|
|
| Autor |
Zpráva |
jeni3 Anonymní
|
Zaslal: so únor 03, 2007 2:37 pm Předmět: podvod vizum |
|
|
Ahoj, potrebovala bych a moc Vas prosim o radu.. Budu si zadat o turisticke vizum, ale jsem bez prace, vedena na UP, a tak me napadlo,zda by slo zfalsovat razitko na vizum. Zkouma to nekdo? Jednoduse by mi kamaradka napsala,jakoze u ni pracuji... Potrebuji ho nutne dostat,a myslim,ze jako nezamestnana a s dcerou nemam sanci.. Dekuji za pomooc...Ma nekdo podobne zkusenosti ?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: so únor 03, 2007 2:51 pm Předmět: Re: podvod vizum |
|
|
| jeni3 napsal: | Ahoj, potrebovala bych a moc Vas prosim o radu.. Budu si zadat o turisticke vizum, ale jsem bez prace, vedena na UP, a tak me napadlo,zda by slo zfalsovat razitko na vizum. Zkouma to nekdo? Jednoduse by mi kamaradka napsala,jakoze u ni pracuji... Potrebuji ho nutne dostat,a myslim,ze jako nezamestnana a s dcerou nemam sanci.. Dekuji za pomooc...Ma nekdo podobne zkusenosti ?  |
No nevim, ale nemyslim si ze ti to visum daj. Oni az tak blby nejsou, ale muzuse mylit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jeni3 Anonymní
|
Zaslal: so únor 03, 2007 2:58 pm Předmět: Re: podvod vizum |
|
|
Nikl, myslis si, ze mi prijdou na to,ze jsem si dala jen falesne razitko.?? Myslis si,ze so oni opravdu overuji tveho zamestnavatele? Dekuji moc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1035 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so únor 03, 2007 5:46 pm Předmět: |
|
|
| Nejde jen o zamestnavatele. Podivaji se ti na vypis z uctu a kdyz tam nebudes mit pravidelny prijem z prace, tak budes mit co vysvetlovat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jeni3 Anonymní
|
Zaslal: so únor 03, 2007 6:17 pm Předmět: |
|
|
Ja uz tedy nevim jak dal.... Ja budu mit vypis z uctu za 3 mesice, ten si zaridim, ale oni jestli chapu dobre, muzou jit az zpetne treba rok? Ja myslela,ze se v tom moc nestouraji..Ze jim jde pouze o to, videt razitko a vypisy z uctu.. Anebo mam radeji zustat vedena na UP a jet tam jen na zvaci dopis, na prazdniny? Prosim, poradte, ja uz nevim jak dal.. Ale potrebuji tam pred prazdninami byt.. Dekuji moooc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so únor 03, 2007 7:23 pm Předmět: |
|
|
Mas par moznosti:
1: najdi si praci.....
2: zacni trenovat plavani na dlouhe vzdalenosti....
Ale vazne; dej si dohromady co mas a skus to. V nejhorsim ti to jenom nedaji. Znam lidi co dostali vizum kde na vypisu z uctu nemeli skoro zadne penize. Pozivaci list pomuze a priprav si plan cesty, co chces v uSA videt. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1385 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so únor 03, 2007 9:51 pm Předmět: Re: podvod vizum |
|
|
| jeni3 napsal: |
Budu si zadat o turisticke vizum, ... |
| jeni3 napsal: |
Ale potrebuji tam pred prazdninami byt... |
No, zníš dosti zoufale (jseš prý ochotná lhát o zaměstnání, což může přestupek trestaný až 6 měsíců v žaláři, falšovat legální dokumenty, což může být trestaný i přes rok). Mohl bych se zeptat proč je to tak nutné? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: so únor 03, 2007 11:58 pm Předmět: Re: podvod vizum |
|
|
[quote="pdmlynek"] | jeni3 napsal: |
Mohl bych se zeptat proč je to tak nutné? |
Mozna ze vyhrala v Americke loterii a musi si vyhru vyzvednout osobne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jeni3 Anonymní
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 7:27 am Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | | Nejde jen o zamestnavatele. Podivaji se ti na vypis z uctu a kdyz tam nebudes mit pravidelny prijem z prace, tak budes mit co vysvetlovat. |
Takze pokud budu stale bez prac.pomeru,budu mit zvaci dopis,ve kterem se za me zaruci.a budu mit i ucet-legalne,kde budu mit kolem 50 000, je tady nejak sance,anebo uplne bez sance..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 8:27 am Předmět: |
|
|
NIKL: Kdyby vyhrala GC v loterii tak si ji vyzvedava v CZ na ambasade, nejezdi se to vyzvedavat do USA.
jeni3: sance je 50 na 50. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1035 Bydliště: Praha
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 9:04 am Předmět: |
|
|
| jeni3 napsal: | Takze pokud budu stale bez prac.pomeru,budu mit zvaci dopis,ve kterem se za me zaruci.a budu mit i ucet-legalne,kde budu mit kolem 50 000, je tady nejak sance,anebo uplne bez sance..  |
Jak uz jsem psal predtim. Na uctu je ani tak nezajima vyse zustatku jako spis pravidelny prijem z prace. Me napr. stacil ucet se 100tis.Kč, ktere mi tam tata ctyri mesice pred pohovorem prevedl. Behem te doby tam jeste pribyly penize z prace. Jeste po me chteli potvrzeni, ze mi daji v praci dovolenou na tu dobu, co jsem tam jel. To jsem ale nemel, tak jsem to musel nejak okecat.
