podvod vizum

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

podvod vizum
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Autor Zpráva
jeni3
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 2:37 pm    Předmět: podvod vizum Odpovědět s citátem

Ahoj, potrebovala bych a moc Vas prosim o radu.. Budu si zadat o turisticke vizum, ale jsem bez prace, vedena na UP, a tak me napadlo,zda by slo zfalsovat razitko na vizum. Zkouma to nekdo? Jednoduse by mi kamaradka napsala,jakoze u ni pracuji... Potrebuji ho nutne dostat,a myslim,ze jako nezamestnana a s dcerou nemam sanci.. Dekuji za pomooc...Ma nekdo podobne zkusenosti ? Very Happy
Nikl

Registrace: 30. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 2:51 pm    Předmět: Re: podvod vizum Odpovědět s citátem

jeni3 napsal:
Ahoj, potrebovala bych a moc Vas prosim o radu.. Budu si zadat o turisticke vizum, ale jsem bez prace, vedena na UP, a tak me napadlo,zda by slo zfalsovat razitko na vizum. Zkouma to nekdo? Jednoduse by mi kamaradka napsala,jakoze u ni pracuji... Potrebuji ho nutne dostat,a myslim,ze jako nezamestnana a s dcerou nemam sanci.. Dekuji za pomooc...Ma nekdo podobne zkusenosti ? Very Happy

No nevim, ale nemyslim si ze ti to visum daj. Oni az tak blby nejsou, ale muzuse mylit Wink
jeni3
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 2:58 pm    Předmět: Re: podvod vizum Odpovědět s citátem

Nikl, myslis si, ze mi prijdou na to,ze jsem si dala jen falesne razitko.?? Myslis si,ze so oni opravdu overuji tveho zamestnavatele? Dekuji moc Wink
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejde jen o zamestnavatele. Podivaji se ti na vypis z uctu a kdyz tam nebudes mit pravidelny prijem z prace, tak budes mit co vysvetlovat.
jeni3
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crying or Very sad Ja uz tedy nevim jak dal.... Ja budu mit vypis z uctu za 3 mesice, ten si zaridim, ale oni jestli chapu dobre, muzou jit az zpetne treba rok? Ja myslela,ze se v tom moc nestouraji..Ze jim jde pouze o to, videt razitko a vypisy z uctu.. Anebo mam radeji zustat vedena na UP a jet tam jen na zvaci dopis, na prazdniny? Prosim, poradte, ja uz nevim jak dal.. Ale potrebuji tam pred prazdninami byt.. Dekuji moooc
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas par moznosti:

1: najdi si praci.....

2: zacni trenovat plavani na dlouhe vzdalenosti....

Ale vazne; dej si dohromady co mas a skus to. V nejhorsim ti to jenom nedaji. Znam lidi co dostali vizum kde na vypisu z uctu nemeli skoro zadne penize. Pozivaci list pomuze a priprav si plan cesty, co chces v uSA videt.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 9:51 pm    Předmět: Re: podvod vizum Odpovědět s citátem

jeni3 napsal:

Budu si zadat o turisticke vizum, ...

jeni3 napsal:

Ale potrebuji tam pred prazdninami byt...

No, zníš dosti zoufale (jseš prý ochotná lhát o zaměstnání, což může přestupek trestaný až 6 měsíců v žaláři, falšovat legální dokumenty, což může být trestaný i přes rok). Crying or Very sad Mohl bych se zeptat proč je to tak nutné?
Nikl

PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 11:58 pm    Předmět: Re: podvod vizum Odpovědět s citátem

[quote="pdmlynek"]
jeni3 napsal:

Mohl bych se zeptat proč je to tak nutné?

Mozna ze vyhrala v Americke loterii a musi si vyhru vyzvednout osobne Wink
jeni3
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Nejde jen o zamestnavatele. Podivaji se ti na vypis z uctu a kdyz tam nebudes mit pravidelny prijem z prace, tak budes mit co vysvetlovat.

Takze pokud budu stale bez prac.pomeru,budu mit zvaci dopis,ve kterem se za me zaruci.a budu mit i ucet-legalne,kde budu mit kolem 50 000, je tady nejak sance,anebo uplne bez sance.. Rolling Eyes
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NIKL: Kdyby vyhrala GC v loterii tak si ji vyzvedava v CZ na ambasade, nejezdi se to vyzvedavat do USA.

jeni3: sance je 50 na 50.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jeni3 napsal:
Takze pokud budu stale bez prac.pomeru,budu mit zvaci dopis,ve kterem se za me zaruci.a budu mit i ucet-legalne,kde budu mit kolem 50 000, je tady nejak sance,anebo uplne bez sance.. Rolling Eyes

