tomasi si urcite byl jednim z tech co se nechaly oblbnout. snadna cesta k penezum neni, bud mas stesti, nebo musis drit a je jedno jakou praci delas. slibovat nekomu ze vydela, ale napred ze musi zaplatit za nic, je opravdu stupidni.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tomas Anonymní
|
Zaslal: pá leden 14, 2005 11:04 am Předmět: |
|
|
Tak tohle presně říkají lidi, co to nikdy nezkusili a neví o co jde a vše znají jenom z vyprávění. V ČR je každý multilevel a pod. podvod, protože každý si myslí, že mu systém vydělá miliony bez práce. Ale ono je to jinak, a tak potom začnou rozhlašovat, že je to na HOV.O a začnou to pomlouvat.
Navím, jak můžeš říci, že Herbalife je podvod, když je to perfektní a spolehlivá firma s perfektníma produktama. Herbalife je dost úspěšná firma po celém světě. Jediné co nabízejí jako přivýdělek je klasické US affiliate, ale v ČR to zase pochopili tak, že to má vydělávat milióny a když ne tak je to na...........
Kdyby se v ČR nevyskytovalo tolik podvodníků. kteří kazí jméno těmhle firmám, tak je klid. Jenže to se pak udělá reportáž na IDI NOVĚ a všichni tomu věří.
Když už někoho napadáš, tak si zaměť před svojim práhem. Ty reklamy od GOOGLE jsou příjem pro tebe. Za každý kliknutí Ti jdou penízky do kapsy. Na starém Chicagu nic takového nebylo.
Nemá cenu to nějak dál rozebírat, každý má názor svůj. Já jsem nenaletěl a naopak, starám se. Internet je celosvětový a neznamená to, že ta moje nabídka je jenom pro US. V budoucnu se internet bude jenom rozrůstat .......
Přeju Ti, ať se Ti daří co nejlépe v novém chicagu. Škoda, že padnul Charles, byl to nejlepší admin na US webech.
Ps: Neboj, už Ti sem psát nebudu tak hodně zdaru |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá leden 14, 2005 11:14 am Předmět: se zamysli |
|
|
Tak se zamysli co je princip MLM? pro tebe abys vydelel, musel by jsi sehnat milion lidi kteri by zaplatili, kazdy clovek z toho milionu lidi aby vydelal stejny prachy jako ty by musel najit taky milion lidi no a to uz mame milion milionu, takze z toho logicky vychazi ze prachy vydelaj jen ti prvni co to s tim zacali. podivej na amway kolik lidi z toho zbohatlo? jen ti co s tim zacaly ti ostatni jen plati prehnane castky za standartni produkty.
Jo k tem reklamam od googlu:
podle meho nazoru to je celkem zajimavy zdroj informaci protoze se vetsinou google inzerat vztahuje k tematu na strance.
A hlavne to nikoho nic nestoji, ty nutis lidi platit za nesmysly.
Tech par dolaru co to vydela ani nepokreje naklady za hosting. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
essence
Registrace: 14. 01. 2005 Příspěvky: 63
|
Zaslal: pá leden 14, 2005 7:00 pm Předmět: |
|
|
Ano, Herbalife je naprosto neskodna firma ve smyslu, ze jeji vyrobky sice nejsou, co se prezentuje, ale jsou zdravi nezavadne. To je tak asi vse.
Jinak diky za nove Chicago, budes to mit tezke, protoze samozrejme, ac web provozujes na vlastni naklady, vdeku se tady, mezi touhle sebrankou, asi hned tak nedockas. Si zase koleduju...
Ba ne - nastesti je tady par moc prima lidi a doufam, ze zase nejadou cestu zpet. A pozdrav mi Charlese! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Litlle_stoney
Registrace: 14. 01. 2005 Příspěvky: 9
|
Zaslal: po leden 17, 2005 8:41 am Předmět: ESSENCE |
|
|
Ani nevis jak moc se tesim na tve pripominky a obcas krasnou vymenu nazoru, ktera me po dlouha leta zprijemnovala zivot v tak dlouhem dni u pocitace v praci...
Zdravi Stoney |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po leden 17, 2005 10:45 am Předmět: |
|
|
Really? Muzeme zacit!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
essence
|
Zaslal: po leden 17, 2005 10:46 am Předmět: |
|
|
No jooo, jeste se tak prihlasit.... ))))))
Uplne popravde - Chicago-cz mi desne chybelo.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
essence
|
Zaslal: po leden 17, 2005 10:49 am Předmět: |
|
|
Kdyby NAHODOU prisel Mike - muj obrazek NENI hamburger, je to Slunce....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kcvorel
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 12
|
Zaslal: st leden 19, 2005 6:04 am Předmět: |
|
|
A H O J vsem
Uz nevim,kdo napsal,ze pachatel se rad vraci na misto cinu,ale neco pravdy na tom bude
Essence ,jsem moc rad ,ze te vidim ve tve obvykle pohode a u Mikeho je pohoda konstanta nemenna.........ale ted musim jit sam sebe vykoristovat ,ale priste toho nakecam vic.......
Zatim ahoj vsem a hezky den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
essence
|
Zaslal: st leden 19, 2005 10:12 am Předmět: |
|
|
KCV - ani nevis, jak rada vas tady zase mam hezky pohromade....
Se mi stejskalooooooooooooooooo................  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
karel
Registrace: 14. 01. 2005 Příspěvky: 14
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 9:03 am Předmět: Chatovani? |
|
|
Muzu mit prosbu/ideu?
Chicago-cz je bomba vec, jsem vdecny za to ze existuje, na druhou stranu, jsou zde uzivatele (nic proti nim!!), kteri ale tento web pouzivaji spise pro "obycejne chatovani", misto pro konstruktivni prispevky. Myslim, ze webu na chatovani je dost, samozrejme uvitam co nejvice uzivatelu na tomto situ, i hodne prispevku, ale bavit se zde o nicem, ma to cenu? proto vas uprimne a uctive zadam, nechatujte zde...
P.S. Spatne se potom orientuje v prispevcich a "informacich obecne"
diky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 12:06 pm Předmět: Re: Chatovani? |
|
|
...ale bavit se zde o nicem, ma to cenu? proto vas uprimne a uctive zadam, nechatujte zde...
------------------------
Rubrika "VOLNE TEMA" existuje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
karel
Registrace: 14. 01. 2005 Příspěvky: 14
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 12:51 pm Předmět: Re: Chatovani? |
|
|
| Anonymous napsal: |
Rubrika "VOLNE TEMA" existuje. |
Tim lepe, at se tam vsichni vyradi podle libosti...ale zrovna v rubrice Volne tema je jen jeden prispevek
Ale nemusi to byt zrovna v jinych rubrikach... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Redneck
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 68 Bydliště: Deep South
|
Zaslal: pá leden 21, 2005 10:15 pm Předmět: |
|
|
Sorry, Karle,
ale tady je to tradice. Chat je neco uplne jineho. Pro mne, a myslim, ze nejenom pro me je chicago predevsim spolecenska udalost, prilezitost si pokecat (virtualne). Vzhledem k tomu kde ziji a kde pracuji potkam za tyden vic myvalu nez lidi. No a o Cesich ani nemluve... Ne nadarmo se to puvodne jmenovalo "Nastenka", ze...? Nebud' suchar ...
Zdravi Mike. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|