Nechci te nejak odrazovat, ale s tim, co jsi zatim sdelala, je tvoje sance mensi nez padesat procent, jak psal anonym prede mnou.
Jeste jsi nam ale nesdelila to hlavni. Proc tam vlastne tolik touzis jet? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jeni3 Anonymní
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
| Mam tam pritele, a jsme dlouho od sebe a ja slibila,ze na [razdniny tam budu, a zda se mi to dobre i kvuli male,ze tam pojedeme na prazdniny.Jinak ,oni pry u kluka na to take koukaji trochu jinak..Ja to tedy risknu bez prace, s 50 000 na ucte a zvacim dopisem...Ja jsme tayd na foru prave cetla,ze co je na papire to se pocita, a uz jsme o tom take dost slysela..Spousta lidi si udelalo falesne papiry,jen musis mit pry zname,kteri te to potvrdi.. Kdyz by jim nahodou volali... Tak ja nevim..Uz na netu hledam a zjistuji asi 5 mesicu a nic nedelam a uz mi to tedy i prestava bavit.KAzdy clovek jiny nazor..Ale mne by spis zajimalo,jestli je nekdo ,kdo by byl bez prace a dostal se tam.. .... Jinak mooc dekuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | NIKL: Kdyby vyhrala GC v loterii tak si ji vyzvedava v CZ na ambasade, nejezdi se to vyzvedavat do USA.
|
Vidim anonyme, ze me jeste neznas.
Tou loterii jsem myslel opravdovou loterii (lotto).
Jestlize by vyhrala nejake penize, tak by si to musela vyzvednout osobne a ukazat nejaky doklad totoznosti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 196 Bydliště: CA
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 2:45 pm Předmět: |
|
|
| jeni3 napsal: | | Mam tam pritele, a jsme dlouho od sebe a ja slibila,ze na [razdniny tam budu, a zda se mi to dobre i kvuli male,ze tam pojedeme na prazdniny.Jinak ,oni pry u kluka na to take koukaji trochu jinak..Ja to tedy risknu bez prace, s 50 000 na ucte a zvacim dopisem...Ja jsme tayd na foru prave cetla,ze co je na papire to se pocita, a uz jsme o tom take dost slysela..Spousta lidi si udelalo falesne papiry,jen musis mit pry zname,kteri te to potvrdi.. Kdyz by jim nahodou volali... Tak ja nevim..Uz na netu hledam a zjistuji asi 5 mesicu a nic nedelam a uz mi to tedy i prestava bavit.KAzdy clovek jiny nazor..Ale mne by spis zajimalo,jestli je nekdo ,kdo by byl bez prace a dostal se tam.. .... Jinak mooc dekuji |
Hodne je to o tom jak se ten clovicek na konzulate vyspi, jak se mu budes ty sama zdat....kdyz budes nervozne blekotat, nezabere ani 1 000 zvacich dopisu, tucnych kont na ucte a blabla.....
Vizum dostali i ti co meli jen doklad o rezervaci letenky a nic vic......ale proste presvedcili....
ale jinak.....zvaci dopis ti cestu otevrit nemusi, neni to vstupenka.....opakovane vizum zamitaji i tem, co tu maji prime pribuzne, pze je to o tom co jsem napsala vyse....
ale je dobre mit presto pripravene to co se pozaduje.......nejlepsi reseni byval zajezd s cestovkou, staly prijem, coz nemas....a to je problem..... vypisy z uctu, helpne dekret na byt, ale to asi nemas....turisticke vizum je dostat stale docela slozite....na ucet je dobre kdyz ti prevede penize nekdo z rodiny, ci pritel v americe, kdyz te tu chce mit.....jak pise casto Mlynek, udelej to pro urednika jednodussi.....bud na pohovor pripravena, vcetne vsech dokumentu.....sama pak uvidis, ale hlavne, bud prirozena.....
Cauky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jeni3 Anonymní
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 3:58 pm Předmět: |
|
|
Mila MW...Dekuji za trocha pozdvizeni.. Slysela jsme,ze opravdu zalezi,jak se tam vypi,a jak se chovas a mluvis...A samo take na dokumentech...Na netu jsem nasla jednoho chlapika,ktery ti ohledne toho vseho pomuze,poradi a tak(ma na ambassade pritelkyni),ale neni to 100 %,ale pry 99%.bere si 4000,a 1500 za hodinu kunzultace....nevim,tedy hodne lidi mi to rozmluvilo,zda si ho mam zaplatit, anebo to sama risknout..Bud mi ho daji nebo ne... Ja nechapu,proc s tim delaji takove caviky..vzdyt jsem jen turista.... A,ze nepracuji jim muze byt fuk,hlavne,ze mam penize na cestu.. No nic... Ja moc dekuji za pomoc Ahojky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|