Jak uz jsem psal predtim. Na uctu je ani tak nezajima vyse zustatku jako spis pravidelny prijem z prace. Me napr. stacil ucet se 100tis.Kč, ktere mi tam tata ctyri mesice pred pohovorem prevedl. Behem te doby tam jeste pribyly penize z prace. Jeste po me chteli potvrzeni, ze mi daji v praci dovolenou na tu dobu, co jsem tam jel. To jsem ale nemel, tak jsem to musel nejak okecat.
Nechci te nejak odrazovat, ale s tim, co jsi zatim sdelala, je tvoje sance mensi nez padesat procent, jak psal anonym prede mnou.
Jeste jsi nam ale nesdelila to hlavni. Proc tam vlastne tolik touzis jet?
jeni3
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam tam pritele, a jsme dlouho od sebe a ja slibila,ze na [razdniny tam budu, a zda se mi to dobre i kvuli male,ze tam pojedeme na prazdniny.Jinak ,oni pry u kluka na to take koukaji trochu jinak..Ja to tedy risknu bez prace, s 50 000 na ucte a zvacim dopisem...Ja jsme tayd na foru prave cetla,ze co je na papire to se pocita, a uz jsme o tom take dost slysela..Spousta lidi si udelalo falesne papiry,jen musis mit pry zname,kteri te to potvrdi.. Kdyz by jim nahodou volali... Tak ja nevim..Uz na netu hledam a zjistuji asi 5 mesicu a nic nedelam a uz mi to tedy i prestava bavit.KAzdy clovek jiny nazor..Ale mne by spis zajimalo,jestli je nekdo ,kdo by byl bez prace a dostal se tam.. .... Jinak mooc dekuji
Nikl

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
NIKL: Kdyby vyhrala GC v loterii tak si ji vyzvedava v CZ na ambasade, nejezdi se to vyzvedavat do USA.

Vidim anonyme, ze me jeste neznas. Cool

Tou loterii jsem myslel opravdovou loterii (lotto).
Jestlize by vyhrala nejake penize, tak by si to musela vyzvednout osobne a ukazat nejaky doklad totoznosti Wink
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeni3 napsal:
Mam tam pritele, a jsme dlouho od sebe a ja slibila,ze na [razdniny tam budu, a zda se mi to dobre i kvuli male,ze tam pojedeme na prazdniny.Jinak ,oni pry u kluka na to take koukaji trochu jinak..Ja to tedy risknu bez prace, s 50 000 na ucte a zvacim dopisem...Ja jsme tayd na foru prave cetla,ze co je na papire to se pocita, a uz jsme o tom take dost slysela..Spousta lidi si udelalo falesne papiry,jen musis mit pry zname,kteri te to potvrdi.. Kdyz by jim nahodou volali... Tak ja nevim..Uz na netu hledam a zjistuji asi 5 mesicu a nic nedelam a uz mi to tedy i prestava bavit.KAzdy clovek jiny nazor..Ale mne by spis zajimalo,jestli je nekdo ,kdo by byl bez prace a dostal se tam.. .... Jinak mooc dekuji

Hodne je to o tom jak se ten clovicek na konzulate vyspi, jak se mu budes ty sama zdat....kdyz budes nervozne blekotat, nezabere ani 1 000 zvacich dopisu, tucnych kont na ucte a blabla.....
Vizum dostali i ti co meli jen doklad o rezervaci letenky a nic vic......ale proste presvedcili....
ale jinak.....zvaci dopis ti cestu otevrit nemusi, neni to vstupenka.....opakovane vizum zamitaji i tem, co tu maji prime pribuzne, pze je to o tom co jsem napsala vyse....
ale je dobre mit presto pripravene to co se pozaduje.......nejlepsi reseni byval zajezd s cestovkou, staly prijem, coz nemas....a to je problem..... vypisy z uctu, helpne dekret na byt, ale to asi nemas....turisticke vizum je dostat stale docela slozite....na ucet je dobre kdyz ti prevede penize nekdo z rodiny, ci pritel v americe, kdyz te tu chce mit.....jak pise casto Mlynek, udelej to pro urednika jednodussi.....bud na pohovor pripravena, vcetne vsech dokumentu.....sama pak uvidis, ale hlavne, bud prirozena.....

Cauky
jeni3
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mila MW...Dekuji za trocha pozdvizeni.. Slysela jsme,ze opravdu zalezi,jak se tam vypi,a jak se chovas a mluvis...A samo take na dokumentech...Na netu jsem nasla jednoho chlapika,ktery ti ohledne toho vseho pomuze,poradi a tak(ma na ambassade pritelkyni),ale neni to 100 %,ale pry 99%.bere si 4000,a 1500 za hodinu kunzultace....nevim,tedy hodne lidi mi to rozmluvilo,zda si ho mam zaplatit, anebo to sama risknout..Bud mi ho daji nebo ne... Ja nechapu,proc s tim delaji takove caviky..vzdyt jsem jen turista.... A,ze nepracuji jim muze byt fuk,hlavne,ze mam penize na cestu.. No nic... Ja moc dekuji za pomoc Wink Ahojky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com